kdejan je napisao(la):Mislis li na ono sto ide kao "tututurlutu" ili tako nesto, peva neka riba, a u spotu se voze u kolima?
Stvarno se cuje takoPJ je napisao(la):Ovo me podseti na poruku iz emisije "Oblak u bermudama".
Voleo bih da mi pustite jednu pesmu. Ne znam kako se zove niti ko je izvod, ali ide otprilike lalalalalalala![]()
Nikad ne bih prepoznao pesmu da nisam video "tututurlutu"
Laza je napisao(la):In Grid - Tu Es Foutu
Genghis Khan je napisao(la):Ovo je sigurno naziv pesme ali je pesma smorila do ja*a...
Ako hocete neshto dobro nadjite negde "Touchez Moi" pesmu...Mnoooooooogo dobra stvar...
Laza je napisao(la):Mene interesuje nesto drugo. Vec mesecima trazim jednu stvar a nemam pojma kako se zove jer je u pitanju instrumental. Bio je popularan pre jedno desetak godina i javljao se vise nego cesto u mnogim emisijama. Jedino cega se secam je da je to instrumental sa harmonikom i mnooooogo je poznat.
Laza je napisao(la):Ja sam skinuo taj "4. FX - Touchez Moi" i ne znam sta je tu dobro. Neki tehno haus, uopste nema melodije, ne znam po cemu se ta pesma razlikuje od miliona ostalih tuc-tuc pesama, ali naravno ne treba raspravljati o ukusima, vec sam samo hteo da napisem da ljudi znaju da je to tehno stvar.
Mene interesuje nesto drugo. Vec mesecima trazim jednu stvar a nemam pojma kako se zove jer je u pitanju instrumental. Bio je popularan pre jedno desetak godina i javljao se vise nego cesto u mnogim emisijama. Jedino cega se secam je da je to instrumental sa harmonikom i mnooooogo je poznat.
byMaX je napisao(la):Skinite ove stvari - Tomcraft Loneliness, Timo Maas feat. Kelis - Help Me, pa onda Bomfunk MC's feat Jessica Folker - Crack it
... jayz and beyonce - 03 Bonnie and Clyde, Lio - Rapture (Deep Dish Mix), Shakedown - At Night
to su neke stvari koje sam skinuo u decembru, sada vise ne mogu da se setim
kdejan je napisao(la):Mislis li na ono sto ide kao "tututurlutu" ili tako nesto, peva neka riba, a u spotu se voze u kolima?
byMaX je napisao(la):[B Lio - Rapture (Deep Dish Mix) to su neke stvari koje sam skinuo u decembru, sada vise ne mogu da se setim
Zorro je napisao(la):![]()
![]()
![]()
PANJABI MC - Mundian To Bach Ke (Knight Rider Remix)
Hit nad hitovima![]()
To je danas "u fazonu"E da ljudi sta preporucujete od komercijale techno/dance/house
Misko je napisao(la):Ma lepo ja kazem, kod nas sve sto je tursko (u ovom slucaju neki indijci) rulz.
Max koje pesme u decembru pa to je bilo hit letos.
Misko je napisao(la):Ma lepo ja kazem, kod nas sve sto je tursko (u ovom slucaju neki indijci) rulz.
byMaX je napisao(la):Da, slazem se, ali samo za Rapture, jer su ostale prilicno sveze... Imam VH1, MTV i Vivu, pa znam![]()
Iio (ne Lio -- mada na WinMX-u i Kazaa često brkaju)...
Laza je napisao(la):Kad smo vec kod preporuka, evo nesto ekstremno novo i obavezno: Kamelot - On the Coldest Winter Night, Kamelot - Center of the Universe, prva je balada, druga je zivlja tako da izaberite. (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari