Dusan94
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2009
- Poena
- 385
Jedino ako postoji neki g304 koji nije Logitech...Pa G304 je gotovo identičan miš kao AJ199, bukvalno preslikan.
Logi ne izgleda ni slično.
Jedino ako postoji neki g304 koji nije Logitech...Pa G304 je gotovo identičan miš kao AJ199, bukvalno preslikan.
Darmoshark m3 izgleda jako primamljivo, pogotovo sada kada je bio na superdeals za 3100.
Zaista je mis sa ovog linka https://www.aliexpress.com/item/100...13624e127a!12000034904010480!gsd!!&aecmd=true, sada je poskupeo, bio je 3100 sa besplatnom postarinom u superdeals, nije mi potreban samo sam naleteo na njega, niti imam iskustva sa tim kineskim misevima ali za taj novac ima zanimljive specifikacije, sada za 3900 i nije nesto primamljiv.Vodi računa da je to zaista miš, ima na sniženju onaj kombo sa risiverima podlogama i time, klasične ali fore.
Za vecinu korisnika bih rekao da nema potrebe iznad 1000Hz.Koja je poenta ovih 4K/8K miševa osim što troše više baterije?
Ima li to neke koristi za obične korisnike koji ne igraju takozvani kompetitivni FPS?
Nešto se ne sećam da sam ikada osetio razliku u polling rate između kugličara iz 1998. na 125 MHz i ovog sada na 1000 MHz.
Mada ja generalno imam reflekse ko mrtav konj pa možda je zato tako u mom slučaju, nikada mi milisekunde nisu značile razliku, kada mi je već response time oko 300ms
Okacio,ako nekome jos treba,niko se nije setio da pravi neke mini fles memorije za ovakav softver s obzirom da su dvd citaci izbaceni iz upotrebe a neki proizvodjaci ih ne nude na svojim sajtovima.Moze li se online naci ovaj softver za MS Nemesis C100?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari