Znaci kuciste bi voleo da bude full/big tower,da ima prozor,nije bitno napajanje.Sta je najbolje u tom cenovnom rangu?
Ovo cheftec je zastarelo,nzxt nije lose,a nesto tipa armor?
Zaboravio sam da napomenem da treba da podrzava 10.5" graficke kartice.
Narucio sam prvo kandalfa u winwin-u pa je stizo 7 dana i kad je stigo oni kazu poskupeo i ne mogu da mi daju po ceni na kojoj je bio kad sam narucio.
Armor+ mnogo je prostraniji od svih mid-tower kucista al nemogu nigde da nadjem crni.Nekako skuceno izgleda zero 2 kad se stavi velika grafika,neverujem da bi moglo da stane vodeno.
spedo=180e!Ipak sam se uvatio za veca kucista,aj videcu sta jos ima.
Uvek mozes da skines taj fan i premestis tamo gde stoji prazno mesto gore.... Jeste to malo glupo u pravu si, ali mislim da je kuciste sto se hladjenja tice odlicno, barem moze da se zatvori stranica sa bocnim 220mm i velikim kulerom a na mnogim kucistima ne moze ja bih ga uzeo, razmisljam da kupim, jedine mane su to sto kazes i cable management, al *** mogu i kablovi da se srede ima prostora dosta, jeste veliko poprilicno, gledajuci na primer vecinu mid tower kucistak oaj kostaju skoro isto...
Problem je sto je vecina kucista ispod 100 evra mala, znaci jedva uguras 10.5" kartu... Ja gledam sebi nesto malo vece a da nije skupo i ima dobre mogucnosti za hladjenje.
najbolje da se uzme nesto jeftinije pa da se moduje.
I sta na kraju da uzmem???
:
Kao na primer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari