Pa i nema neke razlike izmedju ove dve klime.Jedino Midea u prelaznom periodu kako su neki pisali zna da ide u kontrolni defrost kratko.Danas kupujem klimu (ima neka fina akcija), a i dalje se dvoumim između dva modela: Hisense Energy SE HiNano 9K (KA25MR0EG) i MIDEA AG-09NXD1.WIK. Po specifikacijama i funkcijama su veoma slične i ne mogu da nađem argument koji bi me "prelomio". Midea je skuplja oko 20 EUR, što i nije neka razlika. Ako neko ima ideju zašto jednu a ne drugu, slobodno nek podeli ovde u narednih desetak sati. Nemojte posle, da se ne bih nervirao što sam odabrao pogrešnu Da podsetim, prevashodno mi treba za hlađenje.
Hvala, ali ta je više od 100 EUR skuplja od ovog Midea modela.Evo da ti ubacim i treću, LG S12EQ
"Malo" se razumem u tehniku (belu i šarenu), a imam i profesionalnog i ličnog iskustva, pa mogu da kažem:Samsung veš mašine i frižideri važe kao najgori od tih poznatijih brendova, možda su nešto malo bolji od žnj brendova o kojima pričaš. Samsung klime isto nisu ništa posebno. To što je brend jak na jednom polju, ne znači da je jak na svim poljima.
Lepo sam isto to i napisao. Lično mišljenje iz dugogodišnjeg iskustva (prvenstveno u servisu bele tehnike, a istovremeno kao prodavac bele tehnike znajući vrste i količinu reklamacija). Retko ćete naći prodavca koji je prodavao toliko različitih brendova u ogromnoj količini i uopšte prodavca koji se razume u taj posao (jer su oni slabo plaćeni, a ja sam imao odličnu zaradu). Za kola je, takodje iz profesionalnog iskustva, a za operativni sistem telefona je lično. Ništa nisam naveo po svidjanju i navijanju za neki brend jer se sada bavim sasvim drugim poslom.Sve je ovo tvoje lično mišljenje, iskustvo i zapažanje.
Eto ja volim plavuše, oženio sam smeđu a kad vidim komšinicu rasnu crnku, ode vilica do poda. 😁
Jeste off, ali moram da prokomentarišem, od Prijusa je ružnija samo MultiplaPostoje vrlo kvalitetne zamene:
1. Umesto Miele veš mašine - LG ( sa Direct Drive motorom).
2. Umesto Liebher frižidera - LG.
3. Umesto Electrolux sudo - Bosch (serie 4).
4. Umesto Daikin klime (Mitshubishi ili Fujitsu).
5. Umesto IPhone - Huawei.
6. Za Toyotu nema zamena (samo izbegavajte neke Rav sa dizel motorima i Prius 3). Prius 2 (2004-2009.) je najbolji, za 4-ku se čeka vreme da pokaže. Yaris je bez greške bilo koji.
I Miele veš mašina je (po meni) ružna i Daikin klima (ulazni modeli) je ružna... Reč je bila o kvalitetu, a ne estetici. Svaka kineska klima od 500€ je lepša od Daikina koji košta 700-800€ (i ima svašta nešto od funkcija koje nema taj Daikin). Isto važi i za poredjenje Toyote sa Francuzima i Nemcima. Medjutim, post je bio na temu kvaliteta, a ne estetike jer nemamo toliko para da kupujemo skupe stvari koje "nam se svidjaju". To se radi kad ti mama i tata kupuju ili kad si milioner.Jeste off, ali moram da prokomentarišem, od Prijusa je ružnija samo Multipla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari