Sve osim creative, iriver i ipod-a?![]()
A da se generalno izbegava sve :d
Šalu na stranu,današnje tržište mp3 playera vezano za firme je opšta konfuzija.Kad pročitate kritike tipa "moj stari 256 mb player se čuje jače nego ovaj novi" a tek na apple...
kritike I pod shuffle su takve da vam se smuči ceo apple,verujte mi.
Ja sam nešto malo istraživao na netu i video strašne izjave,tipa da playeri jednostavno "umru" posle nekog vremena,jednostavno prestanu da rade.
Pošto sam proveravao cene do 100$,ono što sam video i čuo je generalno jaaako loše.
E da,kao neku petnaestu stavku se ima zvuk,kada je review ui pitanju.I kod većine playera je ocenjen kao "dobar","odličan".NAravno uz nove i dobre slušalice,koje su opet novi izdatak.Baš svaki player u ravni do 100$,ima slušalice od "solidne" do "ne baš tako solidne".A informacije o kvalitetu zvuka su naravno kada se na testu stave bolje slušalice.
Napomena,pazite na koji način se pune playeri.Da ne bude ono,da je bio jedan lep player,al kad je crkla baterija (li-ion) kod nas nije mogla da se kupi bolja.
Svaki player sa većim ekranom ima veću tendenciju da se isti izgrebe ili pukne što se dešava.
Većina playera se puni na usb priključak uz PC,što ume da potraje.
Skoro svaka firma ima ne tako zgodan software,ali nije strašno,"samo" se treba strpiti do novog firmware-a.
Bojim se da u prodavnicama ne daju da se sluša pre upotrebe.U suprotnom obavestite gde je to moguće da ljudi idu i naprave promet tim ljubaznim i finim ljudima.Nikad vas ne bih smeo da slusam kad bih kupovao plejer, da me za**** neki glupi klinac. Poslusacu par komada svojim usima i to je to