Mudri je napisao(la):Hansol 920DT ili Samsung SyncMaster 957DF koji je bolji?
Mudri je napisao(la):Hansol 920DT ili Samsung SyncMaster 957DF koji je bolji?
ja sam ga imao ranije i utisak je srednje solidan. Boje su mu nekako isprane mada ima ljudi koji takav kolorit vole. Geometrija prolazna - bolja je kod Samsunga 957p koji je moj sadasnji izborMudri je napisao(la):Sta mislite o Hansol 920p dali ga neko ima i kakvi su utisci.
Grdowsky je napisao(la):Moja devojka ima Hansol 920D i monitor je po meni OK uz par iritirajućih mana koje su, verujem, zajedničke svim 920-tkama.
Hansoli imaju, po meni, totalno debilnu indikaciju da se nalaze u stand by modu kada je komp isključen, tj. nema signala. Tada zelena diodica trepće k'o blesava pa je ljudi stalno pitaju što joj je monitor upaljen (neko je štedeo na dvobojnim diodama). :smack:
Takođe mi se ne sviđa to što ume da "zaboravi" podešavanja prilikom promene rezolucije tako da kada npr. pređeš iz 1024x768 u 800x600 i tu podesiš sliku pa se vratiš u 1024, sve bude ispomerano. Krajnje čudno za monitor proizveden 2003...
Kvalitet slike na 920D je odličan tako da verujem na 920P može biti samo bolje. Ovo što sam naveo jesu sitnice ali umeju itekako da iziritiraju...
...jedino ako je nije zakačio neki krsh primerak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari