Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
genuine: sta ce mu Logitech drajveri?
koliko znam, od Logtech-a ti je potreban samo softver, onaj SetPoint, koji postoji i za 64bitne verzije Windows-a

dr.Tiristor je napisao(la):
Kao sto rekoh par stranica ranije, koristio sam onaj Genius-ov najjeftiniji,onaj beli, 700 dinara.

UPDATE: Crkao je taj, ja odem i kupim isti takav za 730 dinara :banana:

:d
Ne odustajes tako lako...

dr.Tiristor je napisao(la):
Kao sto rekoh par stranica ranije, koristio sam onaj Genius-ov najjeftiniji,onaj beli, 700 dinara.

UPDATE: Crkao je taj, ja odem i kupim isti takav za 730 dinara :banana:
730 po 730... nakupi se... :beat:

Overkill je napisao(la):
:d
Ne odustajes tako lako...
Pa znas kako ja to kontam? Nisam lud da dam 50-ak € za misa, kojeg cu ionako polomiti. :crash:
Ovaj je stradao pri Wolfenstein-u. Sta ces kad se iznerviram zbog glupe igre.
Cwelle je napisao(la):
730 po 730... nakupi se...
Pa i nije mnogo za skoro tri godine :D

A da budem iskren, onaj se malo razje8ao, pa igram nesto isprazni mi se sarzer, gurnem scrool gore, on "ode" dole i da mi recimo noz. I onda me izrokaju za sve pare.... :bottle:

samo 4 copperheada do sad (bez mog :)) na 9 strana.. ljudi kod nas izgleda ne znaju shta je dobar mish, logitech i ms su nas previshe zarazili :)

Highl1 je napisao(la):
samo 4 copperheada do sad (bez mog :)) na 9 strana.. ljudi kod nas izgleda ne znaju shta je dobar mish, logitech i ms su nas previshe zarazili :)

Ja vidim brojeve 11 i 10 pored 9,8...
Jel ti znas gde se gleda broj strana ? :D

^WTF?
Jel neka zezancija, posto i ja vidim samo 9? Ili ste opet izbugovali forum sa tim skrolovanjem levo desno :D

Jel se vi to zezate, ja ih imam 5. ?!

Hm... ja sam u profilu stavio da mi bude 50 postova po stranici... zato je to.

Mozda su i ostali menjali...

Trip, moguce zato sto sam ja mod pa vidim i pobrisane postove.
Maj bed verovatno, a broj stranica se sigurno razlikuje ukoliko se menja broj postova po strani.

Sasa je napisao(la):
Trip, moguce zato sto sam ja mod pa vidim i pobrisane postove.
sta josh vidish :D

jedno pitanje da ne otvaram novu temu....

koliko traje baterija na MX 1000 logitech?

ne traje predugo, ali imas bazu koja je ujedno i punjac. inace iz licnog iskustva sa a4 tech, logy mx 700, mx 900 i microsoft-om wireless inteli explorer 2.0 koga i sada sa zadovoljstvom koristim kao daljinski iz kreveta, mogu izneti zakljucak da je microsoft zakon za sve ostale bezzicne miseve sto se tice trajanja baterija. traju po nekoliko meseci. za igrice koristim mx 510 na steel pad podlozi vec dosta dugo i mislim dA ih necu skoro menjati. zaista me sjajno sluze.:smash:

Poslednja izmena:
Koristim MX510,planiram da se do kraja leta prebacim na G5 :)

kod mene na mx 1000 sljaka baterija oko 3 dana umerenog koriscenja...

to je isto koliko i na starija dva mx 700 i mx 900. jos jednom ponavljam da mi kod microsoft wireless inteli explorer 2.0, koji nije nista losiji od bilo kog logy-ja baterije traju po nekoliko meseci... da meseci, ne dana;) .

mislim da ga svakako treba uzeti u razmatranje pri kupovini bezzicnog glodara. pored svega je i znacajno jeftiniji od logy konkurenata.:smash:

Poslednja izmena:
Imam bezicni kombo tastatura i mis marke rainbow i sasvim ok radi, a preciznost mu je 800 dpi.

Poslednja izmena:
Logitech_Keyboardmouse_MXduo_combo.jpg

Imam ovaj Logytech kombo, bezicni mis i tastatura.

Poslednja izmena:
Logitec RX300 - optical, 1200 dingi, a sljaka ko lud... mnoooooogo je brz i precizan, preporuka za male pare... :)

2x Logitech MX310 + moje subjektivno misljenje da ovaj mis daje najvise za male pare ;)

RX300 - cool, smooth & quiet;)

kod mene baterija na mx1000 traje ~5-7 dana, svakodnevno se koristi.

mx1000 + mx310

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno