Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Logitech MX500 i sjajan je.

Logitech BT58

Logitech MX500 :bottle:

Logitec MX 310. Mene strasno nervira sto su Logitech-ovi modeli u vecini prilagodjeni za desnu ruku, a na nas levoruke uopste ne racunaju kao da je to zanemarljiv deo populacije.

Izgleda da na polju miševa Logitech suvereno vlada na ovom forumu, bar sudeći po dosadašnjim postovima... :)

Upravo ovaj ispod crte M-BJ58 ;)
Kupio sam ga za 7eura u radnji koja prodaje polovne stvari.

BTW tamo sam kupio i monitor za 55eura, a obe stvari zajedno platio 52 :smoke:

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer, nikad boljeg misa nisam imao.

Kod kuce Logitech MX310 (treba da vidite u kakvom su mu stanju dugmici - skroz se skinula farba :)), a na poslu Logitech Pilot Mouse (dva komada - crni i beli).

Logitech Dual Optical...star skoro 5 godina...i dalje savrseno klizi :d definitivno mi se ne odvaja od ovog misa :)

logitech bj 58, super je, opticki, ne treba drajveri, kosta manje od 1000 din a sluzi me vec 3god bez problema.. Brz i pouzdan.

Logitech BJ69. Lagan, fina optika. Razmisljam o kupovini MX1000.

Jos jedan MX310 a na poslu Coral Scroll 3D Mouse
(retail 199 din) :eyebrows:

lichno sam misljenja da ovaj mish pruza navishe zadovoljstva u koriscenju.... :D

Prilozi

• mish.jpg
    mish.jpg
    27.2 KB · Pregleda: 222
SAFEWAY opticki,nemam pojma koji je model - vazno je da dobro radi :)

Logitech MX510 crveni i sta reci... najbolja investicija ikada.

Logitech G5. Mada bih jako voleo kad bi Logitech izbacio neki model izmedju G5 i MX1000. Da spoji ergonomiju G5 i funkcijske tastere MX1000 i da bude wireless. G7 je nesto priblizno ali mnogo skoopo bre :wall:

Cordless click plus. Softver ume da prikaze da je baterija prazna posle dva tri dana, mada josh tri cetiri dana moze da se koristi.

Logitech MX 500 i prezadovoljan......Vec 2 godina ......

Logitech mx310

Microsoft Wireles Optical Mouse 2.0 - ne postoji bolji mish za te nofce ( 30 eura).

Logitech MX610...zaista odlican mis, nemam zamerki...

microsoft wireless intellimouse explorer 2.0.
ljudi 'ajde ako vas ne mrzi napisite neku procenu koliko vam traje baterija. kod ovog mog sa 6-8h rada dnevno traju 3-4 meseca...

Poslednja izmena:
Logitech BT58,prelazim uskoro na mx1000(nadam se).

Logitech G1.

Ah da, umalo da zaboravim, sjajan je :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno