bancho
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.12.2002
- Poena
- 619
Ima li ko iskustav sa 5.1 slusalicama i da li to vredi uzimati? Kod nas sam uspeo da nadjem Zelmana, ali on nema onu kutiju koja ide izmedju kompa i slusalica tako da verovatno mora da se rucno menja kada hocu slusalice a kada liniju.
Takodje ima i Logitech ali kostaju skoro 100 evra :eyebrows: tako da otpada. Na kraju ima i Genius HP-5.1V koji ima sve, pa jos i vibracije
i najblizi sam tome da njih uzmem.!? Znam da je ranije bilo i SpeedLink Medusa modela, koji su takodje delovali OK ali ne znam da li ih sada ima, ako neko ima jos neku ideju neka kaze...
I jos jedno pitanje, sta mislite da li ce izlaz na integrisanoj zvucnoj biti dovoljan za njih (Realtek 97 na NF3 ploci), ako ne bude valjda ce biti dovoljan SB Audigy SE...
p.s.
Samo bez predloga da uzmem zvucnike jer mi to trenutno nije resenje
Takodje ima i Logitech ali kostaju skoro 100 evra :eyebrows: tako da otpada. Na kraju ima i Genius HP-5.1V koji ima sve, pa jos i vibracije
I jos jedno pitanje, sta mislite da li ce izlaz na integrisanoj zvucnoj biti dovoljan za njih (Realtek 97 na NF3 ploci), ako ne bude valjda ce biti dovoljan SB Audigy SE...
p.s.
Samo bez predloga da uzmem zvucnike jer mi to trenutno nije resenje