Ja nemam sa tim monitorom,al ako ti nesto znachi imam sa 17-inchnim 71vm modelom koji evo skoro dvije godine sluzi savrseno,ni traga od bad pixel-a i sl.Ne znam za sta ti sluzi monitor,al na mom je odziv deklarisan na 16ms,a video sadrzaji i igrice su super na njemu.Dodushe slabo kad igram,al to sto sam probao slika je bila odlicna i ni traga od tkz. duhova,mozda bi neko ko igra igrice cesto tu nesto i primijetio,ja definitivno ne primjecujem.Najbolje da sam pogledas ako si u prilici,definitivno su ukusi i zelje razliciti,a ti znash najvishe sta tebi odgovara.U dilemi sam da li da kupim Nec MultiSync LCD1990SXi.
U pitanju je 19'' LCD.
Da li je neko imao iskustva sa NEC-om i kakvi su utisci.
Na prvi pogled me zabrinjava odziv od 9ms.
Ja nedavno kupio 21" CRT Eizo T962 .Jedno mozda cudno pitanje al ajd.
Kupio sam BENQ FP93X , ali bez obzira na marku zanima me koliko ste vi koji imate 19-tice udaljeni od ekrana, jer mi sve ovo izgleda mnogo veliko ?
Uzgred , ako ima neko ovaj monitor jel moze da mi kaze kako je ispodesavao sve ono.
Koliko sam ja skapirao LCD1990SXi ima S-IPS panel, a LCD1980SX ima PVA.Uh, tek sad sam video da model LCD1990SXi iam PVA panel. Svejedno, cena me interesuje, a pošalji mi i PP gde ima da se kupi.
Topla preporuka za ovaj ekran, mada nisam pratio sta se desava sa lg204w u poslednje vreme, da li ga ima i kolika je cena. Za 50e razlike se dobije 1",veca rezolucija i sporiji odziv pa odlucite sami.
Pozdrav!
Ja sam resio da uzmem VP930b.
Ma nek ide zivot!
Koliko sam pokupio sa neta u trenutku kaada se poajvio bio je najbrzi monitor na svetu (2ms gtg) ali koliko vidim fale ga na sav glas kada su u pitanju igrice, cak idu do toga da su na IGN-u na pisali Stellar (zvezdano) slika. Dok kazu da je za filmove slabiji kao i za tekst pre svega sto je osnovna paleta 6-bitna... vrlo se nosim mislju da ako budu presudile igre onda uzimam njega ako uzimam za filmove i tako to onda 'e biti 940BW samsung...
nadam se da se jos neko slaze sa mnom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari