Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

SK HD mi savršeno radi preko Kodija na telefonu, a na PC-ju stalno puca. Da li neko zna zbog čega je to tako?

kodeci

Pozdrav, jel postoji neki addon za arenu sport hd ili full hd? Ja imam ovaj live tv ali nije najsjanija slika arena kanala.

Mozes zaboraviti preko Balkan vremena da gledas utakmice...najavi se mnogo njih i pocne da puca link ne moze se gledati.. zato je najbolje kupiti neku listu od 5e i gledas kao gospodin.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Kako da saznam koji mi fale ili prave problem?

instaliraj klite mega codec pack, izaberi EVR custom presenter, i dxva copy-back u opcijama pri instalaciji. nadam se da tvoja grafička može da hardverski dekodira HEVC (x265)
ako imaš stariju grafiku (hd7xxx i slično) ona to ne može pa se dekodiranje radi via cpu
sa druge strane- gotovo svi mobilni čipovi bez problema krckaju x265. Možda grešim, ali najviše mi liči da je problem u tome.

Poslednja izmena:
Može grafika to da dekodira, proverio sam, ali je problem u tome što K-Lite prilikom instalacije ne pokazuje te opcije, bar ne sa najnovijim .exe fajlom za K-Lite. Probaću posle neki stariji.

Ali nemam utisak da je to problem, evo npr. sada radi i uglavnom je tako - kad ide nešto nebitno, tipa atletika ili japanska liga, radi normalno. Čim je prenos nečega što gleda veliki broj ljudi, puca ili neće uopšte da ga pusti, dok na telefonu nema takvih problema.

А сад кључно питање - шта је извор за тај СК? Који адон или листа?

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Ima na balkan green addon-u sad nisam siguran jesu li HD ili full HD ali meni posluži kada mi zatreba. Uvek tema zaživi kad počne liga šampiona. Mislim da RTS neće prenositi utakmicu u utorak. Generalno besplatni adonovi nisu naravno pouzdani pogotovo za full HD sadržaj
Najava kaže da ide na RTS-u
b996585c53893efaaa61e781c60d2a43.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ljudi moze li neki link sa HD filmskim+sportskim addonovima, po mogucstvu direct play, Thanks

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

А сад кључно питање - шта је извор за тај СК? Који адон или листа?

Balkan Green, instaliran kroz Phoenix Reborn. Isto koristim i na telefonu i nema takvih problema.

Jes' da nije vezano sa temom ali mislim da je RTS kupio Zvezdu kvalifikacije, kada krene LS i dalje ce prenositi samo sredom, Arena utorkom.

Preko koje aplikacije se vidi ovo na kom kanalu ima da se gleda?

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Preko nekog PVR-a ili eventualno ako je neko napravio EPG u samom pluginu kao napr. TV Viet.

Nema veze, ovo su kvalifikacije za LS, i to moze da prenosi ko hoce kad plati,prosle nedelje je Sk prenosio neku utakmicu. Kad pocne grupna faza LS onda Arena prenosi utorkom i sredom sve sem te jedne koju prenosi RTS sredom...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Pa ne baš.

Podsetimo, otkako je prava na prenose Lige šampiona otkupila TV Arena - prva tri kvalifikaciona kola tu ne potpadaju, ali plej-of mečevi ulaze u paket – postignut je dogovor po kome Radio televizija Srbije ima pravo da prenosi samo jedan meč nedeljno i to sredom. Onu utakmicu koju bi RTS izabrao ne bi prenosila Arena, pa smo tako i prošle sezone u Ligi šampiona Zvezdine utakmice utorkom gledali na Areni, a sredom na javnom servisu.

Međutim, ovog puta je očigledno postignut nekakav dodatni dogovor, pa je u jutarnjim vestima na RTS-u, a kasnije i na društvenim mrežama objavljeno: utakmica Crvena zvezda – Jang Bojs prenosiće se i na prvom kanalu Radio televizije Srbije sa početkom u 21 sat.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-i-jang-bojs-i-na-rts-u/335972

Opet mislim da ovo vazi samo za kvalifikacije, tj moguc je dogovor izmedju tv kanala. Kad dodje grupna faza LS nema dogovora onaj koji je otkupio prava taj prenosi. Da je drugacije Rts bi prosle godine prenosio sve Zvezdine utakmice a ne samo gostovanja sredom, da cela Srbija vidi sampione a ne samo trecina...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ako ima ko Kodija na Android TVju i Netflix addon molim ljepo ako provjeri dali mu radi 4k HDR... na mome Sonyu ide samo 1080p HDR... zadnji put kad sam provjeravao bilo je pre neka 2 mjeseca i tada je sva radilo... probao sam i starije addone ali sve isto...slika je inače fantastična pa izgleda kao 4k ali na žalost to nije... Pitao sam i na KOdi forumu pa se niko ne javlja... jeli možda Netflix blokirao sve 4k strimove koji rade na bazi browsera... nešto slično je pre neko vrijeme uradio Amazon Prime...

Original Netflix app dakako radi a rade i 4k strimovi sa Elementuma, Gaie, USS Defianta...

Poslednja izmena:
Updejtovao hbo go addon, i sada su mi sitni titlovi.
Ima li neko rešenje?

Пробај у подешавањима кодија да повећаш величину.
Подешавања/уређај за репродукцију/језик/ величину титла повећај.

Poslednja izmena:
Koji su najbolji Addon-ovi za gledanje naših kanala + Addon-ovi za gledanje stranih filmova/serija? Preporučite mi što više pouzdanih Addon-ova ako nije problem. :)

Znam kako se instaliraju Addon-ovi ali samo jednu stvar ne znam.

Kako dodati (ako je uopšte moguće) prečicu do nekog kanala na početni ekran Kodija? Ili se mora korak po korak ulaziti u instalirane Addon-ove, kategorije, određeni kanal pa Play? Ili može u Home screen da se stavi prečica da bude na 1 klik do reprodukovanja?

Da li neko koristi android media player sa Kodi-jem u Austriji? Da li je to tamo dozvoljeno/legalno?
Takođe, da li je Balkan green addon, siguran za korišćenje u istoj državi?

Da li neko koristi android media player sa Kodi-jem u Austriji? Da li je to tamo dozvoljeno/legalno?
Takođe, da li je Balkan green addon, siguran za korišćenje u istoj državi?
Redovno. Nisam čuo za neke probleme u AT kao što se događa u DE, mada se sa torentima ne bih mnogo igrao, jer ako je krenulo u DE, stići će i ovde...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno