Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako ti je problem kucanje na slepo onda za tebe nije ms natural 4000, ali svi koji kucaju malo duze ce mnogo lakse kucati pricam iz licnog iskustva tek sam skoro uzeo MS natural 4000 za posao, i sad prvom prilikom narucujem jos jednu za kuci, ali zato je taj MS mis krsh :)

Ma meni ni mis nije los, ali ga ne koristim zbog Revolution-a.

ma glupi ms mis zaglupi se kad god mi zvoni mobilni, ima tema o tome, ali bez pomoci, valjda rade na slicnoj frekvenciji.

revolution extra izgleda, ali u igrama ima kasnjenja malo tako da ostajem na mx500 jos uvek samo sam mu narucio one nozice druge :)

Logitech LX3 - skoro ga uzeh i prezadovoljan sam :)
Guma sa strane je zakon!

Jedino shto me brine je kako cu da ga za koju godinu ochistim? :(
Shraf su izgleda sakrili ispod zadnjeg klizacha...

Logitech MX310 vec 1.5god i ne mislim da ga menjam, narucito ne za bezicne miseve zbog njihove tezine.

Logitech BT58 sasvim mi dobro sluzi, pod garancijom jos 1 godinu. :) Inace kada se vec pocelo pricati i o najblizem misovom prijatelju- tastaturi koristim Genius SlimMate 300 koja mi se pokazala kao stvorena za mene. Isprobavao sam neke MS tastature i nisu mi dobro lezale.

trust MI6200 Laser Combi Mouse

ogroman,za moje sape savrsen,jeftin a odlicno se pokazuje

Stvar ukusa i dzepa. Koristim neki "Wise TECH P816" jos od pre cetiri godine, malo sam ga zalivao pivom mislio da ce da poraste. Na kraju sta se desilo? Nije porastao i funkcionise kao sto je funkcionisao prvog dana, samo sto sam ga posle svakog zalivanja pivom treznio u kadi pod tusem. Da navrsi jos koji dan ili mesec i ide u penziju. Toliko o mom misu.

Najobicniji Genius opticki. Nikako da crkne pa da ga zamenim :smash:

logitech G7 limited edition. odlican mis samo je previse lagan

Logitech MX510 blue...extra mišonja...

Microsoft optical mouse 2.0 super lezi u ruci elegantan dugo traju baterije evo 10 mjeseci a koristim ga svaki dan 5-6 sati i boja i efikasnost scroll-a precizan tih , u ruci ga ima sta osjetiti:D

Poslednja izmena:
Logitech MX 400. Laser je prava stvar nakon losih iskustava s optikom (Microsoft InteliMouse Explorer)

Microsoft Wireless Intellimouse Explorer 2.0, mene sluzi savrseno, a i cena je bila super.

Ja imam Microsoft Ergonomic 4000 i MX518, sto se tice tastature, ja oduvek koristim Microsoft tastature i jedva sam cekao da izadje 4000, svakome ko poprilicno puno kuca, prepurucuje Microsoft Natural tastature pre svega, jel znam po sebi kucanje na Microsoftu je uzivanje i 4000 me je i ako sam mislio da nece biti nista bolje od stare Multimedia Natural ODUSEVILO, dok ako se vise igrate kapiram da je bolja G15 ili G11. Sve zavisi od upotrebe. Ipak je logitech-ova serija G za gaming :) ali sto se tice kucanja i duzeeeeeeee upotrebe mislim da logitech nema sta da trazi pored microsofta u podrucju tastatura.

Bezicni logitech iz kompleta ex110.savim ok radi i nemam nikakvih problem...

Stigao mi novi Logitech® MediaPlay™ Cordless Mouse. Odlicno je to sto ima podrsku za Win MCE. A ko nema MCE ima neki Logitech-ov software koji isto izgleda kao Media Center samo u nekoj drugoj boji. Ovaj software se dobije na instalacionom disku koji ide u paketu.

Prilozi

• 5447.jpg
    5447.jpg
    11 KB · Pregleda: 61
  • 4969.jpg
    4969.jpg
    10.9 KB · Pregleda: 56
  • 2.jpg
    2.jpg
    7.9 KB · Pregleda: 368
  • 3.jpg
    3.jpg
    7.6 KB · Pregleda: 368
  • 5.jpg
    5.jpg
    8 KB · Pregleda: 367
Logitech V450 Laser Cordless Mouse
Brz, kvalitetan, baterija traje jako dugo, zgodno leži u ruci (ipak nije za one sa većom šakom), lep.

danas sam cistio mx510, ima neka metalna zica koja zateze tockic i cuje se onaj klik, e sada pitanje da li bih mogao da izvadim tu zicu, da se ne cuje klik, i da li bi tada sve bilo uredu sto se tice skrola?

Logitech G3 - Dobio ga preksinoc na poklon uz WOW:BC u Com Trade-u na Obilicevom Vencu :D :D :D :D :D :D :D
tj. bio sam drugi, a ortak koji je bio prvi dobio x-230 zvucnike :D

Poslednja izmena:
Logitech M-SBF96, ljuti low end ali ga koristim i na poslu i kuci tako da sam apsolutno zavistan od njega i toliko naviknut da mi je rad sa bilo kojim drugim pravo mucenje.

Logitech MX Revolution!! :eyebrows:
Pozdrav ,)

danas sam cistio mx510, ima neka metalna zica koja zateze tockic i cuje se onaj klik, e sada pitanje da li bih mogao da izvadim tu zicu, da se ne cuje klik, i da li bi tada sve bilo uredu sto se tice skrola?
pa trebalo bi da sve bude u redu, samo kad skines, onda ce tockic veoma lako da se okrece i moze da te zeza u radu(npr. prebaci na oruzije koje je ostalo bez municije)

wireless laser mouse 6000

Kuci : Logitech MX610

Na poslu : Logitech M-RN67

Poslednja izmena:
Prastari A4Tech bezicno/opticki. Ne znam na pamet oznaku (pisem sa posla). Izgulila se siva boja, izgoren je sa cigaretom, ali radi, kako dobro radi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno