Šta je novo?

Koje kuciste do 80-100e

Bosko1

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poena
155
Znaci kuciste bi voleo da bude full/big tower,da ima prozor,nije bitno napajanje.Sta je najbolje u tom cenovnom rangu?

Ima i Chieftec Dragon II, nije neko cudo od kucista, ali je dovoljno prostrano i stize sa 4 ventilatora vec ugradjena od toga je bocni 22cm, cena je oko 9000-10000 dinara.

Ja sam imao nzxt zero 2 do pre mesec, dva. Ne bih ga ni menjao, ali nasao sam stackera po ceni koja se ne odbija. Zero nije lose kuciste, kvalitetan lim, dosta mesta za hladjenje. Samo nijedna graficka duza od 10.5" (gtx260,275,285) nece stati jer ce je blokirati nosac za hdd-ove.

Prilozi

• DSC01667.jpg
    DSC01667.jpg
    383 KB · Pregleda: 106
Narucio sam prvo kandalfa u winwin-u pa je stizo 7 dana i kad je stigo oni kazu poskupeo i ne mogu da mi daju po ceni na kojoj je bio kad sam narucio:mad:.
Armor+ mnogo je prostraniji od svih mid-tower kucista al nemogu nigde da nadjem crni.Nekako skuceno izgleda zero 2 kad se stavi velika grafika,neverujem da bi moglo da stane vodeno.

Poslednja izmena:
Narucio sam prvo kandalfa u winwin-u pa je stizo 7 dana i kad je stigo oni kazu poskupeo i ne mogu da mi daju po ceni na kojoj je bio kad sam narucio:mad:.
Armor+ mnogo je prostraniji od svih mid-tower kucista al nemogu nigde da nadjem crni.Nekako skuceno izgleda zero 2 kad se stavi velika grafika,neverujem da bi moglo da stane vodeno.

Evo ti pa pogledaj ovo:

http://www.google.com/imgres?imgurl...mage_result&resnum=2&ct=image&ved=0CBoQ9QEwAQ

Pogledaj i od CM-a nesto od HAF-ova, i onaj TT Spedo je solidno kuciste, pa vidi i to.

A mozda In Win Maelstrom, jako dobro kuciste za oko 10k...

Staje sta hoces u njega :D

29221758166l.jpg

Crna unutrasnjost, toolless, gore dva 120mm, napred jedan 120mm, sa strane jedan 220mm koji ima LED svetlo koje moze da se gasi, mesh bocna strana, kad se skine 220 vent mooze da se stavi cak 6x120mm sto malo koje kuciste ima mogucnost, ja mislim da bi ohladili ti ventilkatori i najvreliju masinu itd... Jedino ova zelena rucka, kako kome meni bi bila ii ok, ali mnogima se ne svidja, ali to moze da se prefarba u crno lako inace je kuciste za te pare vrh.
I nema cable menagement, al nije ni potreban ovolikom kucistu vecina kablova ce biti u donjem delu i nece smetati a onaj 2200mm duva u predelu maticne tak oda kablovi ne bi bili problem...

Pre bih njega uzeo nego Spedo veruj mi, Spedo ne daje nista posebno sem velicine, nema cak ni crnu unutrasnjost....

Evo ti video review:

[YOUTUBE] <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PSg9gRdUhUE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PSg9gRdUhUE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> [/YOUTUBE]

Trebalo bi da imaju u BEnchhouse-u....

Poslednja izmena:
Pa nemoj da gledaš u Šapcu. Manje više svi šalju robu... nađeš online šta ti odgovara, zoveš, naručiš i gotovo.

@The Bear, meni se kod tog kucista In kako god se zove, ne svidja sto su ti gornji ventilatori i sama ploca prilepljena za njih i gornju stranicu kucista, to ce praviti problem kod nekih kulera i sigurno kod naknadnih petljanja po racunaru, a opet nije bas ni nesto veliko, a to sto nema ama bas nikakav sistem za kablove ne moze da bude plus u ovo vreme.

Znam da nije fancy, ali Chieftec Dragon II je dosta prakticno kuciste, TT Spedo, ima los lim i mnogo bolje deluje na slikama nego sto realno jeste, ali je sasvim prakticno i prostrano, da ovde ima kod nas neki izbor A Plus kucista da se kupe za taj novac bi mogao da uzme stvarno dobro kuciste, ovako je osudjen na ova ****** razno razna, koja ne vrede toliko koliko kostaju.

Uvek mozes da skines taj fan i premestis tamo gde stoji prazno mesto gore.... Jeste to malo glupo u pravu si, ali mislim da je kuciste sto se hladjenja tice odlicno, barem moze da se zatvori stranica sa bocnim 220mm i velikim kulerom a na mnogim kucistima ne moze ja bih ga uzeo, razmisljam da kupim, jedine mane su to sto kazes i cable management, al *** mogu i kablovi da se srede ima prostora dosta, jeste veliko poprilicno, gledajuci na primer vecinu mid tower kucistak oaj kostaju skoro isto...

Uvek mozes da skines taj fan i premestis tamo gde stoji prazno mesto gore.... Jeste to malo glupo u pravu si, ali mislim da je kuciste sto se hladjenja tice odlicno, barem moze da se zatvori stranica sa bocnim 220mm i velikim kulerom a na mnogim kucistima ne moze ja bih ga uzeo, razmisljam da kupim, jedine mane su to sto kazes i cable management, al *** mogu i kablovi da se srede ima prostora dosta, jeste veliko poprilicno, gledajuci na primer vecinu mid tower kucistak oaj kostaju skoro isto...

Ma kod nas najgori izbor kucista, i plus cene visoke, i onda obrni okreni, najbolje da se uzme nesto jeftinije pa da se moduje.

Problem je sto je vecina kucista ispod 100 evra mala, znaci jedva uguras 10.5" kartu... Ja gledam sebi nesto malo vece a da nije skupo i ima dobre mogucnosti za hladjenje.

Nazad
Vrh Dno