Jet Set Willy je napisao(la):Koristim oko 3 meseca MS wireless intellimouse explorer 2.0. kod koga ima jedna stvar koja me jaako nervira. Tasteri na misu (narocito desni) su prilicno "glindzavi", tj. kada se nakon pritiskanja taster otpusti, cuje se ono vibriranje plastike! Takodje kada misa protresem u ruci, cujem kako zvecka >:
Ovu glupost sam primetio i kod logitec miseva (par onih belih i jedan mx) dok recimo Genius od 300din nema ovaj problem pa mi dodje ponekad da bacim ovaj MS i kupim 10 geniusa koje cu menjati mesecno!!
Kakvi su vam misevi po ovom pitanju, posto cu ovaj pre ili kasnije da menjam??
Isto ali za 2100din - Zadovoljanivke76 je napisao(la):Genius ergo 525 laser mouse za 2500 dindzi za sada prezadovoljan
Cwelle je napisao(la):Mogli bismo da napravimo jedan poll sa proizvodjacima miseva.![]()
momsab je napisao(la):eglisic: skuplji misevi su ergonomicniji, tockic moze da se pomera i levo desno osim napred nazad
i, duze traju
uh, zamalo da odem da kupim MX610 za levu ruku... sprecio me je nedostatak novca
momsab je napisao(la):vi's ovako, ja pricam na osnovu iskustva uglavnom
pre ovog MX610 sam imao 2 jeftina misa, ispod 10€ su kostali ulgavnom
MX610, a i ostali misevi iz serije MX kao i misevi slicnog dizajna, je izliven za ruku... savrseno stoji, barem u mom slucaju
radim na praksi sa onim jeftinim Genius misevima... jaoj, ruka me zaboli od oblika misa tako da mi moj MX610 dodje kao terapija
skrolanje levo desno je vrlooooooooooooo korisno veruj mi... radim nesto u Excelu, sa mnoooooooooooogo podataka, potrebno je ici levo-desno sa skrolom... mnogo, ali mnogo je lakse to raditi sa skorolom na misu koji ide levo desno nego da sa pritisnutim levim tasterom na horizontalni skrolu pomeram levo desno
duze traju? MX610 dnevno korsitim duze nego ona 2 u njihovo vreme...jednom su ******i tasteri, drugi pati od epilepsije... kod MX610 se samo izlizao Logitechov logo
kao podlogu koristim onu jeftinu jednobojnu platnenu al mogu i po stolu (al ne preferiram zbog klizanja) bez problema da koristim misa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari