Šta je novo?

Ko peva?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Pocinje instrumental sa harmonikom? a kasnije ide pesma na francuskom?

Mislis li na ono sto ide kao "tututurlutu" ili tako nesto, peva neka riba, a u spotu se voze u kolima?

Ako je ono što mislim da jeste, a vrti se svuda non stop, liči mi na french afair, ali nije :D...

kdejan je napisao(la):
Mislis li na ono sto ide kao "tututurlutu" ili tako nesto, peva neka riba, a u spotu se voze u kolima?

Ovo me podseti na poruku iz emisije "Oblak u bermudama".
Voleo bih da mi pustite jednu pesmu. Ne znam kako se zove niti ko je izvod, ali ide otprilike lalalalalalala :D

In Grid - Tu Es Foutu

PJ je napisao(la):
Ovo me podseti na poruku iz emisije "Oblak u bermudama".
Voleo bih da mi pustite jednu pesmu. Ne znam kako se zove niti ko je izvod, ali ide otprilike lalalalalalala :D
Stvarno se cuje tako :)
A pesma je ova sto je Laza napisao, vidis da je prepoznatljivacheers

Nikad ne bih prepoznao pesmu da nisam video "tututurlutu" cheers

Nikad ne bih prepoznao pesmu da nisam video "tututurlutu"
:D :D :D
...a jel znate onu pesmu "la-la-la-la" ?

nisam mogao da izdrzim :)
secam se da su tako neki talenti iz mog razreda pisali puskice za kontrolni iz muzickog posto nam je profanka pustala na blic neke stvari koje smo mi trebali da prepoznamo i da napisemo naziv kompozicije i autora FX

Laza je napisao(la):
In Grid - Tu Es Foutu

Ovo je sigurno naziv pesme ali je pesma smorila do ja*a...
Ako hocete neshto dobro nadjite negde "Touchez Moi" pesmu...Mnoooooooogo dobra stvar...

Genghis Khan je napisao(la):
Ovo je sigurno naziv pesme ali je pesma smorila do ja*a...
Ako hocete neshto dobro nadjite negde "Touchez Moi" pesmu...Mnoooooooogo dobra stvar...

Ja sam skinuo taj "4. FX - Touchez Moi" i ne znam sta je tu dobro. Neki tehno haus, uopste nema melodije, ne znam po cemu se ta pesma razlikuje od miliona ostalih tuc-tuc pesama, ali naravno ne treba raspravljati o ukusima, vec sam samo hteo da napisem da ljudi znaju da je to tehno stvar.

Mene interesuje nesto drugo. Vec mesecima trazim jednu stvar a nemam pojma kako se zove jer je u pitanju instrumental. Bio je popularan pre jedno desetak godina i javljao se vise nego cesto u mnogim emisijama. Jedino cega se secam je da je to instrumental sa harmonikom i mnooooogo je poznat.

Laza je napisao(la):
Mene interesuje nesto drugo. Vec mesecima trazim jednu stvar a nemam pojma kako se zove jer je u pitanju instrumental. Bio je popularan pre jedno desetak godina i javljao se vise nego cesto u mnogim emisijama. Jedino cega se secam je da je to instrumental sa harmonikom i mnooooogo je poznat.

Užičko kolo? ;)

Laza je napisao(la):
Ja sam skinuo taj "4. FX - Touchez Moi" i ne znam sta je tu dobro. Neki tehno haus, uopste nema melodije, ne znam po cemu se ta pesma razlikuje od miliona ostalih tuc-tuc pesama, ali naravno ne treba raspravljati o ukusima, vec sam samo hteo da napisem da ljudi znaju da je to tehno stvar.

Samo da kazem da si u pravu da su ukusi razlichiti i bez ljutnje ali stvar nije TECHNO at all...Inache mnogo je bolja od one komercionale (Tu Es Foutu)...Sada kao shto rekoste razlichiti su ukusi pa se ne vredi raspravljati oko toga...Samo da dodam da ce se svako ko iole malo voli house odusheviti sa gore pomenutom...Pozdrav :D:D:D

Skinite ove stvari - Tomcraft Loneliness, Timo Maas feat. Kelis - Help Me, pa onda Bomfunk MC's feat Jessica Folker - Crack it
... jayz and beyonce - 03 Bonnie and Clyde, Lio - Rapture (Deep Dish Mix), Shakedown - At Night

to su neke stvari koje sam skinuo u decembru, sada vise ne mogu da se setim

Pesma koja dobija moje preporuke je
Faithless feat. Dido - One step too far (Club mix)
Pesma je mnooooogo dobra, i verujte vredna je skidanja (naravno ukoliko je nemate)
POZ

byMaX je napisao(la):
Skinite ove stvari - Tomcraft Loneliness, Timo Maas feat. Kelis - Help Me, pa onda Bomfunk MC's feat Jessica Folker - Crack it
... jayz and beyonce - 03 Bonnie and Clyde, Lio - Rapture (Deep Dish Mix), Shakedown - At Night

to su neke stvari koje sam skinuo u decembru, sada vise ne mogu da se setim

U bre, ova Tomcraft loneliness velika 10MB. Znaš kada ću to skinuti, zanekoliko dana :D

Ostale pesme ne smem ni da proveravam koliko su velike !!! ;)

Ajd...

Treba da skinete club mix Die Another Day(oko 10Mb).Inace mnogo dobra stvar.

kdejan je napisao(la):

Sta da kezem - bas precizno :D Posle ovakve "recenzije" ne ostaje nista drugo nego da u WinMX otkucam "tutturututu" i "riba u kolima" (BTW cini mi se da je u spotu bio gliser, ali to je slicno :p )...

:) :) :)

PANJABI MC - Mundian To Bach Ke (Knight Rider Remix)

Hit nad hitovima:D

byMaX je napisao(la):
[B Lio - Rapture (Deep Dish Mix) to su neke stvari koje sam skinuo u decembru, sada vise ne mogu da se setim

Malo si zakasnio sa skidaljem, ta pesma ja bila VELIKI HIT pre jedno godinu i po dana , ali bolje ikad nego nikad :).Inace pesma je fenomenalana posebno ovaj remix (Deep Dish Mix).

Zorro je napisao(la):
:) :) :)

PANJABI MC - Mundian To Bach Ke (Knight Rider Remix)

Hit nad hitovima:D

Ma lepo ja kazem, kod nas sve sto je tursko (u ovom slucaju neki indijci) rulz :( .

Max koje pesme u decembru pa to je bilo hit letos :D.

Ajde ljudi, znate li gde da nadjem onaj instrumental sa harmonikom? Ispostavilo se da nije u pitanju Uzicko kolo, a posto znam da ce se javiti jos neko i reci da je u pitanju Zikino kolo, moram i njega da razocaram. Pesma nema motiva nase narodne muzike.

Kad smo vec kod preporuka, evo nesto ekstremno novo i obavezno: Kamelot - On the Coldest Winter Night, Kamelot - Center of the Universe, prva je balada, druga je zivlja tako da izaberite. (D)

E da ljudi sta preporucujete od komercijale techno/dance/house

Evo nesto sto se meni svidja(nesto starije neso novije):

Committee - Scream & Shout
Dirty Vegas - Days Go By
Dj Nkbath - *.*
Marusha - Ravechannel
Olav Basoski - *.*
Paul Jonhson - *.*
Robbie Rivera - *.*
Santos - Camels
Sedat - Fell Inside
Tim Deluxe - It Just Won't Do
Wisdome - Off The Wall
Benjamin Diamond - *.*
Chemical Brtohers - Star Guitar
Didier Sinclair - Lovely Flight
Hatiras - Spaced Invaders
Redhead - Sad Homecoming (Marco Bailey Remix)
Liquid People vs. Simple Minds - Monster
Oris Jay present's Delsena - Trippin
Photek feat. Robert Owens - Mine to Give (Deep House Vocal Mix)

Eto to bi bilo to, pozdrav.

Ko voli progresive-house, blazi techno, ovo obavezno nek nabavi:
1. DJ Sterbinszky - Discography
2. DJ Sterbinszky - Funk Express
3. DJ Sterbinszky - Lets Do It
4. DJ Sterbinszky - Scorpion
5. 16C+ - Wet Love
6. Bitmonx - Pipe mode
7. D. RODELL - Janever
8. D.Fundarion - Chicodilly
9. Darude - Ecstacy.
10. DJ FaktorX - Mutated Tech
11. DJ Timo Mass - ***
12. G-FORCE - S.E.L.F.
13. DJ Marco Corola - *.*
...

E da ljudi sta preporucujete od komercijale techno/dance/house
To je danas "u fazonu":)

Misko je napisao(la):
Ma lepo ja kazem, kod nas sve sto je tursko (u ovom slucaju neki indijci) rulz :( .

Max koje pesme u decembru pa to je bilo hit letos :D.

Da, slazem se, ali samo za Rapture, jer su ostale prilicno sveze... Imam VH1, MTV i Vivu, pa znam :)

Misko je napisao(la):

Srodne duse, sta ces...

byMaX je napisao(la):
Da, slazem se, ali samo za Rapture, jer su ostale prilicno sveze... Imam VH1, MTV i Vivu, pa znam :)

Eee, dok to stigne do TV-a, već je bar 6 meseci bajato ;) Nekoliko preporuka:

Iio (ne Lio -- mada na WinMX-u i Kazaa često brkaju) -- At The End
Rui Da Silva Feat. Victoria -- Feel The Love
Lighthouse Family -- Happy (Rui Da Sliva Vocal Mix)
Deep Dish -- sve što dodirnu :))

I umalo da zaboravim:

Bob Sinclar -- The Beat Goes On (Roger Sanchez Remix). Jel se ta njegova stvar trenutno vrti kod nas na TV (Metropolis, čini mi se)?

Sinula mi ideja, zasto ne bi svako napisao nekih 10-15 naziva pesama, cisto svoj uzi krug favorita. To bi mozda razotkrilo mnoge tajne tipa : "cuo sam negde, ali ne znam kako se zove".

Iio (ne Lio -- mada na WinMX-u i Kazaa često brkaju)...

To je ocigledno po meni, da je zbog prvog velikog slova (I) koji lici na malo slovo (l)...

Laza je napisao(la):
Kad smo vec kod preporuka, evo nesto ekstremno novo i obavezno: Kamelot - On the Coldest Winter Night, Kamelot - Center of the Universe, prva je balada, druga je zivlja tako da izaberite. (D)

Da li mislis na Kamelot koji ima pesmu Karma, The Fourth Leagacy, Until Kingdome Come ????
Ako mislimo na isti - sa kog albuma su te pesme ?
Ja imam Dominion, Eternity, Karma, The Expedition, The Fourth Legacy i Siege Perilous.

Nazad
Vrh Dno