Šta je novo?

Koje MP3 playere izbegavati i zasto?

Taj koss sparkplug ima samo dobar bass, ostatak bolje i da se ne cuje. Osim ako ono sto sam ja slusao nije bila neka kopija. A i da jeste, sennheiser cx300 su bolje sigurno.

Jesu li toliko losi srednji i visoki?

JAKO MI JE BITNO koliko Sennheiser cx300 dobro izoluje zvuk spolja generalno ili recimo u odnosu na Koss Sparkplug???
...jer ukoliko je u tome cx300 OK onda cu da gledam njih da uzmem!
Zna neko???

Poslednja izmena:
Ja koristim cx 300 sa IPOD-om i nisam nezadovoljan, ali to je daleko od idealnog. Izolacija zvuka je bolja za jedno 10-15 odsto u odnosu na obicne slusalice koje se ubacuju u uvo.

Ne mogu da uporedim sa onim Koss slusalicama, jer, iako ih moj sin koristi, ja ne mogu - uzasno su mi neudobne. On kaze da razlike u izolaciji buke (koristi ih najcesce u tramvaju i busu) prakticno nema u odnosu na sony-ericson slusalice za walkman telefone, koje su veoma slicne cx-300.

I ja sam cuo da cx300 nisu "noise canseling" kao sto bi njihov in-ear dizajn sugerisao!
Meni je bitan kvalitet zvuka... naravno, ali mi je i eliminacija spoljasnje buke jako jako vazna, toliko da bih joj cak dao i prednost u odnosu na kvalitet zvuka, ne veliku ali svakako prednost!

Ipak je bolje kada cujete nesto, nego skoro nista u drndavom busu ili troli!

Sve to zavisi od coveka do coveka, odnosno od usiju.:)

Sto se tice kvaliteta zvuka, bolje od cx300 kod nas nema. Ako imas mogucnost da ti neko donese spolja, onda Shure ili Ultimate Ears, ali su one prilicno skupe.:)

Ma nije valjda nesto ovako

Znam i ja sta valja ali za bubice tih sitnicavih $950 ne bih da dajem!

Ima jeftinijh recimo ove
ali je to i dalje po meni previse za bubice... zbog cinjenice da im je osetljivost kabla uvek slaba tacka... kostale 1000 ili svega 10 EUR...

Pristojan zvuk... i zvucna izolacija... cx300 daje pristojan zvuk ali ne i zvucnu izolaciju... a one Koss Sparkplug... cini se imaju nekako dublji upliv u skoljku i verovatno bolju izolaciju a zvuk... verovatno zadovoljavajuci!

cx300 - odlicna izolacija, veruj mi da uz muziku neces cuti skoro nista spolja.

ultimate ears 10pro i da hoces ne mozes da kupis, to su custom fit sluske, jedino da odes u usa :)

Sto se tice ovoga da su shure i slicne preskupe i da je kabl osetljiv, promenio bi misljenje kad bi ih video :) I da, kada ih jednom koristis, sve posle je jako jako smesno...

Poz

Ja mislim da je Creative ep-630 mnogo bolja qpovina od cx300...

Sthang Tsung, jesi li probao i cx300 i ep-630?

J se dvoumim, nemam para za cx300 koje jesam cuo, a za ep-630 neko kaze da imaju zvuk kao cx300, drugi pak da imaju gori.. ne znam kome da verujem.:)

J se dvoumim, nemam para za cx300 koje jesam cuo, a za ep-630 neko kaze da imaju zvuk kao cx300, drugi pak da imaju gori.. ne znam kome da verujem.:)

Ja sam opet razumeo da su to iste sluske tj. da ih Senn radi za Creative... neko da potvrdi ovo?

mislim da ste sa poslednjih 10 postova jako skrenuli sa teme, a mislim isto da ima i tema o slushalicama. please - stick to the topic

evo na primer, gledam - deca pochela da pazare onaj falsh iPod, ne znam ni chije je proizvodnje - lichi na iPod nano, samo se vidi da ga je zuti odradio - krshina najveca na svetu + koshta 4000 din. zaboga miloga!!

Cuo sam ep630 - odlicne su. Mozda bi mi malo smetalo (posle duzeg vremena) sto cujem kako mi krv struji i srce lupa u usima, ali dobar je trip :)
Ne verujem da bi cx300 mogle da budu 2x bolje, jer upravo skoro toliko vise kostaju.

Razliku izmedju cx300 i ep630 jedva da bi mogao da primetis...

ep630 su dobra kupovina, ako ih ima negde, jedno vreme ih nije bilo

o boze - dal vama ljudima moze da se objasni da naslov thread-a i ono shto se pishe u njemu treba da imaju ikakve veze ??? otvorite temu sa slushalicama pa razglabajte tamo, ovde se prica o nekvalitetnim MP3 plejerima, a vi prichate o kvalitetnim slushalicama!

o boze - dal vama ljudima moze da se objasni da naslov thread-a i ono shto se pishe u njemu treba da imaju ikakve veze ??? otvorite temu sa slushalicama pa razglabajte tamo, ovde se prica o nekvalitetnim MP3 plejerima, a vi prichate o kvalitetnim slushalicama!

Sir, yes sir! :smoke:

jos jedan glas za ep630, probao sam i sonyjeve istog oblika i izgleda, nisu im ni blizu. Jos sam ih lepo upario sa creative zen vision M 60 gb plejerom i stvarno mi usi krvare :,,:

Poslednja izmena:
Kakva su iskustva sa sony mp3?
mislim srazmerno cenovom rangu.

Kakva su iskustva sa sony mp3?
mislim srazmerno cenovom rangu.

nw 8xx odlicna, ipod nano killer, definitivno!!! Zvuk fenomenalan, slusalice koje dolaze sa njim odlicne, baterija traje li traje, ekran 240x320, pusta i divx ako ti je vazno :)

A sta reci kad josh vidish drugove i kompaniju na ulici kako nose kineze sa stok sluskama pa odvrnu do kraja a ja pricam sa njima skroz normalno....Al vazno je da imaju display u boji i 4gb memorije i da se pune preko kompjutera...
A ja onda podignem majicu i oni vide zakacen Creative Muvo V200 256mb i ubise se od smeha...pitaju koji je to dinosaurus ili tipa od kog sam cigana to uzeo...E onda ja otcepim KOSS iz usiju i i dam da ih nabiju kod sebe pa ih pitam onda(mada me ne cuju,iako slusam na 33 od 40 skali)
Jedan od postova je bio pitanje estetike kod Creativa...Mislim dobro ocenjivanje plejera,kako izgleda...da gledam izgled uzeo bi vito ili mpman...
Moj jeste star 3 godine ali i danas se mucim da nadjem neki bolji kinez kod drustva koji bi ga pobedio u zvuku(jedan od njih ima taj Sansa plejer)...Da ne pominjem integrisane Li-Ion baterije koje max traju 6 sati reprodukcije...

Generalno izbegavati kineze sa Li-Ion baterijama...i ne zanosite se silnim gigabajtima...Ja i na mojih 256mb preskacem neke pesme jer imam 2-2.5 sata pesama koje su sasvim dovoljne za trcanje preko dana...U obzir dolaze I-pod,Sony,Iriver,Creative....Nisam Iriver probao ali ove jesam i nemam zamerki!!

Bravo majstore, sjajan post...

Za izbegavanje su MS Industrial plejeri... Moja devojka ga je kupila pre godinu dana (model Glamour MP406), užasno su spori, komande su očajne, o kvalitetu izrade neću ni da govorim... Volume control je posebna priča...
Ovo nije jedini utisak o ovom proizvođaču, mom drugu je MP401 crkao posle 3 meseca...

Pozitivno iskustvo sa kineskim plejerima imam jedino sa Blueberry CAT plejerom... Posle dve godine još uvek šljaka, poklonio sam ga bratu... :)

Da Li Postoji Neki Mp# Player Sa Bluetooth-om Kod Nas ???
Vidjao Sa Mkod Amera Nesto Na Best Buy Itd. I Koliko To Zadovoljstvo Kosta Ako Ima?
Znaci trazim klasicni najjednostvniji tipa crno-beli sa opcijom razmene podataka preko bluetootha za jeftine pare...:D

Poslednja izmena:
Meni je svejedno kakav je.Vazno je da radi i da nista ne hvali zvuku.Ja sam u Kraljevu u Alti Racunarima kupi mp3 od 1GB za 2370 din i zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno