Šta je novo?

Koje zvučnike imate?

ss2.jpg

na integrushi.

Ja imam po mnogim rivjuima najbolji kompjuterski sistem zvucnika na planeti:
Creative Inspire P580.
Njihova najveca prednost u odnosu na ostale zvucnike je to sto ovde njih ima ukupno 5, i plus u paketu dolazi i subvufer. To daje mnogo bolji zvuk u odnosu na ostale zvucnike kojih ima dva, ili dva plus subvufer. Najbolji zvuk daju kada su rasporedjeni u nizu kao na slici, tada se najbolje cuju. Inace, kupljeni od kolege sa faksa za 30e, placeni iz dva puta.

:Klanjanje:Klanjanje
Najbolji kompjuterski sistem zvučnika.
Sledeći put kada ti ispred škole ponude žvake od kojih se osjećaš dobro, ti reci hvala lijepo ne treba. Šteti njihovo duže uživanje.

Evo ga još jedan signature :D
Ja imam po mnogim rivjuima najbolji kompjuterski sistem zvucnika na planeti:
Creative Inspire P580.
Njihova najveca prednost u odnosu na ostale zvucnike je to sto ovde njih ima ukupno 5, i plus u paketu dolazi i subvufer. To daje mnogo bolji zvuk u odnosu na ostale zvucnike kojih ima dva, ili dva plus subvufer. Najbolji zvuk daju kada su rasporedjeni u nizu kao na slici, tada se najbolje cuju. Inace, kupljeni od kolege sa faksa za 30e, placeni iz dva puta.

Ali subvufer je plus, kupiš 5 zvučnika i subvufer dobiješ gratis :D

Poslednja izmena:
Pa s obzirom da je prethodno receno kako vlasnici haj faj zvucnika moraju da napisu cime pogone svoje ljubimce, cini mi se da je takodje ispravno da svako uz svoje "aktivne" zvucnike napise cime njih "pogoni" :)
Misliš na zvučnu? Pa bilo bi interesantno da se zna, ali sad mu beše, evo nas već na 4. strani. Kad se niko nije setio na početku - prošo voz.

setih se da pored z5500 imam i ove jazz 9906:d

Evo ga još jedan signature :D

Ali subvufer je plus, kupiš 5 zvučnika i subvufer dobiješ gratis :D

Creative Inspire 5.1 P580 | Specifikacija

Creative Inspire 5.1 P580

Creative® Inspire™ P580 5.1 sistem zvučnika daje teatarski kvalitet zvuka na desktopu. Kada se koristi u kombinaciji sa Creative® Sound Blaster 5.1 karticom daje nesvakidašnji kvalitet zvuka u igrama i filmovima. 17 Wat RMS subwoofer trese sobu i u kombinaciji sa pet satelita, svaki snage 6 Wat RMS, daju realističan, gromoglasan zvuk.

* Subwoofer i 5 satelita neverovatne snage
* Magnetna zaštita
* CMSS tehnologija
* U kombinaciji sa 5.1 Sound Blaster® karticom daje sjajne rezultate u igrama sa EAX® i DirectSound® 3D podrškom.
* Dolby® Digital kućni teatar
* Snaga:
o Sateliti: 6 Wat RMS po kanalu
o Subwoofer: 17 Wat RMS
http://www.compland.co.yu/creative/pr/ci_51_p580.htm

Poslednja izmena:
Ljudovi, Bokačo se nije zezao... not.
Ja koristim preko 20 godina staro FISHER-ovo pojačalce CA-335 i propadajuće FISHER-ove zvučnjake od 100tinjak W-atova... na staroj stereo "kreativki"... nemam aparat, ne merem naći fotke na netu...

Altec Lansing VS3251 - zadovoljan!

Prilozi

• vs3251_3qtr.jpg
    vs3251_3qtr.jpg
    373.8 KB · Pregleda: 44
Bokaco se nije zezao, he, he.
I Bokaco bi menjao ovaj sistem za bilo koji pristojan av riciever i par solidnih kutijica, al se ne mere, nema se ni love ni para. :)

Hehe, rekao sam "propadajuće zvučnike"... mislio sam prIpadajuće... hehe, stvarno nisu uopće loši... recimo, znam da ih je ćale birao po savetu lokalnog, seoskog audiofila (po nahođenju dodati "")... i kupio ih je kad je prodao seno... ili livadu... :d ;)

Marantz SR3001 + Acoustic Energy Linear One (na nekoj integrusi....digitalna veza)

e_sr3001_lrg.gif

e_sr3001_bck.gif

Linear_One_72884.jpg

Poslednja izmena:
EVO 5

Za slusanje sa kompa...Sonic Gear EVO 5. Male ubice! Za filmove SAMSUNG HT 5.1....

Prilozi

• image.php.jpg
    image.php.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 69
EI HSR-160 :) . Fino ocuvan sistem, stajao je zapakovan sve do pre 3 godine :) . Takodje nemam slike, mrzi me da vadim aparat :d .

Poslednja izmena:
Mozda su precenjeni za 500 din, ali sasvim su solidni. Zapravo, kad vidis kolicki je vufer, zapitas se odakle dolazi sav taj zvuk.:)

Altec Lansing MX5021, prezadovoljan...

altec-lansing-MX5021.jpg

Iz M-Audio delta 2496

base_media

Preko Oelbach kablova u Kenwood KRF-V4550D

product-739008.jpg

Pa to sve u Monitor Audio B4

product_339145.jpg

Samo što su moji crni.

Trenutno imam neke A4Tech 2.1, ali u planu je neki Microlab Solo (5 ili 6)

:)

Prilozi

• jazz-j9940.jpg
    jazz-j9940.jpg
    24.6 KB · Pregleda: 127
Sirotinjske Logitech X-210 .

Presao sa jeftine Hi-FI varijante(mission m33 i denon pojacala) na z-5500 i prilicno sam zadovoljan, nesto izgubio nesto dobio...

Prilozi

• z5500.jpg
    z5500.jpg
    91 KB · Pregleda: 54
Nikad ne bi sa Hi-Fi preshao na kompjuterske zvuchnike koliko god bili dobri.

Zvucnik je zvucnik, kakve veze ima za cega je. Bitan je zvuk, a ako se pored muzike, koristi dosta za filmove i slusanje 6o kanalnog zvuka ima smisla preci na 5.1 .

@colt Manje vise, tako je :).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno