Šta je novo?

Koje miševe imate?

Da li neko ima iskustva sa bezicnim misevima za igranje FPS igara, da li mogu zameniti zicne po pitanju performnis (pre svega mislim na model G305) ?
Kako se pokazao ovaj remastered Logitech MX518, neka iskustva? Planiram uzeti nekog misa, a neckam se da li uzeti bezicni ili ne. Budzet je oko 40e(ne planiram uzimati u Srbiji, tako da mogu i EU cene)

Poslednja izmena:
Pa nemaš trenutno ništa bolje od corsair dark core pro , imas ga na KP za 40€ napolju ne verujem da možeš naći po toj cenim

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ako igraš radi zabeve, ne igraš neku "ligu" ili takmičenje (pro igranje), mislim da razliku nećeš ni primetiti.

Međutim, Logitech bežični gejmerski miš LIGHTSPEED G305 je u domaćoj prodavnici oko 8k dinara, takođe i Logitech MX518. Ne znam koliko je to jeftinije u EU.

Ne znam koliko je pouzdan test ali vredi pročitati i potražiti i druge utiske:

https://www.rtings.com/mouse/reviews/logitech/g305

Edit: Na gornjem linku ima link ka Amazonu gde je 80$.

Poslednja izmena:
Ja sam cenu za g305 gledao ovde, a MX518 ovde. Gledam sad da postoje dve varijante g305, obican i light speed. Razlika u ceni je skoro duplo.

Koliko znam, samo je jedan G305 i ima Lightspeed u nazivu. Možda negde nisu naveli to "lightspeed" a ti si možda gledao neki drugi bežični pored njega?

Da pohvalim Fantech UX1 Hero pacova. Preporod za battle royale igre (sto i nije bilo tesko posle mog gembirda od 700 dinara). Drugi put sam se rodio sa ovim modelom.
Meni prilicno nepoznata marka, priblizena od naseg clana Wlade preko youtube recenzija, ali sam prezadovoljan.

Preskup je (bar za moje iskustvo sa placanjem miseva), oko 5000, ali dizajn, izrada i performanse su opravdane.

Poslednja izmena:
Koristio sam G203 oko godinu dana i bio sam zadovoljan, jedino me je kabel nervirao. Onda sam uzeo G305 i jedina razlika koju sam osetio je bila u težini miša. Evo već godinu dana koristim G305 i nemam nikakve zamerke, niti primećujem bilo kakav lag. Pre njih sam koristio MX518 kojim sam isto bio zadovoljan [emoji846]

Još uvek čekam Cooler Master MM720...trebalo je da bude u prodaji do sad ali je virus poremetio stvari i sad ga očekuju u julu -.-
Moj voljeni oblik sa top senzorom i boljim kablom i prekidačima...jedva čekam. Ako ne bude nekih problema s njim, to će mi biti endgame.

Da li neko ima iskustva sa bezicnim misevima za igranje FPS igara, da li mogu zameniti zicne po pitanju performnis (pre svega mislim na model G305) ?
Kako se pokazao ovaj remastered Logitech MX518, neka iskustva? Planiram uzeti nekog misa, a neckam se da li uzeti bezicni ili ne. Budzet je oko 40e(ne planiram uzimati u Srbiji, tako da mogu i EU cene)

apropo ovog - to sa ligama je ložana.igraju ljudi lige i sa kontrolerima kamoli sa mišem na 2.4ghz i 1000mhz pooling rate-a...baš će tih 2-3ms ako i toliko rszlike da od tebe napravi svetskog šampiona...

dakle samo marketing,kačio sam ja i na crt-ove,sve je to jedna teška glupost i zamlaćivanje.svaki malo bolji bežični će super da odradi sve,mnogo bitniji je senzor ako je low dpi u pitanju,jitter kod odizanja itd,to ćeš da primetiš.

Slažem se...
A G305 za tih 40 i kusur evra (u inostranstvu) je odličan bežični miš, kome odgovara oblik...

Kakva su iskustva sa A4tech R70 Wireless? Odgovara mi taj oblik miša (imam A4 V7M ali mi smeta kabl), tako da mi je R70 prvi izbor, samo me brine baterija. Ne igram igrice, miš se koristi isključivo za Office, obradu fotografija i web. Hvala.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Ne bih znao ali su ga po forumu preporučivali ljudima kao budžetski bežični gaming miš, pa pretpostavljam da je solidan. Plus, za stvari koje si naveo bi trebalo da je sasvim adekvatan...

Meni se pokazao kao odlicno resenje, za taj novac.
Baterija mi traje par dana, nisam bas obracao paznju, ali bude dnevno u proseku sigurno 4-5 sati koristenja.

Dobro je sto se moze koristiti i dok se puni.

To je dobro rešenje, ako može da se koristi i dok se puni. Nadam se da će mi odgovarati. Hvala.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Narucio Logitech G305, ukupno me izasao 38e. Videcemo kako ce se pokazati.....
Ja imam g305 vec nekih pola godine i mogu ti reci da sam prezadovoljan sa njim, nikakvog laga nema u odnosu na zicni mis, prije ovog sam imao g102. Ako ti odgovaraju ovi mali misevi kao meni, g305 je idealan. Jos sam kupio adapter za AA u AAA bateriju da bi mi mis bio laksi, i preporuka da kupis litiumsku bateriju za njega, jeste skuplja ali je laksa i duze traje. Pozdrav i da te sluzi kao sto mene moj sluzi

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Pozdrav, koristim Bloody V7 vec dugo godina, bar 5 godina ga imam, to je onaj stari V7 koji nema metalne glajdere vec obicne. Odlicno me sluzio, ali poceo je povremeno da pravi dupli klik na levom kliku pa sam resio da za mesec-dva uzmem drugi mis.
Posle pregledanja svega i svacega po internetu izbor je pao na Glorious model D, hteo sam da ga uzmem preko njihovog sajta samo zbog garancije, zato sto je model O bilo problematican sto se tice kabla, ali znam da su i to resili novim pakovanjem.
Zanima me vase iskustvo sa tim modelom, kao i koliko izadje sve ukupno sa dostavom i porezom?
Moze da podeli iskustvo sa kupovinom i neko ko je kupovao model O, identicna je cena.

ja sam uzeo O-, kod fante, imam pisanu garanciju

mis radi ok evo vec 3-4 meseca, bez ikakvih problema, kontam da se to sa kablom jako brzo ispolji.

Koji je najbolji miš do oko 4k koji se može kupiti u prodavnicama? KP me ne interesuje.
g203 deluje kao najbolji izbor?
Gejming me ne interesuje, ali globalno gledano g203 deluje kao dobar izbor za svakodnevnu upotrebu.

Poslednja izmena:
@Novicki
Bas na oglasima mozes uzeti sjajni Intellimouse za ~4k, kod nas ga uopste nema u ponudi.

Ja ga koristim za rad (za gaming nije, ima malo losiji senzor, tj losiji od onih koji su danas standard).

Znam da je Intellimouse sjajan (oduvek mi se sviđao oblik) ali ne volim baš da uzimam tehničku robu sa KP. Ako dođe do nekog kvara za npr. godinu dana, otkud znam da li ću moći da nađem opet tu osobu i dobijem garanciju.
Jeste da je ovako uži izbor ali ipak više volim tehniku da kupujem u lokalnim radnjama. Ali hvala na predlogu.

Mislim da ću gotovo sigurno uzeti g203.

To je ipak samo mis od 30e, a i Microsoft garancija na njega je godinu dana.

Naravno, svako ima pravo na izbor, G203 je sigurno solidan mis.

@ivan, na koji Intelli mislis? Ako je novi model, nema ga na oglasima. Ja bih recimo uzeo Intelli classic pro, koliko vidim nije moguce ni preko kp-a, jer ga nema.

Doslo vreme da menjam G502 Proteus za nesto drugo. Izbor izmedju Razer Basilisk v2, Desthadder v2, ili neki Roccat ili SteelSeries. Malo bi promenio da ne bude Logitech mada je i G502 Hero odlican izbor.

Sta bi vi uzeli od navedenog?

Verovatno G502 Hero da sam na tvom mestu.

Glorious misevi su na snizenju, narednih 24h.
Sa slanjem za Srbiju, izadju 50$.
Ako imate srece, kao ja, kada sam porucivao O model, to bi bila i konacna cena.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh Dno