Šta je novo?

Ko je uvoznik?

RRC, ogranak ruske firme, nemaju maloprodaju.

Chini mi se NecLine
Valjda citas neke novine

Adacom...

...i ja sam pazario kod njih (p225F), i imaju i servis (nazalost imao sam prilike da isprobam, ali su MAXIMALNO KOREKTNI!!!!)

Pozdrav
Turbo
:wave:

Hvala, adacom su ipak druga ruka, jeftiniji su PCIMPULS, RRC je prva kao što je Zormi rekao...

@ Eskobar
Da, čitam novine, pa? Uzgred, Necline zastuoa NEC...

Poslednja izmena:
Viewsonic - distributer za SiCG je Adacom ,sad direktno kod uvoznika nema sanse
da mozes da nabavis robu sa MP cenom.

Aman, imaju radnju u K.Milosa - Dom inzinjera i tehnicara- prizemlje

:smoke:

Monitori se placaju na 3 ili 4 spratu, a preuzimaju u podrumu zgrade 😛

Ja bio pre par dana da pokupim za drugara jedan 19' i isteglio sam se...
Drugar je skrtica pa nije hteo da plati 500din za dostavu na kucnu adresu.

Nisam se nesto odusevio kvalitetom slike a ni plastike. Nekako mi deluje jeftino a slika malo mutnjikavo. Jedino filmovi su pravo uzivanje kada se ukljuci onaj Ultrabright. Preporucujem da pre kupovine pogledas neki LG Flatron.

Kvalitet naravno zavisi od serije monitora, tj. i ovde postoji nekoliko klasa, kao i kod drugih proizvodjaca.... imas od ekonomske pa do profi klase.... kol'ko para tol'ko muzike....

Ja sam sa mojim prezadovoljan i nemogu ga uporediti ni sa NEC FP1370 ni sa Samsung 1200NF sa kojima radim na poslu....

Pozdrav
Turbo
:wave:

Náravno, to stoji...
Ali ja sam ovde uporedjivao ovaj sonic sa recimo samsungom 19' DFX i jedino sto mi se vise svidja kod sonic-a je malo bolja geometrija slike a ostrina je losija sto mi jako smeta. Mada je moguce da nisu svi modeli takvi. Ipak je najbolje pogledati sve pa sam odluciti.

Kupio sam kod PCimpuls-a, još pre par dana, jeftiniji su od Adacom-a, jedino što je kod njih opasna gužva...

DJmihailo je napisao(la):
Kupio sam kod PCimpuls-a, još pre par dana, jeftiniji su od Adacom-a, jedino što je kod njih opasna gužva...

Da li slucajno znas kakvi su sto se tice reklamacije
komponenti (konkretno monitora).

sikili je napisao(la):
Da li slucajno znas kakvi su sto se tice reklamacije
komponenti (konkretno monitora).
Nemam pojma, ali sam pre uplate pitao za dead pixele, pa mi jedan počeo onu priču o toleraciji od 2-3 trt-mrt, ja sam rekao da hoću da ga vidim pre preuzimanja, on je rekao da mogu ali ne mogu da ga vratim :d Drugi dan sam zvao i javio se neko drugi i taj je rekao da mogu da pogledam i da ga ne uzmem ako ne bude bio ok. Kada sam ga preuzimao bila je tolika gužva jer je gazda, ili tip koji je to glumio, primao svoje prijatelje preko reda a nas ostale stalno upozoravao da se ne guramo :S: da me je mrzelo da se drkam, nego sam lika sa kojim sam komunicirao pitao da li mogu da monitor pogledam kod kuće pa ako ima dead pixel odmah da vratim što je on odobrio mada je pitanje šta bi bilo da je bilo... Kod Adacom su rekli da mogu u njihovom servisu da pogledam TV i da ga ne uzmem ako nije ok ali su bili skuplji oko 2000 din, radi se o monitoru G712b...

Uzela drugarica 712b u Euprosoft, proban tamo, nema mrtvaka, tražili još jedan dan da se malo pogleda, i nakon 1,5 dan korištenja se pojavio jedan. Kakav baksuzluk.

Pa ne mogu da verujem da tako brzo riknjavaju pikseli.

Nazad
Vrh Dno