Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mx500...kupio sam ga kad se pojavio kod nas,ima bar 3 god i ko nov je!
Klizaci su potpuno zdravi(platnena podloga je majka :D ,a i ona mi isto traje),back i frw dugmad su vrh za net
10-12G ubrzanja je i previse za ljudsku ruku pa nema potrebe da se mijenja dok normalno radi-proveo sam desetine sati igrajuci se na mx500,510 i 518 i tvrdim da nema primjetne razlike u preciznosti,ovi drugi su samo malo ljepsi

p.s.
neko je pominjao mx i levoruke,ja sam levoruk a desnom ga koristim,tako mi je lakse i uvjek sam tako radio sa svim misevima

Logitech MX1000, koristim ga nesto vise od godinu dana i prezadovoljan sam.

Poz

Intelli 3.0 vec preko 3 god i nemam nameru da ga menjam dok ne rikne ne daj Boze :)

Neki logitech koji je u kompletu dosao sa wireless tastaturom, ne znam sad tacno koji model, mrzi me da proveravam. Sve ukupno za 40 e, i bas sam zadovoljan.

Microsoft IntelliMouse Explorer (nije 2.0). Ako vam se ukaze prilika da ga nabavite ZAOBIDJITE je u sirokom luku. Mis je katastrofa. Moguce je da su ispravili to u 2.0 verziji. Zar ta firma ne moze nista da pogodi iz prve.

Logitech M-BT-58 -ovaj mi je sasvim dovoljan i nemam nameru da dajem preko 10 evrica za mis.Mozda da radim nesto u cad-u.ALi posto neradim....

nikolaf7 je napisao(la):
Klizaci su potpuno zdravi(platnena podloga je majka :D ,a i ona mi isto traje
Klizači? :d

Prilozi

• mis.jpg
    mis.jpg
    35.3 KB · Pregleda: 179
Ja imam onog najjeftinijeg, Genius, i odgovara mi :D
Malo jeste spor, zato i razmisljam da uzmem drugi, ali samo razmisljam.

Nego, ne razumem kako ljudi mogu da voze misa po podlozi?
Ja to nikada ne bih mogao. Vozim ga po stolu, i super mi je :)
Kada sednem negde za komp, odmah skidam podlogu...

Logitech mx 500...

neko ***** od 5 evra... koga jos boli uvo za misa? :d

dr.Tiristor: E i ja imam isti fazon sa podlogom! Koja je to zabluda

Poslednja izmena:
Kod kuce MX1000 - najbolji IKAD
Na poslu MX510 - prvi posle najboljeg samo zato sto je nesto manji pa "losije" lezi u VELIKOJ saci!

~

Logitech MX 310

Microsoft wireless optical mouse 2.0. Dosta me dobro sluzi mada razmisljam o prelasku na mx510 posto sam ga probao i mnogo mi se svidja.

Logitech M-BT-58 .... sve ostale novotarije nama koji smo levoruki bas i ne leze.....

Microsoft IntelliMouse Optical - IntelliEye
mislio ga zamjeniti sa mx 1000, nema sanse jednostavno pretezak evo skuplja prasinu.bacio pare.

IntelliMouse zakon

Ja imam neki Logitech M-SBF96 :D, kupio sam ga samo zato sto je bio upakovan u konzervu, inace odlican je!

Koristim oko 3 meseca MS wireless intellimouse explorer 2.0. kod koga ima jedna stvar koja me jaako nervira. Tasteri na misu (narocito desni) su prilicno "glindzavi", tj. kada se nakon pritiskanja taster otpusti, cuje se ono vibriranje plastike! Takodje kada misa protresem u ruci, cujem kako zvecka >:
Ovu glupost sam primetio i kod logitec miseva (par onih belih i jedan mx) dok recimo Genius od 300din nema ovaj problem pa mi dodje ponekad da bacim ovaj MS i kupim 10 geniusa koje cu menjati mesecno!!

Kakvi su vam misevi po ovom pitanju, posto cu ovaj pre ili kasnije da menjam??

Ima mnogo stvari zbog kojih će da te boli glava od geniusa, tako da ti ga ne preporučujem, makar bio utegnut do daske. Posebno posle intellimouse-a...

Vrati miša na reklamaciju ako ne smeš da ga otvaraš. Ili se navikni da ne dižeš prste kad pustiš taster (iskren da budem, meni su prsti uvek preko tastera, tako da sumnjam da bih i primetio anomaliju tvog miša). Ovaj moj MX510 sam dobio na poklon delimično iz razloga što je nervirao mog drugara jer ima luft od delić milimetra u levom tasteru - inače momak je u to vreme pro igrao CS. Evo, posle skoro godinu dana i dalje se živ iscimam dok uspem da detektujem pomenuti luft, posebno što luft i ne postoji ako, kao što spomenuh, nemaš suvišan pokret dizanja prsta od miša.

Mnogo ste mi svi vi postali razmaženi korisnici...

Mislim da imam pravo da budem razmazen, ako vec dajem tol'ke pare za misha ;) Da se ovo desava kod pomenutog Geniusa od 3evra rec ne bih rekao, ali ovako... Elem, mislim da se za reklamaciju ne isplati cimati, pogotovu sto je mis realno skroz ispravan i radi jako dobro svoj posao. A i da mi ga zamene za drugi, pitanje je da li ce taj da bude utegnutiji. Da sam reagovao prvih nedelju dana, imalo bi smisla.
Da ne ispadne da je mish njesra, da nema ovu falinku bio bi...pa skoro savrsen :) Bateriju za sada prijavljuje full, preciznost odlicna, ergonomija-cini mi se nema bolje. Kasnjenje se primeti, ali stvarno minimalno.
Kome ne smeta luft-preporuka.

Logitech MX5oo
pozz

Dell-ov crno-sivi model, optički, ne znam mu tačnu oznaku, ali radi ko zmaj! Jedino bih ga menjao ako bih uzimao neki bezicni model (MX1000 mi je uzi izbor :))

poz.

Logitech G5. Samo sto sam ga uzeo. Sada treba da mu nadjem neku brzu podlogu. :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno