Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

🤣 bila bi da ne gleda supruga😉

Jedan trakt naloggggg Šamaneee šmekeru🤣 a moj telefon naravno.

Zdravo, imam od danas problem sa Kodijem i Elementumom. Naime, koji god torent da odaberem, krene u desnom uglu da se vrti "Resolving Magnetic link" i nakon minuta pukne timeout.
Probao sam razne uobičajene metode rešavanja (očistiti keš, updatovati kodi na poslednju verziju, skinuo i poslednju verziju Elementuma sa zvaničnog sajta), ali problem i dalje postoji.
Takođe sam probao i preko dEXE-vog repozitorijuma da instaliram ovaj add on, ali i tako dobijam grešku.
Kao poslednji pokušaj, skinuo sam Kodi v18.4 i tamo ubacio Elementum i dalje imam isti problem.
Gledao sam log od grešaka imam samo ovo:
Video add-ons
Log Viewer for Kodi
2024-09-07 16:47:57.526 T:23486 NOTICE: [plugin.video.elementum] INFO bittorrent D V func1 [OmRemoved from database 2024-09-07 16:47:57.524 T:23486 NOTICE: [plugin.video.elementum] [32mNOTI bittorrent Radio D logAlerts [Omtorrent_removed_alert: The.Demon.Disorder.2024.720p.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG removed Games 2024-09-07 16:47:57.519 T:23486 NOTICE: [plugin.video.elementum] [GIN] 2024/09/07 - 14:47:57 200 1mos 18EB 127.0.0.1 | GET Adci-os "/play?doresume=false&tmdb=1128941&type=movie&uri=magnet%3A%3Fxt%3Durn%3Abtih" 2024-09-07 16:47:57.517 T:21864 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 0, path Pictures [plugin://plugin.video.elementum/movie/1128941/links/The%20Demon%20Disorder%20%282 2024-09-07 16:47:57.503 T:23486 NOTICE: [plugin.video.elementum] [31mERRO bittorrent Videos D Buffer [OmError adding torrent: Expired timeout for resolving magnet link for 60 seconds
Favounite 2024-09-07 16:47:57.501 T:23486 NOTICE: [plugin.video.elementum] [31mERRO bittorrent Pages 3/270 repository

U pitanju je Kodi za AndoridTV, addon za gledanje logova je Log Viewer for Kodi. Ne znam da l postoji neka mogućnost da se vide detaljniji logovi, jer ova jedna linija mi ne znači puno (a samo je onda pod crvenim error levelom logovanja).
Da li imate neki predlog ili ideju kako da rešim ovaj problem? Svaka sugestija je dobrodošla :)

Jel moze preko kodija (koji je na TV-u) da se gledaju filmovi sa PC-a? Vrv da moze jel ima samo neki tutorijal ovde ako mi mozete pomoci.

Jel moze preko kodija (koji je na TV-u) da se gledaju filmovi sa PC-a? Vrv da moze jel ima samo neki tutorijal ovde ako mi mozete pomoci.
Naravno da može, šeruješ folder sa filmovima na PC i onda u KODI dodaš novi izvor, SMB share. Ima tu mala zvrčka, KODI ne vidi šerovani folder, ako je zaštićen šifrom, mora ručno da se kuca ip adresa kompjutera, onda se doda user i password i dalje je sve jednostavno, nađeš folder sa filmovima i ubaciš ga u library.

Kodi na LG televizorima radi preko developer moda, da li postoji neka sansa da ga ima u njihovom storu kao sto su dodali stremio

Kodi na LG televizorima radi preko developer moda, da li postoji neka sansa da ga ima u njihovom storu kao sto su dodali stremio
To zavisi od samog LG-a. Ako budu zakerali i komlikovali kao Apple nece ga biti.

Treba mi mala pomoc oko podesavanja kodija na android boxu, jel moze neko od iskusnijih da mi se javi na PP ?

Zdravo Ljudi, nisam neko vreme koristio KODI, pa su svi Addoni prsli kad sam odradio update na novu verziju, e sada moje pitanj je, jel se i dalje koristi Seren ili je sada neki drugi addon aktuealn za gledanje filmova?
Pozz i hvala.

Zdravo Ljudi, nisam neko vreme koristio KODI, pa su svi Addoni prsli kad sam odradio update na novu verziju, e sada moje pitanj je, jel se i dalje koristi Seren ili je sada neki drugi addon aktuealn za gledanje filmova?
Pozz i hvala.
Seren nisam odavno koristio.
Trenutno najpopularniji addoni su Umbrella, Fen Light/Fen.

Pa ako tolko dugo nisi koristio Kodi "najnovije" i najbolje sto se desilo za mene barem 😁😉 je @dEXE ili ti njegov dEXE repository tu imas sve i od najboljih novih a i starih proverenih addona pa u kombinaciji prelistavanjem ove teme vrlo brzo udjes u sve nove tokove

Ja nisam donirao titlove ali mi rade bez problema. Nije da stignem da gledam svaki dan ali dešava se da navežem nekoliko epizoda za redom.
Da li si registrovan, dali si uneo podatke u kodi plugin za logovanje...?

za titlovi.com i donacije postoji tema
red je da se donira kad se već obilato koristi

Zbog cega vidim samo ENG subs nakon donacije, nigde ne izlazle SRB ili HR? U settingsu za title mogu samo da unesem username i passowrd nema nigde da se stavi koji prevod da search-a :(

Drugari
Aktivirao sam u elementumu javni ruski megapeer, medjutim ne izlaze mi rezultati od njega, može pomoć o cemu se radi? (Nemam napravljen nalog tamo)

Druga stvar, sto se tice privatnih, napravio sam naloge na nnmclub i na kinozal, uneo podatke u elementumu, medjutim ni njih ne ucitava?

Ostatak stikliranih javnih i privatnih, rade.
Samo ova tri komada nikako da prorade.

NNM bi trebao raditi ako si ubacio prave login podatke. Ta dva ti nisu ni pretjerano bitni, sve to imaš i na rutrackeru ili rutoru.

Kinozal proradeo, ne znam ni sam kako, mislim da sam apdejtovao elementum burst i od tada pocelo da objavljuje rezultate.

Ostaju jos nnmclub i megapeer, oni ne rade i dalje.

Na nnmclub imam napravljen nalog, regularno se ulogujem preko browsera. Na megapeer nemam nalog, mada i ne moze da se ubaci u elementum, jer je javni.

Jel moze neko tacno da mi napise adresu kako treba da upisem u polje "Domain Alias (optional)" u elementum burst ? Za nnmclhb i megapeer.

Kinozal proradeo, ne znam ni sam kako, mislim da sam apdejtovao elementum burst i od tada pocelo da objavljuje rezultate.

Ostaju jos nnmclub i megapeer, oni ne rade i dalje.

Na nnmclub imam napravljen nalog, regularno se ulogujem preko browsera. Na megapeer nemam nalog, mada i ne moze da se ubaci u elementum, jer je javni.

Jel moze neko tacno da mi napise adresu kako treba da upisem u polje "Domain Alias (optional)" u elementum burst ? Za nnmclhb i megapeer.
IMG_20240915_162702.jpg

Nazad
Vrh Dno