hm , meni sa tvog repo izbacuje failed kad pokusam instalirati plus addonZa com koristite plus addon... A šta je sa org sajtom, oće da ga gase ili?
nvidia je box
hm , meni sa tvog repo izbacuje failed kad pokusam instalirati plus addonZa com koristite plus addon... A šta je sa org sajtom, oće da ga gase ili?
Meni se desava. Upravo DV stream. Isto Fen lite addon. Kodi v21 instaliran na TCL C805. Povecao sam cak buffer size (512 mb) . Pre par dana odgledao film (DV) od 80gb bez problema, juce mucenje sa 60 gb, prebacio na kraju neki od 34 gb odgledao bez problema.Pozz, desava li se nekom da nikada, ali nikada prvi, eventualno drugi i treci strim Kodi V21 alpha ne pusti kako treba, ili secka ili ukopa se totalno, apogotovu gde ima opcija DV (dolby vision)/ Nvidia Shealds je u pitanju, a od ddona koristim Seren i Fen lite. Tek ovi nanize slabiji strimovi rade kako treba?????
Ogromna je zabuna oko podrske raznih uredjaja i playera (aplikacija) za DV. Brkaju se web izdanja sa streaming servisa (ili DV u official streaming servisima) sa BD-REMUX DV FEL profile 7 varijantama koje su predvidjene za hardverske Blu-ray plejere. Jedno je pustati to offline, a drugo je streaming preko aplikacija.Pozz, desava li se nekom da nikada, ali nikada prvi, eventualno drugi i treci strim Kodi V21 alpha ne pusti kako treba, ili secka ili ukopa se totalno, apogotovu gde ima opcija DV (dolby vision)/ Nvidia Shealds je u pitanju, a od ddona koristim Seren i Fen lite. Tek ovi nanize slabiji strimovi rade kako treba?????
Hvala sto si ovo podelio sa nama. Koristim ga vec neko vreme. Sada Dolby Vision odlicno radi. 🍻👍Ogromna je zabuna oko podrske raznih uredjaja i playera (aplikacija) za DV. Brkaju se web izdanja sa streaming servisa (ili DV u official streaming servisima) sa BD-REMUX DV FEL profile 7 varijantama koje su predvidjene za hardverske Blu-ray plejere. Jedno je pustati to offline, a drugo je streaming preko aplikacija.
![]()
Dolby Vision - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ono kad se samo predje preko toga i kaze "Podrska za dolby vision i dolby atmos" nikad ne podrazumeva sve profile, posebno ne taj. Exo player mozda najbolje stoji sa dolby visionom, ali i on ima problema sa tim profilom, just player ima opciju koja to resava.
Kodi tek dobija podrsku za DV, ali taj profil se ponasa bas kako si opisao.
Postoji build koji je napravljen da pusta i to bez zastajkivanja i sa mogucnoscu ubrzavanja, ali su se nesto posvadjali po forumu, pa je obustavio razvoj i nije otkrio kako je postigao
Evo uploadovacu, pa probaj.
Instalira se posebno, nece poremetiti kodi koji vec imas, pa je cool za probu. Meni radi savrseno
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Shield pro 2019 pokriva sledeće što se tiče DV:Pozz, desava li se nekom da nikada, ali nikada prvi, eventualno drugi i treci strim Kodi V21 alpha ne pusti kako treba, ili secka ili ukopa se totalno, apogotovu gde ima opcija DV (dolby vision)/ Nvidia Shealds je u pitanju, a od ddona koristim Seren i Fen lite. Tek ovi nanize slabiji strimovi rade kako treba?????
Nisam nikada probao, jer ne volim glasovnu pretragu ali probah sada na Shieldu(Kodi omega). Radi onako polovično. Mora da se ide na search i zadrži se srednje OK/select da se pokrene glasovna pretraga. Nađe film, ali ne pusti ili ne znam koja je komanda za puštanje recimo iz tog i tog addona.Da li u kodiju postoji nacin da se jednostavno koristi voice search (ili asistent) tako da pretrazi i addonove? Mislim na jednostavnu varijantu, pritisnem voice dugme, kazem sta hocu i on sve pretrazi?
Hvala
Kako da neDa li se neko od vas pretplatio na Open Subtitles?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari