Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Nisam isprobavao koliko drze na cloudu. Mislim da na sajtu negde u pravilima nekim pise da na cloudu drze mesec dana, posle tog perioda mogu da obrisu. E sad verovatno da moze da se desi i da ne brisu. Ja obicno kada skinem nesto brisem odmah iz clouda jer i ovako ostaje na serveru pa preko aplikacije imam pristup uvek svakako. A to tako vec drze mnogo. Drze i po vise godina kada je nesto trazeno i popularno sto mu maltene dodje dosta toga.:)

72h drze na downloadu nesto, to pise na sajtu.

Pogledajte prilog 340421

A ovaj limit od 2000 GB to je koliko moze veliki torent fajl odjednom.

Ta skripta za blokiranje downloada posle 72h je automatska. Samo stavi X pored torenta :D
Ovo su ograničenja za veličinu i dužinu downloada sa eksternog sajta, ali kad ga skine, ostaje na cloudu ne briše ga, meni je sigurno stajalo par meseci, i na kraju sam sam obrisao...
A to sto stavi x, je jer ima malo sidera pa ne stigne celog da skine za 72h, ali mislim da moze ručno da se klikne da nastavi odakle je stigao...

Drugari,jedno pitanje.Posto sam prvi put uplatio Real Debrid,kako funkcionise kad mi prodje 6 meseci?Je l sacekam da mi istekne ili uplatim 2-3 dana pre isteka?

Drugari,jedno pitanje.Posto sam prvi put uplatio Real Debrid,kako funkcionise kad mi prodje 6 meseci?Je l sacekam da mi istekne ili uplatim 2-3 dana pre isteka?
Mozes bilo kada da uplatis. Svakom uplatom bivas nagradjen i sa fidelity points koje mozes kasnije da konvertujes (1000 fidelity points=30 dana)

Poslednja izmena:
Pozdrav, jel neko zna kako da rešim problem sa kanalima, imam Kodi 18 instaliran na android box, ne mogu da ga ažuriram preko Google play-a, a Blue thunder 2.4 i nestanu mi svi kanali iz PVR sekcije. Zna li neko rešenje za ovaj problem?

Pozdrav, jel neko zna kako da rešim problem sa kanalima, imam Kodi 18 instaliran na android box, ne mogu da ga ažuriram preko Google play-a, a Blue thunder 2.4 i nestanu mi svi kanali iz PVR sekcije. Zna li neko rešenje za ovaj problem?
Idi na izaberi portal- bluethunder client-prilagodi-aktivni portali klikni na strelice imaš 10 portala kad odabereš portal klikneš dolje na u redu.Klikneš na onemogući sačekaj 5 sekundi klikneš na omogući i onda će se pojaviti u vrhu ekrana učitavanje kanala ako se ne pojavi ponovi postupak ali biraj neki drugi portal

Idi na izaberi portal- bluethunder client-prilagodi-aktivni portali klikni na strelice imaš 10 portala kad odabereš portal klikneš dolje na u redu.Klikneš na onemogući sačekaj 5 sekundi klikneš na omogući i onda će se pojaviti u vrhu ekrana učitavanje kanala ako se ne pojavi ponovi postupak ali biraj neki drugi portal
Potpuno su prazna sva polja do 10, ni u podešavanjima u sekciji PVR/ upravljanje programima, kad se klikne tu sve je prazno, nema aktivnih kanala.

Prilozi

• IMG_20220415_215321.jpg
    IMG_20220415_215321.jpg
    270.3 KB · Pregleda: 43
  • IMG_20220415_215352.jpg
    IMG_20220415_215352.jpg
    235.7 KB · Pregleda: 43
  • IMG_20220415_215422.jpg
    IMG_20220415_215422.jpg
    298 KB · Pregleda: 42
Potpuno su prazna sva polja do 10, ni u podešavanjima u sekciji PVR/ upravljanje programima, kad se klikne tu sve je prazno, nema aktivnih kanala.
Podešeno ti je na portal 1 koji ne radi prebaci na portal 2 kod mene radi na portalu 2,postupak biranja portala sam ti napisao u prošloj poruci.Ne bira se portal gore na vrhu nego ispod gdje piše aktivni portal pa imaš strelice desno i brojeve od 1 do 10 i potvrdiš dolje pritisneš u redu.Izađi i uđi u kodi trebalo bi da počne da učitava kanale

Podešeno ti je na portal 1 koji ne radi prebaci na portal 2 kod mene radi na portalu 2,postupak biranja portala sam ti napisao u prošloj poruci.Ne bira se portal gore na vrhu nego ispod gdje piše aktivni portal pa imaš strelice desno i brojeve od 1 do 10 i potvrdiš dolje pritisneš u redu.Izađi i uđi u kodi trebalo bi da počne da učitava kanale
To je to :), ključno je nakon izbora portala izaći iz te sekcije bez obzira što se ne vidi nikakva promena odmah kad se izabere portal. I ja sam na stavio na 2.
Hvala.

Ако је ово тачно, онда до Q. А таман сам продужио RD претплату.

I ja uplatio novih 6 meseci + 2 meseca (fidelity points). 🤣 Valjda ce se naci neki addon za nas. Pre neko vece radili pomenuti addoni. Ili cemo morati dodatnih 15 dolara Syncler + (godinu dana).

Ради веном најнормалније. А ради и елементум. 🤗

Fen mi sinoc noje radio. Venom je radio normalno.

"Strava" eto možemo sad da se prešaltamo u legalnu krađu korisnika sa 120 plaćenih servisa od youtube bez reklama pa do rentanja filmova.

Meni oath radi i na kompu i na boxu,sad još koliko če da radi videćemo

Koji addon mi treba za kodi da bih gledao n1 i nova s (nije da ne mogu bez njih ali ponekad pogledam:))?

Postoji li neki drugi nacin za gledanje ta dva kanala (a da se ne placa)?

Оде и Веном 😭

Pa koliko znam fen, venom, oath su uvezani plaginovi... Ne koristim ih, stoje za rezervu, i probah i svi mi rade bez problema, nalaze gomilu sorseva i dalje...

Sad sam probao Venom radi i meni.

У тренутку писања покушао сам да инсталирам на андроид ТВ и пријавило ми је да је извор погрешан/неисправан. Пробао и на лап-топу да покренем инсталиран адон - ништа није отварао. Све странице су биле празне.
На фајерстику ради најнормалније 🧐

Poslednja izmena:
Znači nova instalacija ne prolazi?

Ne rade nove instalacije pošto su autori skinuli te plugin-ove sa github-a u strahu od tužbe.

Da nazalost nije moguce vise instalirati Venom i FEN sa githuba ili sa njihovih repositorija. Moze jedino preko zip fajla. Evo nekoliko verzija Venom addona (od verzije 6.4.4. pa do zadnje 6.5.6) i FEN addona (od verzije 2.5.17 pa do poslednje 2.6.13). I script.module.fenomscrapers do verzija 2.1.0 do 2.1.18. Pa dok rade rade...

Evo jednog fix-a za fenom addon. Posle napustanja autora fenom addona povucen je api sa tmdb. Pa da biste ponovo normalno koristili fen addon (da kategorije filmova ponovo budu dostupne, da radi pretraga filmova i serija) potrebno je ubaciti nov API sa tmdb.

Fen/settings/meta accounts/tmdb
TMDB Api key: 53de5ebbf29c39bb6adca0023a368506
User: fen1
Pass: fen123
revoke tmdb sesion_id
zatim tools u podesavanjima Fen-a clear databases clear all cashe i restart kodi-ja. Nekome radi sa ovim API nekome ne. Zato je najednostavnije sam kreirati svoj API sa TMDB-a. I FEN i Venom ce raditi dok scraperi rade tj. promeni li neki torrent sajt svoj web domen scraperi nece raditi.

Ako i Venom addon ne daje kategorije filmova i serija, a ne radi ni sama pretraga filmova i serija uraditi isti postupak kao kod FEN addona i ubaciti nov TMDB API key.

Edit:
Evo novog linka sa starijim verzijama FEN, Venom addona, scrapera u slucaju da prvi postavljeni link vise ne radi:

Nazad
Vrh Dno