Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MX900 Bluetooth i nevidjen je krsh za igranje, ne mozes da pogodis zid granatom. mada me kabl izludjivao...

Logitech MX510

Uzmite te miseve i pobacajte u djubre :)))) pa kupite trekbol, npr, Trackball Explorer... :D

MS Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

Vince je napisao(la):
MX900 Bluetooth i nevidjen je krsh za igranje, ne mozes da pogodis zid granatom. mada me kabl izludjivao...

:D :D :D

Koristim mx510 i moram da pohvalim svog misa kao i svi ostali svog :)
"prosto sam prezadovoljan"

Labtec Wireless Desktop.... strava je, prezadovoljan sam

Genius opticki, bas je bezveze, odmah mu se pokvario tockic.

Pošto sam strastveni gamer korisim sledece:
Logitech mx510
Logitech mx518
Logitech G5

Poslednja izmena:
minst@r je napisao(la):
Logitech mx510
Logitech mx518
Logitech G5

I koji predlazes za uzimanje?

Dobio sam od drugara, Safeway radio misa, sa kojim sam prezadovoljan. Baterije
2xAAA menjam na svakih 40 dana.

Sasa je napisao(la):
Dodavenje krpice i krivljenje drzaca kuglice... glupost :).

Nemamo svi iste kriterijume ;). Inace meni je zbog toga jedan MX510 zavrsio u kanti za djubre.

Vec sam u ovom Thread-u napisao da imam Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 i na njega nemam nikakve zamerke, ali me interesuje koliko sad vredi taj mis (koriscen, ali besprekorno ocuvan). Ovo pitam zato sto planiram da uzmem neki wireless (verovatno Logitech MX1000).

Pozdrav. :wave:

Nije valjda da niko ne zna koliko sad odprilike vredi IntelliMouse Explorer 3.0?

Twi$teR je napisao(la):
Nije valjda da niko ne zna koliko sad odprilike vredi IntelliMouse Explorer 3.0?

Znam da je pre 2 meseca ortak platio 2000, ali je bio jedan jedini koji se tad prodavao pa je mogao da stavi bilo koju cenu jer je ovaj hteo iskljucivo taj mis.

Mladen je napisao(la):
Znam da je pre 2 meseca ortak platio 2000, ali je bio jedan jedini koji se tad prodavao pa je mogao da stavi bilo koju cenu jer je ovaj hteo iskljucivo taj mis.
Da,ali mu ni taj mish nije pomogao,i dalje je boolja!

minst@r je napisao(la):
Logitech mx510
Logitech mx518
Logitech G5

Zasto tri koristis - da nemas tri ruke :eyebrows:

Користим Genius куглични. Јесте да се куглица мора чистити, и да каблови смарају, али када радим са оптичким мишевима немам осећај.

Једноставно се убагујем :d

А можда се тако тешим јер овај кошта 250 кинти ;)

Logitech MX 510 i zaista sam prezadovoljan.

Logitech G1.

MX500,
evo sljaka vec skoro par godina, bio sam izuzetno zadovoljan medjutim u poslednje vreme cini mi se da pokazuje znakove "odumiranja". Desava mi se, da kad miruje, pointer se pomalo pomera nagore. Da li je u pitanju otkazivanje optike ili mozda nesto banalno?

MX510 vec skoro 2god,i sljaka ko leptir :)

Logitech naravno, samo oznaku ne znam .. wireless je i tastatura i mish ona obicna verzija ... mislim da pishe internet pro .. tako neshto
ali logitech vec godinama, navikao sam i na tastaturu i misha!

poz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno