Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Logitech G1, meni sasvim dovoljan, u potpunosti sam zadovoljan njime.

kiza_m je napisao(la):
Upravo ovaj ispod crte M-BJ58 ;)
Kupio sam ga za 7eura u radnji koja prodaje polovne stvari.

BTW tamo sam kupio i monitor za 55eura, a obe stvari zajedno platio 52 :smoke:

ti si za ministra :p

MX700, vec skoro 2 god...

LiLa je napisao(la):
A4tech 4D mouse(onaj sa dva skrola) 4 godine and counting...ma ne da se on a ne dam ni ja njega :)

I ja isto,ako je to ovaj na slici, meni shljaka vec 2,5 godine savrseno...

Prilozi

• a4 tech wop49.jpg
    a4 tech wop49.jpg
    46.7 KB · Pregleda: 130
Logitech Dual Optical star vec 5-6 godina, radi kao i prvog dana otrpilike nesto kao Golf II, mx500 i G5, koristim manje vise sva tri ali Dual je ne zamenljiv

Logitech M-BJ69, "obican" optikaner sa USB/ps2 prikljuckom ali extra radi vec tri godine (Y). Pre toga Genius NetScroll+ (medju prvima, velika kutija) radio kod mene 5 godina, i dalje radi kod drugara :d
Mozda uskoro uzmem Canyon Laser wired mouse, cisto da se nadje.

Logitech MX310, probao sam i G1, ali mi 310 nekako solidnije deluje.

Microstoft Standard Wireless Optical Mouse. Dobar misonja, kamo srece da MS pravi softver dobar kao i hardver...
ME0000417428_1.jpg

Inace, imam ga oko 2.5 meseca i za sada prvi set od 2 Energizer batarije radi ok.

od kraja 2003 Logitech MX500 jos uvek nije za penziju inace Back i Forward omiljena fukncija takodje mi se kao i @animan-u desava da odem negde i klikcem na tastere kojih nema. Jel se to meni cini da smo mi sa MX500 ovde u vecini :)

Pa sad da li je baš model 500 većina, ne znam, ali MX serija definitivno...

i ako imam neki logitech mis uz laptop.....touchpad je zakon :)

Poslednja izmena:
Logitech MX510

MrBug je napisao(la):
i ako imam neki logitech mis uz laptop.....touchpad je zakon :)

E svaka ti čast kada možeš sa njime da radiš... Mišonja je ipak daleko udobniji, touchpad je za mene samo nužno zlo...

Danas sam kupio misa za 165dinara na njemu pise Easy touch.Mis je katastrofa isto kao da sam bacio pare.

Sasa_NS je napisao(la):
E svaka ti čast kada možeš sa njime da radiš... Mišonja je ipak daleko udobniji, touchpad je za mene samo nužno zlo...

delis misljenje vecine mojih prijatelja, ali recimo da koristim racunare oko 10h dnevno...od toga laptop barem 8h....i nekako sam navikao...

dok je napisao(la):
Danas sam kupio misa za 165dinara na njemu pise Easy touch.Mis je katastrofa isto kao da sam bacio pare.

Pa ono, sto bi rekao nas narod - kol`ko para, tol`ko muzike :)

Poslednja izmena:
Microsoft Intelli Explorer 3.0 :Klanjanje ;)

Takodje Microsoft Intelli Explorer 3.0.
I nista mu ne fali.

Evo skoro godinu dana koristim Logitech MX1000, ali nazalost sto ga duze koristim to ga vise mrzim... :( Ume ponekad totalno da izgubi kontakt sa bazom pa moram da mu radim reset a ako se mis aktivno koristi po otprilike 8 sati dnevno, baterija nema teoretske sanse da izdrzi vise od 3 dana. Izgleda da cu uskoro da predjem na mis sa gajtanom, mozda G5. Ono sto priznajem MX1000 jeste da je najudobniji mis koji sam u zivotu imao.

simoleon je napisao(la):
Logitech MX500 mada bih trebao zbog sina da uzmem i neki manji.
@animaN
Sto koristis skrol tockic kada imas i tastere za skrol ;)
navika :) a tasterima kad skrolujem zbog onog balgog seckanja zna chak i da me boli glava :wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno