Ovaj ACER je lep, ali me postolje neviđeno podseća na one "zumbalice" za dokumenta![]()
Sto se odsjaja tice ako ti prostorija nije totalno zamracena imaces velikih problema. Prenosim ti to jer sam citao dosta opisa takvih monitora ali nisam licno probao
True...:smoke:navodno 700:1![]()
Lepa je slika...
pazi taj tvoj B ima dvi, 1919s nema
Pa sta ja tupim sve vreme? To ti i pricam, ne znam sad vise sta ko...Poenta je u "kad se uzme u obzir cena"
za 200eu je super, ali kad se poredi sa 150eu skupljim monitorima onda je losiji...
Zasto? Zbog DVI?koji bi u opstem slucaju trebao da je bolji od lg1919 i ja sam ga posavetovao da zadrzi isti...
. I recite mi jel dobar ovaj BENQ sto sam kupio?
Kupio sam BENQ FP93GX 19" TFT a hteo bih da prodam Samsung 17" 795DF pa me interesuje koliko da ga cenim i gde da ga prodam? Napominjem da je kupljen prosle godine i da ima jos garanciju. I recite mi jel dobar ovaj BENQ sto sam kupio?
Filmovi izgledaju fantasticno kao i slika sa tv kartice, nisam verovao da ce biti bolje nego na crt.
Filmovi da su bolji nego na Crt ekranu,malo morgen
Pa valjda ti nama treba to da kazes majku mu![]()
Kada bih imao 10 monitora jedan pored drugog ja bih rekao kakav je ali posto gledam samo u ovaj ne znam!!!
Da ne preudiciram.... POZ!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari