Šta je novo?

Koja 19"

• Začetnik teme Začetnik teme Mudri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mudri je napisao(la):
Hansol 920DT ili Samsung SyncMaster 957DF koji je bolji?

Izvini na ovakvom odgovoru.
Za 165 Evra 957P, a za 200-210 Evra Hzundai Q910.
Samsung obavezno probati primerak.

Samsung uzmi kao sto je notax rekao obavezno proveri primerak

Moja devojka ima Hansol 920D i monitor je po meni OK uz par iritirajućih mana koje su, verujem, zajedničke svim 920-tkama.

Hansoli imaju, po meni, totalno debilnu indikaciju da se nalaze u stand by modu kada je komp isključen, tj. nema signala. Tada zelena diodica trepće k'o blesava pa je ljudi stalno pitaju što joj je monitor upaljen (neko je štedeo na dvobojnim diodama). :smack:

Takođe mi se ne sviđa to što ume da "zaboravi" podešavanja prilikom promene rezolucije tako da kada npr. pređeš iz 1024x768 u 800x600 i tu podesiš sliku pa se vratiš u 1024, sve bude ispomerano. Krajnje čudno za monitor proizveden 2003...

Kvalitet slike na 920D je odličan tako da verujem na 920P može biti samo bolje. Ovo što sam naveo jesu sitnice ali umeju itekako da iziritiraju...

...jedino ako je nije zakačio neki krsh primerak...

Mudri je napisao(la):
Sta mislite o Hansol 920p dali ga neko ima i kakvi su utisci.
ja sam ga imao ranije i utisak je srednje solidan. Boje su mu nekako isprane mada ima ljudi koji takav kolorit vole. Geometrija prolazna - bolja je kod Samsunga 957p koji je moj sadasnji izbor

Grdowsky je napisao(la):
Moja devojka ima Hansol 920D i monitor je po meni OK uz par iritirajućih mana koje su, verujem, zajedničke svim 920-tkama.

Hansoli imaju, po meni, totalno debilnu indikaciju da se nalaze u stand by modu kada je komp isključen, tj. nema signala. Tada zelena diodica trepće k'o blesava pa je ljudi stalno pitaju što joj je monitor upaljen (neko je štedeo na dvobojnim diodama). :smack:

Takođe mi se ne sviđa to što ume da "zaboravi" podešavanja prilikom promene rezolucije tako da kada npr. pređeš iz 1024x768 u 800x600 i tu podesiš sliku pa se vratiš u 1024, sve bude ispomerano. Krajnje čudno za monitor proizveden 2003...

Kvalitet slike na 920D je odličan tako da verujem na 920P može biti samo bolje. Ovo što sam naveo jesu sitnice ali umeju itekako da iziritiraju...

...jedino ako je nije zakačio neki krsh primerak...

Kod mene kad je u standby modu, lampica trepti valjda zutom svetlosti a kad radi non stop zelenom.

Mudri, imas kod mene u radnji Samsung 957MB, odlican je i mozes da dodjes da ga isprobas dali ti odgovara.

Hm,vec dugo dugo sam imao Hansola,pocevsi od 710A pa 910A,pa 920P......sada imam Nec Fe991SB (on je oko 380e,znaci skup),BUT
ako biras izmedju Hansola i Sasunga.....SAMSUNG...mnogo bolja,ostrija i svetlija slika....

Gledao sam pola sata jedan nov Samsung 957MB i za sve sem 1600*1200 je dosta dosta dobar...

Nazad
Vrh Dno