DJmihailo je napisao(la):Kupio sam kod PCimpuls-a, još pre par dana, jeftiniji su od Adacom-a, jedino što je kod njih opasna gužva...
Nemam pojma, ali sam pre uplate pitao za dead pixele, pa mi jedan počeo onu priču o toleraciji od 2-3 trt-mrt, ja sam rekao da hoću da ga vidim pre preuzimanja, on je rekao da mogu ali ne mogu da ga vratim :d Drugi dan sam zvao i javio se neko drugi i taj je rekao da mogu da pogledam i da ga ne uzmem ako ne bude bio ok. Kada sam ga preuzimao bila je tolika gužva jer je gazda, ili tip koji je to glumio, primao svoje prijatelje preko reda a nas ostale stalno upozoravao da se ne guramo :S: da me je mrzelo da se drkam, nego sam lika sa kojim sam komunicirao pitao da li mogu da monitor pogledam kod kuće pa ako ima dead pixel odmah da vratim što je on odobrio mada je pitanje šta bi bilo da je bilo... Kod Adacom su rekli da mogu u njihovom servisu da pogledam TV i da ga ne uzmem ako nije ok ali su bili skuplji oko 2000 din, radi se o monitoru G712b...sikili je napisao(la):Da li slucajno znas kakvi su sto se tice reklamacije
komponenti (konkretno monitora).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari