Šta je novo?

Koje miševe imate?

Moj novi glodar - Roccat Kova [+]

Prilozi

• kova_plus.jpg
    kova_plus.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 195
Logi Performance MX - sjajan!

ja sam imala Microsoft arc mouse, i posle jedno 2 meseca je samo stao..ni traga ni glasa od njega vise...beli...a bio je taaako lep :shock:

IntelliMouse Explorer 3.0
IntellimouseExplorer3.gif

Imam još jedan nov za rezerve, jer meni je jednostavno savršen.

Eh da, Logitech NX 50, sjajan laserski mis, radi na svim podlogama, idealan za netbook :smoke:

Pazario pre par dana A4Tech X-748K.

Prezadovoljan!!!

Fin misonja stvarno!

Za par dana, stize od mene korisnicki opis x7 periferija, tj 2 x7 misa, g800 tastature i mp801 podloge.

Gigabyte GM M6880 za ove pare pacov sljaka li sljaka, mozda kupim mladjeg brata pacovcica GM M6980 ako ovaj rikne :D

GM-M6880.jpg

GM M6980
8659-MSGIGAGM-M6980.jpg

Microsoft Intelli 1.1 Steelseries
steelseries3wf8.jpg

i Steelseries Xai
Xai_Front34_RS-300x158.jpg

na Steelseries 9HD podlozi, na oba misa prelepljeni Steelseries MS glajdovi.

Maltretiram Razer DiamonBack više od 5 godina al on nikako da crkne xD

Trenutno teram Logitechu B110 mish je OK samo mu je kotach malo shkripav ali za ~400 din i sa 3.godine garancije nezalim se ni malo.

Imam jos uvek MX 1000 ( moj favorit ) , imao MX Revolution par meseci, Lachesis 4000 DPI ( godinu dana ), a sad Razer Lachesis 5600 DPI ( svaka preporuka )

Lachesis mi je mnogo bre ogavan, furao sam ovu stariju verziju sigurno 2-3 meseca dok nisam odlucio da se vratim na Addera, koji je u to vreme pored Intellija bio best buy za gamere, i nisam se pokajao ni sekunde.

Steelseries Xai

steelseries-xai.jpg

Za desktop furam vec 3,5god Logitec RX1000, za laptop imam neki Logitec ali ne znam koji je (izgleda isto kao RX1000 samo je manji).

Logitech Cordless Mouse Canada210 vec 2 god i extra se pokazao

Razar DeatAdder i nekoliko Logitech M90 za potrebe prenosnih racunara.

OCZ Behemoth...
veliki je...odgovara mi...
dobro radi...podesavanja takodje zadovoljavaju ...
aktivno ga koristim tacno 3 godine i koliko traje garancija... kao nov je...brisan je krpom kad se setim :)

Jel uzimao neko G700 Logitech? Zanimaju me utisci iz prve ruke,pre svega velicina...imam veliku saku i jako malo miseva mi lepo lezi u ruci,a neshto me svrbi novcanik da probam ovog Logitecha.:D

Uzeo sam CM Inferna pre par dana,i utisci su odlichni. Mis je skroz kvalitetno odradjen,softver odlican,ok se ponasa. Da mi je samo malo manja shaka bio bi savrsen,***...:mad:

Vrh Dno