Šta je novo?

Koji 17" TFT?

Jurke

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2005
Poena
650
Pokusao sam da malo "search-ujem", ali o ovom monitoru nema nista.
Stoga mi nemojte zameriti sto otvaram novi Thread na temu 17" TFT monitora, koja je ovde vec puno puta pokretana.
Elem, natrcim danas sasvim slucajno na radnju firme koja radi kablovsku TV, kad tamo, ima i monitora. Osoblje je bilo vrlo ljubazno, i dozvolili da malo pogledam model Kopernikus PV1710.
Medjutim, o njemu nema nikakvih podataka na netu, sem na njihovom sajtu:
http://www.kopernikus.co.yu/shop/view_product.php?product=LCDOMZ4E5
Ima li neko iskustva sa tim monitorom?
Vredi li razmisljati uopste o njemu?
Mada, sobzirom da je cena ispod 200e za njega, deluje prihvatljivo.

Interesuje me da li ce mi ovaj touch screen zavrsiti posao, potrebno je da jednu HTML ili Powerpoint prezentaciju vrtim na njemu za musterije doticnog klijenta, u pitanju su specifikacije prozivoda dostpune musterijama koje ulaze u tu radnju?

P.S. Ako neko ima bolju varijantu, otvoren sam za sve predloge.

Poslednja izmena od urednika:
Koji 17" TFT DVI

Uskoro treba da kupim neki 17" TFT monitor koji ima DVI,pa me interesuje iz vaseg iskustva
koju marku ili model da uzmem, a da bude sto jeftinije moguce.

hvala unapred na odgovorima.

tesko da to ima da se kupi jos uvek.... a i ako ima kosta ko 19 wide , koji bi ja i uzeo na tvom mestu...

tesko da to ima da se kupi jos uvek.... a i ako ima kosta ko 19 wide , koji bi ja i uzeo na tvom mestu...
O čemu ti govoriš, pa čovek je pitao za 17'' a ne 15'' :D

Naravno slažem se da je 19'' wide bolje rešenje osim ako nekom baš ne treba visina u pikselima, takođe ipak je 17'' nešto jeftinije od 19'' wide ;) ako je čoveku problem kinta.

Poslednja izmena:
17 sa dvi 19 bez dvi ,razlika mozda 1000dinara 19 bar meni mnoogo bolji

Uzeo sam ga i moram ga preporučiti svima uživo je još i lepši,ima dobar prikaz boja i stvarno je za 14.000 najbolja kupovina po meni

Vrh Dno