Jok, ne mogu.dexx je napisao(la):Možda neko zna dali codec pack-ovi (u ovom slučaju K-Mega codec pack), mogu biti uzrok nestabilnosti Adobe Premier-a 1.5
kod mene lepo radi 20.11.2005. SSE2... u stvari, kod mene je SVAKI ffdshow lepo radio (probano na nekoliko kompova)wiz011 je napisao(la):Ne znam koja je ta najnovija verzija, ali ffdshow od 20.11.2005. je takvo đubre da nije ni čudo što ovde toliko ljudi pljuje ffdshow. U sse2 verziji pola opcija dovodi do rušenja (npr. većina setovanja u "noise" sekciji)
Možda jednostavno nisi potrefio opcije koje ga ruše? Probaj da uključiš new noise algoritam, pada čim pritisneš OK.ZoNi je napisao(la):kod mene lepo radi 20.11.2005. SSE2... u stvari, kod mene je SVAKI ffdshow lepo radio (probano na nekoliko kompova)
1. nikakave opcije i ne diram u ffdshow... nikada i nisam - instaliram ga i zaboravim...wiz011 je napisao(la):1. Možda jednostavno nisi potrefio opcije koje ga ruše? Probaj da uključiš new noise algoritam, pada čim pritisneš OK.
2. Ja sa verzijama od 12.10.2004. apsolutno nigde nisam imao problema.
To što tebi nije hteo da radi jedan h264 film nije dovoljan razlog da se tvrdi da ne rade. Ja sam upravo Xvid kodekom kompresovao jedan klip sa h264 i reprodukuje ga libavcodec iz te ffdshow verzije bez ikakvih problema.ZoNi je napisao(la):2. sa tom verzijom ne rade h264 filmovi...
hm... jel to onaj ffdshow koji ne pusta DivX5 kako treba? :dwiz011 je napisao(la):Da dodam da je na DivX forumu oficijelno preporučeno korišćenje najnovije ffdshow alpha verzije sa oficijelnog sajta, a to je upravo ona verzija koju sam i ja preporučio, od 12.10.2004.
Preporuka DivX tima može se naći ovde: http://forums.divx.com/groupee/forums/a/tpc/f/441101651/m/849105591
Vala baš, pametnije je verovati nekom potpuno anonimnom ko je uzeo source i menjao niko-ne-zna-šta, onda kompajlirao svoju budževinu i krenuo da je kao poslednji hit deli lakovernom pučanstvu :-devil-:ZoNi je napisao(la):i kako covek da im veruje kad procita ovako nesto?a uz to, vidi datum: "Posted 07 October 2003 02:56 PM" :-devil-:
kako se prebacuje DVD u 264? sta je potrebno za to?boooki je napisao(la):ko ima vremena neka malo proba x264 (ukoliko vec nije) umesto xvid-a (enkodovanje), rezultati su odlicni ! (Nerodigital i njegov mp4 kontejner su mi petljancija)...
Packova ima mnogo i isto tako mnogo ljudi je imalo problema. Za k-lite je stiglo puno pozitivnih mišljenja pa je sva prilika da taj codecs pack možemo smatrati korektnim.deka je napisao(la):Znam da mnogi pljuju po pack-ovima
ZoNi je napisao(la):kako se prebacuje DVD u 264? sta je potrebno za to?
uzgred, sta ti je problem sa Nero Digitalom??? Ja ne vidim kako nesto moze da bude jednostavnije od Nero recode-a?
Koja je verzija koju koristis (1.9) i ako omas link ka njemu, posto vecinom su ove auto varijante.boooki je napisao(la):Ukratko, ja za to koristim Gordian Knot (ne Auto Gordian Knot), najnovija verzija pored Xvida i DivX-a ima podrsku i za x264. I lepo sve isto odradis kao da je Xvid u pitanju. Preporucujem da se koriste default podesavanja samog x264, zato sto na taj nacin nema problema bez obzira koji decoder se koristi, a ni narocite razlike u kvalitetu. Rezultat je "obican" AVI (znaci avi kontejner, koji ima podrsku u Win-u) u kome je video x264 koji dekodujes sa ffdshow-om i AC3 (ili MP3 po zelji).
Pozdrav !
Treba da piše dekoder, isteklo mi vreme za editovanje pa moram ovako.wiz011 je napisao(la):DivX6 enkoder daje
Hvala, probacu. :wave:boooki je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari