Exsodus redux, crew i seren(njih koristim zbog real-debrid naloga, najviše exodus redux) i elementum što se torrenta tiče(na njemu od pubic provajdera 1337x,glotorrents, rarbg, yts, rutor. Od privatnih napravi nalog na rutracker, nnm-club i dodaj ako imaš nalog na još nekom privatnom trackeru filelist, torrentleech) i to je to...^ Dobro, i koji build je generalno preporuka, da ima aktivne strimove za filmove/serije, Netflix addon, podnošljiv plejer, a da baš nije bloat hive kao Green i ostali domaći bildovi, koji me realno ne zanimaju jer domaće kanale ni ne gledam preko Kodija...
Mene kazes?Exsodus redux, crew i seren(njih koristim zbog real-debrid naloga, najviše exodus redux) i elementum što se torrenta tiče(na njemu od pubic provajdera 1337x,glotorrents, rarbg, yts, rutor. Od privatnih napravi nalog na rutracker, nnm-club i dodaj ako imaš nalog na još nekom privatnom trackeru filelist, torrentleech) i to je to...
Edit:QUOTE-ovao sam pogrešan tvoj post [emoji4]
Са ког трекера си одабрао?Podesio sam Elementum po salacue-vom uputstvu sa 185. Strane.
Brzina neta mi je 250/25, sinoc mi se desilo da sam pustio neki film od 33GB, strimovao par minuta i prekinuo se. Pustio ponovo, opet par minuta i pljus....onda pustim isti film od 10GB i par minuta i pljus....tek iz cetvrtog puta je pustio ceo film. Da li neko zna sta bi moglo da bude...?
Jel moraš seeder biti?Hoćeš File List da ti dam invite?
Чуди ме да се тако понашао торент са рутракера. Вероватно је некакав проблем био на серверима.Rutraker
Sent from my iPad using Tapatalk
Чуди ме да се тако понашао торент са рутракера. Вероватно је некакав проблем био на серверима.
Послато са Nova 5T
Kako ti radi RarBg? Stavio si neku alternativu adresu? Meni nece nikako...I mene je zezao sinoc dok sam bindzovao sa cerkom Mandaloriana. Ne samo on i Rarbg, i Rutor. Nekako odgledasno sa Zamunde. Nisam probao Nimh club zbog ruskog audia.
Kako ti radi RarBg? Stavio si neku alternativu adresu? Meni nece nikako...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Не баш на СеренUpravu si ti sto se tice builda da je lakse, i ja sam to napomenuo isto. SDamo takodje kada nesto pukne, a onog ko odrzava mrzi da se iscima da azurira onda se bas zaplete Kodi gadno. A ovako znas sta si instalirao, ne instaliras svasta nesto nego samo ono sto tebi treba i kada bude problem lakse ga i uocis. Takodje buildovi imaju dosta addona a nije retko da se desi da dva neka addona zajedno u istoj instaliciji ne mogu pa onda dolazi do raznih bagova i gresaka.Al da jeste lakse sa buildom da se pocne jeste, misli ako ne zeli neko da uci kako da podesi kako njemu odgovara.
A da nisi ti mislio mozda na Exodus kad si pomenuo Seren? Exodus vec odavno ne radi i ne odrzava se. Seren je addon koji je star tek godinu dana, mozda nesto preko. Evo danas izasla 2.12 verzija. Popravljen Trakt i jos neke stvarcice.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari