Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

У посту 2407 дао сам линк за скидање. Ти у посту 2423 питаш одакле да скинеш. Значи, страна уназад.

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Upisao sam u file manager u source ovaj url, i iz addonsa probao instal from zip file, i neće,

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Sad ga instalirao znatiželje radi, ako neće normalno instal zip fajl - raspakuješ ga i iskopiraš u skriveni fajl.
Nemam pojma dali radi pošto nemam nalog.
09hC5PP.png

Skini taj zip fajl sa adrese koju je dao @salacue. Naravno na kompu ako ti je lakse. Kopiraj ga na usb,ubodi ga u box,iz kodija idi na instalaciju zip fajla,izaberi usb i eto. I mora da bude Kodi 18 koliko sam video.

Poslednja izmena:
Е, да - на мом дропбоксу је адон, тако да без бриге, неће нестати.

Instaliran hbo go adon, hvala svima na pomoći

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk

Sa najnovijim apdejtom Green Kodi-ja došao je i problem. :) Naime, kad hoću da odgledao neki trejler Kodi pukne.

Kupio sam na mjesec dana , fino radi ima 4K filmova i serija
ima i oko 30 sportskih kanala
Biras kvalitet strima
Za ljude na zapadu ekstra addon
1eQ9Ttn.jpg

Торпедо, лако је њему када има тетку у Канади [emoji23]

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Evo da prokomentarišem ovaj ruski kino.pub. Kao prvo, veliko hvala prijatelju tambur88 što mi je dozvolio da istestiram kodi adon i android aplikaciju i iznesem neko svoje mišljenje. Krenimo redom:
1. kodi adon: Dobro radi, ali glavni nedostatak je što nije moguće menjanje audio parametara. Dobra stvar je što kao i na svakom kodi adonu može da se povuče odgovarajući prevod.
2. android aplikacija: Izgledom apsolutno podseća na popkorn/terarijum aplikacije. Dobra stvar je što je moguće zameniti audio, ali na žalost nije moguće ubaciti niti jedan drugi titl. 4K video je 12mbit/s.
Sve u svemu - razočarenje. Nepotpuno za sve one koji nisu Rusi - za njih je super. Dobra biblioteka 4K naslova. Uglavnom, kvazar/elementum su za nas ljubitelje odličnog kvaliteta videa i zvuka ipak neprevaziđeni.

Zavisi koji film
Bad Boys je 37 mbit bitrate
Dosta ih ima oko 20 mb
Neke filmove ima original audio u Kodiju, a u nekim nema.
Slabo znam ruski, sutra ću pogledati podešavanja jer u Android apk ima više opcija za audio a u Kodiju nema.

Evo da prokomentarišem ovaj ruski kino.pub. Kao prvo, veliko hvala prijatelju tambur88 što mi je dozvolio da istestiram kodi adon i android aplikaciju i iznesem neko svoje mišljenje. Krenimo redom:
1. kodi adon: Dobro radi, ali glavni nedostatak je što nije moguće menjanje audio parametara. Dobra stvar je što kao i na svakom kodi adonu može da se povuče odgovarajući prevod.
2. android aplikacija: Izgledom apsolutno podseća na popkorn/terarijum aplikacije. Dobra stvar je što je moguće zameniti audio, ali na žalost nije moguće ubaciti niti jedan drugi titl. 4K video je 12mbit/s.
Sve u svemu - razočarenje. Nepotpuno za sve one koji nisu Rusi - za njih je super. Dobra biblioteka 4K naslova. Uglavnom, kvazar/elementum su za nas ljubitelje odličnog kvaliteta videa i zvuka ipak neprevaziđeni.
Ja ću samo dodati da pored Quasar/Elementum vrhunski addon je Seren sa Real Debrid. Isto tako vuče vrhunske torente a prednost u odnosu na Quasar ili Elementum što ne traži nikakav prostor u memoriji i film ide instant, nema čekanja. Otkako sam ga stavio Quasar nisam nijednom pokrenuo. Eg neko će reći sad RD se plaća. Da, plaća se ali stvarno mislim da vrijedi dati tri eura mjesečno za pristup premium serverima. Pa to je kutija cigara ili tri kafe. Ako je to previše za mjesec onda stvarno ne znam imam li išta više dodati.

A reci mi na taj addon jeli ima Arena Sport 1 2 3 4 5 i da li radi ono bez problema kada su jake utakmice ?

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Ja sam malo a mozda mnogo više ne upućen a šta je to "RD" ?

Jeli o filmovima i serijama ?

Poslednja izmena:
Na pc imam kpdi 17,3 takodje na androidu boxu kodi 17,3 kada hocu preko kodi UPnP da sa androida boxa pustim neki fajl koji se nalazi na Pc naravno serovan folder moze samo da pusta mp4 fajlove a nece mkv sta bi moglo da bude uzrok jer treba jos neko podesavanje Windows 7 64 u pitanju

Kako se ubacuje iptv lista u kodi, bas me zanima kako to izgkeda preko kodija?

Sent from my C105-8 using Tapatalk

Instaliras addon iptv simple client, pa u nj3mu ubacis listu, to je to, vrlo jednostavno...

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno