Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Za filmove & serije na kodiu exodus i quasar ( mada ovaj drugi retko), a za sport RuyaIPTV. Tu su na android boxu još i HBOgo i eurosport player i povremeno D3GO.

Poslato sa P8 lite uz pomoć Tapatoka

Koliko placas eurosport player?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

moze i meni? hvala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Eeee.
HBOGO imao jednodnevni bag 15.12.2016. Ja se taj dan registrovao i od tad koristim bez problema. Ruyu i eurosport plejer „navatao“ naloge. ESP se može istovremeno koristiti na 4 uređaja ali različita. HBO go isto može na 4, ali mogu biti svi isti.
SBBgo se može gledati i van sbb mreže - svi kanali.

aha, a onda je mrmot..

Ujedinjenih Emirata??? a nisam...

Poslednja izmena:
Inace, SALAC UE govori istinu, samo sanse da dodjete do svega toga su vam vrlo male.

Uopšte neće da mi instalira exodus, krene da ga skida i odmah izbaci "failed download" Jel postoji neko rešenje ili?

Svi addon-i padaju kao domine, zbog one tužbe protiv tvaddons-a.

Meni za sada sve ranije instalirano radi, ali sam probao da na fonu instaliram Fusion i nisam uspeo.

Ne malerišite, fercera Exodus odlično! :)

Sent from my P10 using Tapatalk

@veljaNBG Probaj da instaliraš, na primer Fusion ponovo, pa ako uspeš, iz njega neki addon.

Prethodno instalirani addon-i rade.

Poslednja izmena:
Da.
Inače, folder je skriven, pa moraš ići na show hidden files and folders u postavkama explorera.

Poslednja izmena:
@veljaNBG Probaj da instaliraš, na primer Fusion ponovo, pa ako uspeš, iz njega neki addon.

Prethodno instalirani addon-i rade.

Pa onda napiši da iz nekog razloga ne može da se instalira repositori.
A ne da padaju.
Meni od adonova radi exodus i još par dobrih koje sam na brzinu probao...
Ne radi feniks i onaj koji se odvojio od njih...

'Esi nekada čuo za žargon? Ne? Tako sam i mislio.

Slične probleme imam da Kodijem, Exodus je sve manje od koristi, mnogi linkovi ne rade, a Phoenix ne radi uopšte. Još uvek sam na Kodiju 16, pa sam mislio da je to razlog i da će se, kad instaliram Kodi 17, situacija vratiti u normalu. Koju verziju Kodija koristite vi, koji imate iste ove probleme?

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Važi se matori!

Slične probleme imam da Kodijem, Exodus je sve manje od koristi, mnogi linkovi ne rade, a Phoenix ne radi uopšte. Još uvek sam na Kodiju 16, pa sam mislio da je to razlog i da će se, kad instaliram Kodi 17, situacija vratiti u normalu. Koju verziju Kodija koristite vi, koji imate iste ove probleme?

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока
slicno se desava na 17.3 Crypton

Nazad
Vrh Dno