Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate?

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Evo ja: FIFA 2005, CM 2001/2002, The Cronicles Of Riddick, Hitman: Contracts, CS: Source, Colin McRae Rally 2005, Rome Total War i ponekad C&C Generals Zero Hour.

Pa, izvolite!

:wave:

Hm...
NFS Underground 2, Sims 2, Warcraft III Dota mod, Master of Orion 2, Rise of Nations, WH40000 Dawn of War, Battlefield Vietnam.
To sam igrao u poslednjih mesec dana.

Coundition Zero, Medal Of Honor:Allied Assault, Ridick, Diablo II, Starcraft, Warcraft III Dota i J-Day, Tiberian Sun, Painkiller Battle Of Hell, Flatout, Actin Quake, Counter Strike 2D, to je sto sam igrao u poslednjih mesec dana

steam cs 1.6 , q3 osp, riddick, hl2, flat-out, fallout2 [nostalgija :d ],
Medal of Honor Pacific Assault(tm), mame32 :d .

Vidi ovo, pa koliko vas to igra dotu (i dday), sunce li vam vase :) Gde igrate, idete li na turnire i slicno ?

Inace ja u igraonici igram samo dotu (i samo u igraonici, nikako kod kuce), a kuci su mi instalirane silne igre. Da nabrojim nesto - Nexus, Demon Stone, Raven Shiled Athena Sword, X2, Vampire, Etherlords, Disciples 2 expansioni, PES 4, Age of Wonders Shadow Magic, Nosferatu, Ground Control 2, Space Interceptor, Starshatter, a pre neki dan resih da po 48. put dam sansu P&C avanturama pa su mi na hddu The Longest Journey i The Black Mirror.

trenutno vampire i nexus i evo sad instlairah neki shadow vault (neshto falloutoliko :))

POP2 i riddick i CS source.
Odavno nije izlazilo ovliko dobrih igara u ovako kratom roku.Jos samo da izadje KOTOR2 i na konju sam.

Instalirano mi je 20-ak igara, ali sam vecinu presao, ili nemam vremena da igram.

Ponekad odigram FIFU 2005, kao i Shade:Wrath of Angels, ali posto je to najvece ****o koje sam video poslednjih godina, odustajem veceras (mada sam i primoran, posto negde nisam pokupio jednu od tri lobanje koje su potrebne za otvaranje vrata, a sada ne mogu da se vratim, jer se most iza mene automatski rusi kada predjem :d ).

Nadam se da cu nabaviti Scrapland koji mi deluje interesantno.

Poslednja izmena:
Ove igre su mi instalirane
One koje su bold igram bas cesto. Ostale tu i tamo, ali ih igram.

18 Wheels of Steel
Aftermath
Bomberman
Civilization III
Colin McRae Rally 2
Counter-Strike
Counter-Strike Source
MAME Emulator
F1 Challenge 99-02
Grand Prix 4
MK4
Neverwinter Nights
PES4
Quake 1
Quake 2
Quake 3
Richard Burns Rally
Heroes 3 Wake of Gods
warblade
Worms World Party

Jel bre učite/radite vi nešto?
Ja imam instaliranog Pharaona i igram ga ponekad :)

Hmmm Heroes 3 Wake of Gods???
Nisam cuo za to. Ali igram obicne heroje "platinum" izdanje... i ponekad Civilisation III;
jucer sam instalirao Farcry,pa da mu dam sansu...

Kad nadjem malo vremena, onda odigram ovu iz potpisa. :) Redje nesto Far Cry (jer to kad pocnem igram bar 2h). Thief 3 i Half Life 2 mi ne rade (dok iste najnormalnije rade kod ortaka)!!! :wall::wall:

Poslednja izmena:
Na PC igram: NFS Underground 2 i The Lord of the Rings: War of the Ring.
Na X-Box: The Chronicles Of Riddick.
:wave:

Poslednja izmena:
GTA San Andreas
Metal Gear Solid 3
WE 8
I nema zime...

War of the ring, Red Alert 2, Richard Burns rally

Neprevazidjeni Zevs na prvom mestu,pa onda call of duty(exp.) i ground control.
Mada sad cu da pouzimam sve sto me zanima;lik prodaje igrice za 45 kinti,pod uslovom da uzmes najmanje 10 cd-ova(ili 3 dvd-a=150kinti jedan).
Evo adresa ako neko hoce da skine katalog:
www.freewebs.com/divxigre (~900 igara i 3000 filmova)

Trenutno samo FM2005. Skoro sam prešao Riddicka, Vampira, i Undying, pa sada sam presušio samo tako...

PES4 i dotu

u igraoni josh ponekad cs 1.6 i q3

image.php

:D :D :D :D

Gran turismo 4 prologue
Gran Turismo Tokyo-Geneva concept
Gran Turismo 4 demo
Metal Gear Solid 3
GTA San Andreas
RTL Skijump 2005
NBA Ballers
Winning Eleven 8
Smash Court Tennis 2
WRC 4
Ace Combat 5
Pop 'n' Music Best Hits
Fight Night 2004
Mercenaries: Playground of Destruction

Na PCu, http://sporkle.com/multiplayer/lobby.php?entryGame=Dart :)

Madden 2k5,Riddicka,TocaRD2,Flatout,Nexus,Worms Worldparty,Tiger Woods 2k5,Princa...

Ljudi....jel radite bre vi nesto drugo sem sto se igrate? :)
Ja se zanimam FM2005,RollerCoaster Tycoon 3 na PC-u i Metroid Prime 2,Zelda na GC! :)

The Cronicles Of Riddick, pre tog HL2...
E da Riddick ima nesto sto nisam davo video...a, da mislim da se to zove atmosfera ;)

Al se zato Riddick pređe za 5 min.. Za razliku od recimo Vampira.. ;)

Izgleda ili kvalitet ili kvantitet.Nikako da naidje nesto sto objedinjuje oba; uglavnom mislim na FPS-ove.
Evo i HL2 mi je bio relativno kratak i lak...

Nazad
Vrh Dno