Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Umbrella i Fen jel vas zezaju,posle onog malog ekrana scrobling,treba im jedno dva minuta da izbace spisak linkova sa RD.Sve nekako "teško" radi.Zadnje verzije oba add-ona,kodi nexus,mi stik 4k.Net normalno radi.Probao na tri stika koja imam,na svima isto.
Do juče sve normalno.
Isti slucaj kod mene. Pustim stremio sve radi kako treba. Probam Kodi -nece. Serujem sa telefona net na mi stik i sve radi kako treba. Vratim se na Supernova net-nece. Isto zeza i na Mibox 3 u na oba Eon boxa. Jedino nisam probao na move ngo boxu. Zovem brata njemu na mts vdsl radi sve kako treba. Drugu na sbb netu takodje. Ocito nesto zeza SN.

Svidja mi se ovaj FENtastic skin bas, no za sada cu ipak ostati na AH2. AH2 mi isto radi brzo i bez problema takodje je i skin na kojem sam daleko najduze ostao ikada od kada koristim Kodi. Pretpostavljam da je FENtastic laksi posto je baziran na default-nom Kodijevom skinu.

AC2 je odlican i veoma brz skin dok god se koristi sa kvalitetnim i proverenim addonima. Cim se u njega ubace nabudzeni addoni kao sto su YouTube, Radio, Twitch, IAGL. i slicni odma nastaju problemi. Konkretno Radio addon koji je napravljen koristeci xbmcswift2 framework hoce nekada da se zapuca i da zbog njega ponovo refresuje celu Home stranicu. AC2 i njegove widgete treba koristiti sa TMDB Helperom ili nekim od striming addona (Umbrella, FEN itd.) i radice fantasticno.

Ma ja Kodi koristim iskljucivo samo za filmove, dokumentarce i serije. Nista vise. Pre sam trpao svasta i muzicke addone i za slike, i uzivo tv sve zivo. Kada sam sve izgustirao i provalio da u stvari najbolje radi kada se koristi kao neki Netflix npr. nikada vise nisam koristio Kodi za drugo osim filmova i serija. Postoje druge aplikacije koje mnogo bolje rade za neke druge stvari poput uzivo tva ili muzike.

Super je FENtastic i njega preporučujem ljudima koji se prvi put susreću sa Kodijem. Ja ostao na AH2, namestio po mom ukusu i sve šljaka perfektno. Za one koji nisu znali RD pretplata može da se nadograđuje uzmeš 6mes+6mes da se ne cimam dva puta u toku godine i podsetnikom.

Isti slucaj kod mene. Pustim stremio sve radi kako treba. Probam Kodi -nece. Serujem sa telefona net na mi stik i sve radi kako treba. Vratim se na Supernova net-nece. Isto zeza i na Mibox 3 u na oba Eon boxa. Jedino nisam probao na move ngo boxu. Zovem brata njemu na mts vdsl radi sve kako treba. Drugu na sbb netu takodje. Ocito nesto zeza SN.
Definitivno ima veze sa SN netom,probao na A1 kućnom netu,sve normalno.

Da,ono sto me buni je to sto samo kodi zeza. Stremio radi najnormalnije i kad pustam u njemu i kad koristim Kodi kao externi plejer. Sad sam uzeo all debrid i on radi najnormalnije.

Definitivno ima veze sa SN netom,probao na A1 kućnom netu,sve normalno.
Da,ono sto me buni je to sto samo kodi zeza. Stremio radi najnormalnije i kad pustam u njemu i kad koristim Kodi kao externi plejer. Sad sam uzeo all debrid i on radi najnormalnije.
Da. I ja sam na Supernovoj. Isti problem.Citam na redditu neko je resio problem menjanjem DNS-a na (8.8.8.8) i disejblovanjem ipv6 i restartovanjem rutera. Nisam kuci. Provericu kasnije.

Poslednja izmena:
Promena DNS-a i disable IPV6 rešilo problem.Baš ću sutra da probam šta od ta dva je problem.
Ja nisam. Kodi setup mi je primaran na mi box-u. U podesavanjima modema TC7210 nigde ne vidim opciju da iskljucim IPv6. Znam to da uradim na PC ali hocu preko modema. Ti si na supernovoj? Resio li si problem preko PC ( windows) ili u podesavanjima modema?

Nemam njihov ruter nego modem,pa moj ruter obavlja sav posao.Na njemu isključio ipv6.Na supernovoj sam.Ne verujem da ni na jednom njihovom ruteru je moguće isključiti,bar ja nisam našao dok sam imao TC i Cisco.

<advancedsettings>
Nemam njihov ruter nego modem,pa moj ruter obavlja sav posao.Na njemu isključio ipv6.Na supernovoj sam.Ne verujem da ni na jednom njihovom ruteru je moguće isključiti,bar ja nisam našao dok sam imao TC i Cisco.
😔
Mozda je jedan od nacina da se u kodi-ju iskljuci ipv6 preko advancedsettings. Pitanje je da li bi to radilo u praksi. Bas cudan problem. Ipv6 imam duze vreme i nikada nije bilo problema. Sada RD addoni ( Fen, Umbrella, Seren) ne nalaze rezultate iz prve... Ili im treba vremena da izbace rezultate... A kada stream krene nema nikakvih problema.

<advancedsettings>

😔
Mozda je jedan od nacina da se u kodi-ju iskljuci ipv6 preko advancedsettings. Pitanje je da li bi to radilo u praksi. Bas cudan problem. Ipv6 imam duze vreme i nikada nije bilo problema. Sada RD addoni ( Fen, Umbrella, Seren) ne nalaze rezultate iz prve... Ili im treba vremena da izbace rezultate... A kada stream krene nema nikakvih problema.
Kao sto sam pretpostavio ova podesavanja u advancedsettings ne iskljucuju ipv6.

<advancedsettings>
<network>
<disableipv6>true</disableipv6>
</network>
</advancedsettings>

Mislim da ti je najlakše i najbrže da uzmeš all debrid,kolega @Gileb reče da normalno radi?A verujem da će se i ovo srediti...

Mislim da ti je najlakše i najbrže da uzmeš all debrid,kolega @Gileb reče da normalno radi?A verujem da će se i ovo srediti...
Pre 2 nedelje mi istekao easynews. Nisam za sada hteo da obnavljam. Bio na odmor kad sam se vratio vidim istekao i real debrid. Uplatio pre nekoliko dana. Jos konvertovao fidelity points 🤣🤣🤣. I sada ne radi kako treba. Radi RD izbacuje mi rezultate pretrage malo sporije ali sporo otvara stream. Treba mu tacno:
IMG_20230728_165517.jpg
💪💪💪😂😂😂

Ili da se instalira Stremio pa iz njega da se pusta. Ja zbog titlova podesim da mi pusta sadrzaj direktno u Kodi. All debrid je 7 dana free. Moze da se uzme na probu.

Da pusti sream,ali mi muka da čekam 🙂 Uf taj stremio mi se nikako ne sviđa,sve se razmišljam da uzmem syncler da bude malo šarenila 🙂

Ilinda se instalira Stremio pa iz njega da se pusta. Ja zbog titlova podesim da mi pusta sadrzaj direktno u Kodi.
Ne mogu Stremio nikako. Navika je navika. Koristim Kodi pa ima 10 god jos od XBMC 12.0 Frodo.

Ako sam dobro razumeo problem se samo manifestuje na Kodiju? Nije do Real Debrida?

Ne mogu Stremio nikako. Navika je navika. Koristim Kodi pa ima 10 god jos od XBMC 12.0 Frodo.
Razumem te potpuno. Navika je cudo. Instalirao sam Stremio da isprobam kako u njemu radi. Dok nisam uzeo All debrid i vratio se u Kodi Stremii mi je sluzio da pronadje RD linkove. Izaberem link koji hocu i on odmah pokrene Kodi i u njemu ga pusti a tamo imam funkcionalnost na koju sam navikao.

Ili da se instalira Stremio pa iz njega da se pusta. Ja zbog titlova podesim da mi pusta sadrzaj direktno u Kodi. All debrid je 7 dana free. Moze da se uzme na probu.
Jeste free 7 dana, ali je ograničeno na 25GB

Pozdav. Moze li mi neko reci ima li neki addon da rade Arene Premium i Sport klub kanali, hvala

BauBau Vavoo addon

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno