Nije stvar u tome sto kosta, nego sto ne svira za te pare. To sto je u istoj kW klasi, nije reper za uporedjivanje da li je roba konkurentna ili ne.Znajuci kako mu sviraju pojacala, narocito me je zacudilo kada je poceo da radi zvucnike. Pitaj Boga sta on i njegovi saradnici zamisljaju sa tim JBL-ima (profi drajveri su sve ali nisu dobri za high-end), ali g. Karan nije nikada bio sirotinja, pa sebi moze da priusti egzibicije na pogresnu stranu. E sad, posto uspeh njegove firme pociva na izuzetnom finissu i marketingu, u smislu da ga najvise zanima kakav vizuelni utisak njegovi proizvodi ostavljaju na kupca, njemu odgovara da napravi sto vece to bolje, a Misa ce rado da mu to proda. U krajnjoj liniji bolje i ti JBL-ovi nego neki no name tajvanci i jeftini Visatoni koje je stavljao u 4kDEM kutije pre dve-tri godine, a u preprodaji je sada 500€ i to u zamenu, ne za kes. To dosta govori o kvalitetu. Znam razne puske dok su bili pistolji na vodu, tako da me ne impresionira to sto prave isti, da ne kazem isto los, zvuk samo u sve vecim pakovanjima. Znam da ce sada neki da popizde, ali oni nisu ni culi to sto sam ja cuo, a kamoli da se upuste u gradnju takvih stvari, i ja znam kako sta moze da radi. Oko toga nema sta da diskutujem, jer nemamo iste polazne osnove za diskusiju, i unapred se izopstavam iz eventualne polemike, samo kazem da globalno nije jaka cena, ali ne za takvu svirku.