Lucas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2002
- Poena
- 690
pa da zaradim 500e covece....pa sta si ti mislio da se preprodajom bavim iz ljubavi ??
pa da zaradim 500e covece....pa sta si ti mislio da se preprodajom bavim iz ljubavi ??
ukljuci VELIKI MOZAK !!!
prodajem da bih kupio nesto bolje....niko nije rekao da je ovo najbolje,vec da sam prezadovoljan !!!
VELIKI MOZGU!!!)))
vidim ti ti se usrecio sa visatonom i yamaha krshevima)
Odavno nisam update-ovao info za sistem u Novom Sadu, a u poslednje vreme je palo jos par izmena...
A/V Receiver: Yamaha RX-V861
Stereo Amp: Harman Kardon HK6500
Front: Dayens Premium Monitor
Subwoofer: Epos M Sub
Centar: Visaton CT Center 130 (2x W130SC + SC4ND)
Sateliti: Visaton (W130S + DTW72)
Zvucna Stereo: E-MU 1212M
Zvucna Surround: X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
Kabl zvucnici: QED Silver Anniversary
TV: Samsung PS-42B430
U sistemu u Vrscu je samo Yamaha-u RX-V550 zamenio RX-V657.
Delija je napisao(la):Pazario sam STX. Nazalost, nije nista crno-belo, ali to smo znali i unapred...
Za akusticnu muziku, jazz, blues, elektroniku, kao i muziku cija je produkcija vrhunska je EMU definitivno bolji - izrazajniji je zvuk (doduse malo "hladniji"), ima vise detalja i zvucna slika je nesto sira, vokal "veci". Medjutim, kada se slusa muzika cija je produkcija losija, pogotovo to vazi za rock muziku, Asus se bolje pokazao. EMU je tu previse svetao i sirov, a elektricna gitara je previse "tanka". E, sad, to je situacija sa Jamo D830 kutijama, koje su poznate kao malo svetlije, dok mi sa Premium Monitor-ima EMU bolje zvuci generalno. Napominjem da sa Jamo D830 kod dobre produkcije EMU nesto bolje zvuci, dok je kod pomenute lose produkcije razlika veca u Asus-ovu korist. Neki "audiofil" bi rekao da onda definitivno Asus "farba" zvuk i da to nije to, al' mene zabole kad mi sirova rock muzika bolje zvuci. Vrhunski CD plejeri vise naginju ka EMU zvuku, to je definitivno tako - zato na njima muzika sa losijom produkcijom zvuci ocajno.
Zakljucak - zadrzacu i jednu i drugu, s tim da cu verovatno da se malo poigram sa mod-ovanjem EMU-a, posto su ljudi prijavili jako lepe rezultate. Kad istekne garancija za Asus, onda ce i ona "pod noz".
Takodje, na netu sam nasao da par likova (jedan glupi Indijac se frlja na vise mesta) prica o tome kako je Asus "sahranio" EMU. To nije teoretski moguce, osim ako mu je sistem takva kanta, a muzika koju slusa totalno djubre, pa "surovost" EMU-a toliko izadje na videlo. :S:
Jos jedna izmena:
Zvucnici: Jamo D830 (iliti Concert 8)
Zvucna: ASUS Xonar Essence STX (Zamena za X-Fi)
Jos jedna izmena
Stereo Amp: Harman Kardon HK6950R umesto HK6500 :,,::,,::,,:
Moj prvi HiFi :d
ESI Juli@ > NAD 3155 > DIY bookshelf zvucnici sa Vifa driverima i Ei Niš visokotoncima.
Kablovi su takođe DIY. Interkonekt je od 50ohm kabla za wireless, a zvucnicki kablovi su upredeni UTP CAT6.
Svira super za malo para.
Kabl za wireless? WTF?
Za razdvajanje mislim i da nema mesta, mozda 10ak cm sa obe strane. :smash:Nice, nego razdvoji malo te zvucnike i nemoj uopste da juris skupe dig kablove kada razliku neces primetiti. Ako mislis da hoces...... ql, inace, stavi Oehlbach Silver za visokotonce umesto bakarnog. To je meni napravilo ogromnu razliku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari