Šta je novo?

Ko sta ima od Hi-Fi komponenti?!

Moram da te razocaram za AR , pre neki dan odneo sam Monitor Audio S1 zvucnike kod prijatelja da malo poslusa jazz na njima. Covek je odlepio za njima tako da su njegovi AR od 2000 eura prodati ekspresno ......

Ehhh, bananice......
Mene mogu da razocaraju samo ljudi, nikako elektronika.
Za 100 dolara koliko sam dao za par rade fantasticno. Ja inace ne reagujem da takve cene uopste. Moj kolega sa posla ima Krell od $15.000 i za mene je on jedna budala kad je dao te pare ali to je neka druga prica....

Aj' stvarno... Nemo' bre da pises cene... :)

@bananica
Hoce to tako... :wall: :d

Poslednja izmena:
Evo na zahtev uvazenog auditorijuma izbrisao sam cene i obecavam da se nece ponoviti :)

Dvd- Denon 1720
Zvucnici- Tannoy m3
Tannoy 631 se
Receiver- Sony str-de 497
zv. kablovi- Van den Hull Skyline Hybrid

Ovo bih voleo cuti, da se podsetim TANNOYA, zvucnika koji najpostenije sviraju za cenu koju su olaceni.

Mislim da je Van den Hul suvise ostar za tannoye (pravi buku).

Subjektivno, kao i uvek

Nikada nisam cuo za to mesto :D ;)

Za Gvatalazimbabve jesam

Poslednja izmena:
pojacalo onkyo A8630
zvucnici DIY peerlees 3 sistemci
tandberg dek
lenco gramofon
glavni izvor zvuka - sb live sa kx drajverima

Yamaha RX-V 757 receiver
Yamaha YST-SW 515 woofer
JBL Balboa 30 x2 Prednji zvucnici
JBL Balboa 10 x2 Zadnji
JBL Balboa centar x1
Sony CRT TV FX 66
Panasonic S 35 dvd plejer + komp prikacen opticki i S-VHS

U planu 42" LCD ....

Ovo bih voleo cuti, da se podsetim TANNOYA, zvucnika koji najpostenije sviraju za cenu koju su olaceni.

Mislim da je Van den Hul suvise ostar za tannoye (pravi buku).

Subjektivno, kao i uvek

Kada bi nasao jos tannoy dc2000, zarvsio bih pos`o za ceo zivot.A i ovaj risiver planiram da menjam jer me razocarao

DENON DRA-435R.
MISSION M32.
Bolje pojacalo za MISSION zvucnike nisam nasao,jedno vreme sam imao Harman Kardon stereo resiver i prodao sam ga jer je imao nekako stakleni zvuk vize za klasiku,rock,za njega leze JBL kutije ,medjutim mekocu u zvuku i bass koji sam hteo dobio sam u DENONU!

Pojacalo Technics SU-V55a AA class (trenutno, u potrazi sam za boljim)
Plejer Technics sl-pg590
Deck Technics RS-TR373
Tuner Technics st-610l
Zvucnici Wharfedale Diamond 9.1 (uzeo pre neki dan)
Zvucnici (rezerva) Akai sw-137MK2 (koje prodajem)

Od zvucnika sam imao (osim gore pomenutih), Mission 702, Pioneer cs5050, Magnat podnostojece cetvorosistemce (ne znam koja je oznaka, secam se da je neka LIFE verzija) stravicno jaki zvucnici. Zao mi je sto sam ih prodao:wall:

Risiver Yamaha RX-V557
Cd rec Pioneer PDR-W839
Dek Denon DRM 550
Dvd Base DV967 ( u planu neki pioneer)

Zvuchnici su mi slabija tachka, Front Technics SB-CS9 (kad se nakanim da ih dampiram, bice fini), rear Logo 1 (u relativno jadnom stanju ali obavljaju posao rear-a, made in Germany), Center hm...Jamo, zaboravio sam oznaku...Sub Elite...ak` necheg ima, ima basa, u front i rear (trosistemci) su 8`, a u aktivnom sub-u 12` :D

A ja se uvek nakanim da kupim zvuchnike koje kupuje honda, valjda cu ti kupiti te 9.1 kad ih budesh prodavao :D

Poslednja izmena:
Za Diamonde ces se nacekati dok mi nedosade:) Mission 702 mi je bio prejak za sobu. Problem je sto ja volim masivne i jake zvucnike, a to nikako ne moze da se dobro uklopi u mojoj sobi (10m2)i onda to nije to. Diamond 9.1 je mala kutija puna zvuka i snage. Ove Akai sto prodajem su dusu dale za prostorije od 12 do nekih ~20 m2.

Bio ti prejak? Zar tako neshto postoji? :D

Ova ti valja!:smash: Mission 702 nikako nije zvucnik za prostorije od 10 m2. Daleko se bolje cuje u vecim prostorijama, tu pokazu pravo lice (dubok jak i dinamican bass).
Kad ces da prodajes tu Yamahu?:D

Heh, kad bih prodao yamahu i kupio neshto drugo, devojka bi me zaklala :D A kod ove yamahe mi se uzasno svidja daljinac, poshto sa njim kontrolishem i tv, cd, komp itd :D Snage naravno nikad ne manjka ;)

Ja se jutros ponovio sa AV amp Yamaha DSP A5...

I? Si zadovoljan? Opis kolega, opis :) Sudeci po te tri tachkice, nisi neshto hepi...

Nisam stigao da ga istestiram, sve do malopre! Na prvi mah me i nije nesto odusevilo pojacalo. Ali, to je zbog toga sto su bili ukljuceni neki efekti (ovo je 5.1 pojacalo, nije Receiver). Kada sam ih iskljucio odusevio sam se zvukom. Yamaha se odlicno uklopila sa Diamondima. Za te pare ne moze bolje! Pojacalo je puno zvuka, bass je dubok i dinamican, sve u svemu za ovo malo vremena sto sam uspeo da cujem vrlo dobro radi!:smoke:

Poslednja izmena:
Mrzim efekte :) Ovaj moj 559 ima mrak nekih efekata, a koristim samo taj 6ch stereo i night kad kasno uveche gledam filmove (iskljuchi woofer, malo smanji basove da ne trese komshiluk)...Ostale apsolutno ne podnosim...

Drago mi je da si zadovoljan ;)

Hi-Fi:
Onkyo TX-SR701 THX 6.1 receiver
Onkyo DV-SP501 dvd 1
Yamaha DVD-S557 dvd 2
Marantz CD-5000 cd player

Speakers:
B&M Acoustics (sa audax drajverima) frontovi
Jamo centar
Mission zadnji i zadnji centralni
Yamaha YST-SW320 subwoofer

Poslednja izmena: