Šta je novo?

Kojeg misa koristite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Lucas
Naravno da ima. Bilo bi totalno besmisleo da mis nema srednji klik. Na bench testu je lose testirano i lose je napisan tekst. Bilo bi dobro kada bi to bilo ispravljeno da se ljudi ne dovode u zabludu. Po meni najveci problem je to sto se baterija ne menja. Ali nadam se da nece biti problem jer se dobija garancija od 5 god.

@no fear -- jel istina da MX revolution nema klik na skrolu? ja recimo taj klik na skrolu (srednje dugme) dosta koristim u operi za otvaranje novih prozora?

Ma MX REV. ima i srednji klik i srednji skrol i pritiskom na skrol levo ili desno mozes da skrolujes stranicu levo ili desno i iznad skrola ima jedan taster i levo ima dva tastera i jos jedan skrol koji nije bas pravi skrol nego menjas dokumenta (kao dva tastera back i for.) i sve je to programabilno al ima i decije bolesti koje mogu da te slude.
Ima sredji klik al onda se odrices nekih od funkcija tog famoznog skrola.
Sve u svemu kad nesto radim - sta god, a da nije igranje njega koristim. Za igranje sam kupio posebnog misa. :wave:

Intelli 3.0. :banana:

Mali OT, ali rekoh malo da razveselim narod:

Pita mama klinca:
- Kako kaže kuca?!
- Av, av, av!
- Kako kaže maca?!
- Mjau, mjau, mjau!
- A kako kaže miš?!
- Klik, klik, klik!

:D

Od skora MX Revolution...

Genius NetScroll+ :D
matoro, kuglica, star jedno 5 godina .... al radiiiii

Novi model Logia :D :D

logitech.jpg

Microsoft Wireless Laser 5000

Obican 7th Sense!

Genius Wireless Netscroll+ Superior vec par godina...

Logitech G1

Trust 250SP Wireless Optical

Ni bash neshto posebno, najveca prednost je shto je bezhichan.
Al u poredjenju sa A4 kuglom je odlichan :d

Poslednja izmena:
MX 1000 a pre toga mx500 koga sam spzio tako sto sam prikljucio na 1394 :)

koliko ja znam drugaciji je oblik prikljucka ???
matori kako si uspeo?

Имам друга који се не одриче кугличних мишева јер му је највеће задовољство када миш вуче по цијелом столу покушавајући да скрене авионом у Battlefield-u. А и каже да му куглица пружа далеко бољи осјећај:)

Имам друга који се не одриче кугличних мишева јер му је највеће задовољство када миш вуче по цијелом столу покушавајући да скрене авионом у Battlefield-u. А и каже да му куглица пружа далеко бољи осјећај:)

kad se nakupi prasine ima i vibracije :D

Logitech cordless optical mouse. Za nekih ~20 eura solidan bezicni misonja, precizan, lepo lezi u ruci, dopadljiv dizajn..

Sad trenutno koristim G5 i Thermaltake gama pad podlogu za misa mada imam i RX1000 laser i MX310 ranije sam koristio MX300. Moja preporuka je G5 nema bolji za igre opako je precizan mada je i MX 300 bio odlican, kazem bio jer sam ga olupao o zemlju misleci da me on zeza a u stvari podloga je bila kriva :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno