Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao i dosta ljudi sa foruma i ja koristim Logitech MX500. Prezadovoljan sam i ne nameravam da ga menjam. Koristim ga sa najobičnijom platnenom podlogom.

:D
Koristim touchpad,haha....salim se,naravno u kombinaciji sa logitech mx1000 :)

Poslednja izmena:
Genius ergo 525 laser mouse za 2500 dindzi za sada prezadovoljan

Jet Set Willy je napisao(la):
Koristim oko 3 meseca MS wireless intellimouse explorer 2.0. kod koga ima jedna stvar koja me jaako nervira. Tasteri na misu (narocito desni) su prilicno "glindzavi", tj. kada se nakon pritiskanja taster otpusti, cuje se ono vibriranje plastike! Takodje kada misa protresem u ruci, cujem kako zvecka >:
Ovu glupost sam primetio i kod logitec miseva (par onih belih i jedan mx) dok recimo Genius od 300din nema ovaj problem pa mi dodje ponekad da bacim ovaj MS i kupim 10 geniusa koje cu menjati mesecno!!

Kakvi su vam misevi po ovom pitanju, posto cu ovaj pre ili kasnije da menjam??

Ja imam tog misa vec duzi vremenski period, niti zvecka, niti krcka... Mozda taj tvoj uopste nije originalan ili je neka leva serija... :type:

Genius NetScroll EYE :d, proces modovanja zapocet jos zimus, nezavrsen do danas :d. (dobio ga na poklon inace).
Pre toga A4Tech SWW-36.

Logitech RX300 sa "tilt" tockicem :)

od danas logitech mx1000

Genius model: gm-04003p...

Izvrstan mish za samo 510 dinara...Preporuchio bih ga svima, jer ne koshta puno,a radi sve stvari kao i ostali skuplji modeli...Skrola,moze da ide u levo i u desno,moze i gore i dole,cak shta vishe, naglasio bih da moze da se krece u svim pravcima...Josh jedna preporuka za njega, a koshta nishta...Necete pogreshiti...Jer zashto bi neko dao oko 6000 dinara za npr. Logitech G5 !? Da nisu u pitanju "tegovi" koji dolaze sa njim? Bash bih zelo odgovor ,nekog vlasnika...Pa tako, zapamtite Genius gm-04003p...:wave:

Cwelle je napisao(la):
Mogli bismo da napravimo jedan poll sa proizvodjacima miseva. :)

Izvaredna ideja...Mogli bi smo da vidimo na jednom mestu sve oznake i tipove misheva ... I da vidimo da li neko greshi kad kupi skuplji model, nepotrebno...Josh jedna izvaredna ideja...:smash:

Na poslu Logitech optički "igraonica-approved" :D

Kod kuće takođe Logitech, bezgajtanski optički...

Ljudi, sve preporuke za ovaj G5. Klizi pa rastura. Uopste ne osecam otpor podloge, a osetljivost je izvanredna. :wave:

Naravno Logitech MX-518 :d

eglisic: skuplji misevi su ergonomicniji, tockic moze da se pomera i levo desno osim napred nazad
i, duze traju :)

uh, zamalo da odem da kupim MX610 za levu ruku... sprecio me je nedostatak novca

imam za desnu ruku :)

malopre sam pisao o ovom mišu

koristim vec 2 god Logitech BJ58,kupio sam ga tada jel je bio simetrican tj. ja sam levoruk
ali se razmisljam da li da predjem na copperhead-a ili na mx 610
znam da je poredjenje ubi boze ,s jedne strane me vuce bezican mis za levoruke a sa druge odlican gamerski mish(posto sa ovim mojim igrati cs je katastrofa ,malo cimnes misa on se slogira jadan ne zna gde cje:D )
poz

Logitech MediaPlay Cordless Mouse.

momsab je napisao(la):
eglisic: skuplji misevi su ergonomicniji, tockic moze da se pomera i levo desno osim napred nazad
i, duze traju :)

uh, zamalo da odem da kupim MX610 za levu ruku... sprecio me je nedostatak novca

Molio bih Vas da objasnite to :"skuplji misevi su ergonomicniji"? Jel to znaci da se savijaju u krivini kad npr. vozite helikopter u AirStrike3D ili imaju lepshe obline i krivine za oko? I da li je potrebno da se tochkic "skrola" levo-desno ili to sve zavrshava monitor velike dijagonale npr. 17"? I shta to znachi :" duze traju"? Znachi li to da ih ne udarate cesto, npr. kad se iznevirate u nekoj igri ,jer ste ih previshe platili? I koje podloge koristite za te skuplje modele?

vi's ovako, ja pricam na osnovu iskustva uglavnom

pre ovog MX610 sam imao 2 jeftina misa, ispod 10€ su kostali ulgavnom
MX610, a i ostali misevi iz serije MX kao i misevi slicnog dizajna, je izliven za ruku... savrseno stoji, barem u mom slucaju
radim na praksi sa onim jeftinim Genius misevima... jaoj, ruka me zaboli od oblika misa tako da mi moj MX610 dodje kao terapija

skrolanje levo desno je vrlooooooooooooo korisno veruj mi... radim nesto u Excelu, sa mnoooooooooooogo podataka, potrebno je ici levo-desno sa skrolom... mnogo, ali mnogo je lakse to raditi sa skorolom na misu koji ide levo desno nego da sa pritisnutim levim tasterom na horizontalni skrolu pomeram levo desno

duze traju? MX610 dnevno korsitim duze nego ona 2 u njihovo vreme...jednom su ******i tasteri, drugi pati od epilepsije... kod MX610 se samo izlizao Logitechov logo

kao podlogu koristim onu jeftinu jednobojnu platnenu al mogu i po stolu (al ne preferiram zbog klizanja) bez problema da koristim misa

Poslednja izmena:
momsab je napisao(la):
vi's ovako, ja pricam na osnovu iskustva uglavnom

pre ovog MX610 sam imao 2 jeftina misa, ispod 10€ su kostali ulgavnom
MX610, a i ostali misevi iz serije MX kao i misevi slicnog dizajna, je izliven za ruku... savrseno stoji, barem u mom slucaju
radim na praksi sa onim jeftinim Genius misevima... jaoj, ruka me zaboli od oblika misa tako da mi moj MX610 dodje kao terapija

skrolanje levo desno je vrlooooooooooooo korisno veruj mi... radim nesto u Excelu, sa mnoooooooooooogo podataka, potrebno je ici levo-desno sa skrolom... mnogo, ali mnogo je lakse to raditi sa skorolom na misu koji ide levo desno nego da sa pritisnutim levim tasterom na horizontalni skrolu pomeram levo desno

duze traju? MX610 dnevno korsitim duze nego ona 2 u njihovo vreme...jednom su ******i tasteri, drugi pati od epilepsije... kod MX610 se samo izlizao Logitechov logo

kao podlogu koristim onu jeftinu jednobojnu platnenu al mogu i po stolu (al ne preferiram zbog klizanja) bez problema da koristim misa

Fala na odgovoru...Koristan ,nema shta...

koristim mx 510 verziju za stopalo... jako dobro klizi a u isto vreme i masira a i otklanja lose mirise... tockic slabo koristim jer slabo mogu da pomeram sredni prst na stopalu...:(
najbolje je sto su mi ruke slobodno pa mogu u isto vreme da kucam i klikcem...
takodje u nekim igricama mi sluzi kao pedala za gas pa mi dodatno olaksava stvari...

salim se. naravno mx510 .. odlican mis ... jedina zamerka je sto nema drajvere za Windows XP 64...

Kao sto rekoh par stranica ranije, koristio sam onaj Genius-ov najjeftiniji,onaj beli, 700 dinara.

UPDATE: Crkao je taj, ja odem i kupim isti takav za 730 dinara :banana:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno