Kakav sad neprijateljski stav? Ne sme covek vise nista da pita, odmah se 'samouvrede' i hoce da se biju ('usledila je privatna tuzba zbog klevete i nanesenog dusevnog bola...') quote]
Jos od pocetka topica je valjda "svakom dobronamernom i inteligentnom gradjaninu bilo jasno" da sam predlog za plocu vec imao ali sam zeleo da ga proverim pred ljudima koji to bolje poznaju od mene. No salu na stranu, prepucavanje na forumu mi nikada nije bilo zabava niti potreba.Bez obzira na to, moram i hocu sada da primetim da tvoj stav nije bio nimalo prijateljski ne sto se mene tice , vec je malih nesporazuma tj. pametovanja bilo i u tvojoj prepisci sa Sashom koji je takodje morao da se brani, dakle on je primetio isto sto i ja . Mislim da bi bilo OK da se kao moderatori uzdrzite u nekim stvarima i da makar prema nama drugima (makar po broju postova ili poznavanju hardvera inferiornijima) odnosite malo korektnije a ne da nam jurite sintaksne i pravopisne greske kao i da pametujete sta treba da vam napisemo da biste se osecali bolje,a na pitanja odgovarate prepotentno gotovo jezikom coveka koji je projektovao isti taj hardver. Na kraju krajeva, forum i za to
sluzi,da jedni drugima ovde pomazemo i da makar i neznanje drugoga uvazavamo. Ako ste vec tu gde jeste,nemojte da vam to sto ste moderatori bude privilegija,vec obaveza i odgovoran posao. Makar u postovima ne glumite Boga koji je tu da se njegovom znanju svi mi sa foruma divimo, vec covek bez licnih kompleksa koji je rad da pomogne.
To je sve sto sam imao da kazem, a necu se nastavljati dalje mada znam da ces imati svasta dadodas , cisto da se zna da je moderatorova (odnosno administratorova) zadnja, ali mi to ni najmanje ne smeta.
Jos jednom hvala svim ostalima na pomoci.