presretach
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2008
- Poena
- 360

na integrushi.
Ja imam po mnogim rivjuima najbolji kompjuterski sistem zvucnika na planeti:
Creative Inspire P580.
Njihova najveca prednost u odnosu na ostale zvucnike je to sto ovde njih ima ukupno 5, i plus u paketu dolazi i subvufer. To daje mnogo bolji zvuk u odnosu na ostale zvucnike kojih ima dva, ili dva plus subvufer. Najbolji zvuk daju kada su rasporedjeni u nizu kao na slici, tada se najbolje cuju. Inace, kupljeni od kolege sa faksa za 30e, placeni iz dva puta.
Ja imam po mnogim rivjuima najbolji kompjuterski sistem zvucnika na planeti:
Creative Inspire P580.
Njihova najveca prednost u odnosu na ostale zvucnike je to sto ovde njih ima ukupno 5, i plus u paketu dolazi i subvufer. To daje mnogo bolji zvuk u odnosu na ostale zvucnike kojih ima dva, ili dva plus subvufer. Najbolji zvuk daju kada su rasporedjeni u nizu kao na slici, tada se najbolje cuju. Inace, kupljeni od kolege sa faksa za 30e, placeni iz dva puta.
Misliš na zvučnu? Pa bilo bi interesantno da se zna, ali sad mu beše, evo nas već na 4. strani. Kad se niko nije setio na početku - prošo voz.Pa s obzirom da je prethodno receno kako vlasnici haj faj zvucnika moraju da napisu cime pogone svoje ljubimce, cini mi se da je takodje ispravno da svako uz svoje "aktivne" zvucnike napise cime njih "pogoni"![]()
Evo ga još jedan signature
Ali subvufer je plus, kupiš 5 zvučnika i subvufer dobiješ gratis![]()
Za te pare tesko da se nadju bolji...
![]()
Nemoj da se mnogo kuneš.... nisu baš toliko dobri.
Nikad ne bi sa Hi-Fi preshao na kompjuterske zvuchnike koliko god bili dobri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari