Šta je novo?

Koja grafička

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
imam ovu konfiguraciju

untitled.jpg

e sad me zanima koja dobra grafička(za igrice) bi mogla da se uklopi ovde da može napajanje i matična da je podrže
edit: napajanje mi je od 400 w,valjda kinesko

Poslednja izmena:
a jel mogu ja sam da namontiram grafičku ili moram u servis da nosim?mislim da li je komplikovano?

Nije komplikovano evo kompletno uputstvo, ali ipak ti odnesi u servis za svaki slucaj da ti oni to urade.
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H_Xb1V2hDLw&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H_Xb1V2hDLw&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Sve je to lepo sto vi njemu savetujete ali:
1. Napajanje ti nece izdrzati bilo koju od navedenih grafickih i takodje, verujem da to tvoje napajanje ni ne poseduje sestopinski kabl za graficku.
2. Procesor ti je usko grlo za te graficke karte. Pre bih ti savetovao recimo 8800gt, ima za 50e da se nadje, ali racunaj da ako planiras da menjas grafiku, u svakom slucaju moras i napajanje.

Ne, mozes da uradis isto sto i ja. Kupis polovnu 8800gt i lc power napajanje, sve zajedno ce te izaci oko 90e a imaces konfiguraciju sposobnu da tera vecinu danasnjih igara na medium-high settings.

Pa s obzirom da nema nove 8800gt, moraces da ides na 4770 evo kazu ljudi 90-100e plus napajanje bar 40 sve zajedno izadje 130-140. ali onda si miran.

Da, samo si zaboravio da mu napomenes da 5750 nema ispod 120e, plus sto ne ide napajanje od 40e i ovoliko skupa grafa... Sad gledam ima Gigabyte 4850 na snizenju u A...m za nekih 8600din sto je po meni najbolja kupovina.

Da, samo si zaboravio da mu napomenes da 5750 nema ispod 120e, plus sto ne ide napajanje od 40e i ovoliko skupa grafa... Sad gledam ima Gigabyte 4850 na snizenju u A...m za nekih 8600din sto je po meni najbolja kupovina.

sad vise nema(proverio sam) ali je bila do pre par dana za 10400dinara vtx firma je u pitanju bila

Poslednja izmena:
Nešto je bolja HD4850, ali 5670 je dx11 kartica sa DDR5 memorijom i što je jaaaako važno - mali potrošač te ništa ne moraš menjati na računaru, samo instaliraš drajvere. Posle trenutne grafike nova će biti otkrovenje.
Sapphire ATI Radeon HD5670 512DDR5 - 8.700,00 din. (nova naravno, cene su na žalost otišle gore)

Sto se napajanja tice kolko sam video ima Neki LC power Office series od 600w za odprilike 3800din....znam da sigurno nije tako dobro ali mislim da moze da ti zavrsi poso....ako neko zna za bolje u cenovnom rangu neka postuje=) Pozz.

Moje neko mišljenje gledajući mašinu koju poseduješ je da uzmeš neku grafu tipa 4650 ili 4670 . Uštedećeš nešto novca a svakako od dx11 sa tim slabijim modelima i nemaš nešto vajde . Obavezno kupi model sa ddr3 memorijom na sebi , video sam jedan lep Powercolor 4650 sa 1 Gb ddr3 ali ti kupi šta budeš mogao . Ovaj savet ti dajem gledajući šta imaš od komponenata jer smatram da bilo koje veće ulaganje nema efekta zbog ostatka konfiguracije .

najbolje bi bilo da mi napišete koju konkretno da uzmem pošto sam ja totalni lajik za to,znači da odem u prodavnicu i kažem treba mi ta i ta grafička i to je to,e sad kontam da ako uzimam napajanje onda mi je to veće oko 120-130 e novo a to ne znam da li mi je pametno da dajem,bolje da skupim još malo para pa uzmem ceo komp nov

Pitanje i to jadno napajanje sto imas u kom je stanju.... za novu konfiguraciju takodje moras platiti vise ako zelis da ti ne uvale neku najslabiju graficku a i svi daju obicne kineze od 450-500w cak i sa jacim grafickima to uvaljuju jer svi kupci samo cenu gledaju... pa posle bude problema (komp se resetuje, crkava, itd..)

Pitanje i to jadno napajanje sto imas u kom je stanju.... za novu konfiguraciju takodje moras platiti vise ako zelis da ti ne uvale neku najslabiju graficku a i svi daju obicne kineze od 450-500w cak i sa jacim grafickima to uvaljuju jer svi kupci samo cenu gledaju... pa posle bude problema (komp se resetuje, crkava, itd..)
šta konkretno znači "u kom je stanju"?znam da trebam platiti,ali onda mi je bolje da dam 450-500 e z anov komp nego 120-130 za grafičku i napajanje

Pa ako je obican kinez od 400w i ako je staro 3-4 godine racunaj da je napjanje sigurno u losem stanju (pri kraju zivotnog veka jer su elektroliti oslabili, itd...)
aha,sad će u decembru 3 god,kako mogu proveriti da li je kinesko?do sada nisam imao nikakvih problema sa kompom samim tim ni sa napajanjem

Bez brige ako budeš uzeo kartu koja je mali potrošač i nastaviće sve da radi ok . Traži model POWERCOLOR Radeon HD 4650 1GB GDDR3 ,Asus Radeon HD 4670 1GB GDDR3 VTX3D Radeon HD 4670 512MB GDDR3 , CLUB 3D Radeon HD 4670 1GB GDDR3 . Obrati pažnju da hladnjak bude kao na ove zadnje dve jer dobro hladi a nije bučan .

Nazad
Vrh Dno