Šta je novo?

Ko brishe threadove o CM-u?

Imam frku sa instaliranjem pack-a.
Instaliram ga ja, sve je to ok, ali kada udjem u igru u donjem levom uglu pise 4.01
Jel se nekom desio ovaj trip, sta raditi?

sto se tice brzine, kada pravite poziciju iskljucite "full detail" za lige.

ja licno imam argentinu, brazil, holandiju, nemacku, francusku, jugoslaviju (prva liga, bez detalja), spaniju i italiju (dve lige, puni detalji) i englesku (sve tri divizije i premijernu ligu, puni detalji) i sve sljaka kao recimo kad se CM3 pojavio na tadasnjim masinama. dakle sve ide super (xp1700)

Ako se ne varam, kada instaliras patch, treba da skines neki modifikovan .exe file sa http://www.gamecopyworld.com.-a. Lepo sam ja to pitao u onom drugom cm threadu, ali me nisi razumeo, pa mi stavio link za patch.:wave;

I jel ima osetnih razlika, dobitaka u odnosu na stanje koje je bilo pre instaliranja patch-a i .exe-a?

A jel' ima neki skin da se skine na netu?

Ajde sto ide sporo, nego ubi me ovaj sitan font i neprecizan mis. Tako da 2 jedina uredjaja preko kojih igram igru (velicina slova na monitoru i mis) "ne rade kako treba". buljakam u ona sitna slova i 5 puta klikcem dok pogodim ono sto treba, jer vrh strelice kusora nije u kaziprstu vec na sredini sake.
Dakle da li zna neko kako mogu da se zaobidju ova dva problema?

Re: A jel' ima neki skin da se skine na netu?

stromen je napisao(la):
Ajde sto ide sporo, nego ubi me ovaj sitan font i neprecizan mis. Tako da 2 jedina uredjaja preko kojih igram igru (velicina slova na monitoru i mis) "ne rade kako treba". buljakam u ona sitna slova i 5 puta klikcem dok pogodim ono sto treba, jer vrh strelice kusora nije u kaziprstu vec na sredini sake.

Proveri da ti slucajno nije ostao onaj ****** skin sto se dobije po default-u. Ako jeste stavi ili traditional ili t... blue. Mada ni sa nekim od ova dva skina igra nije preterano pregledna(cak sta vise:rocket: ). Ali je u svakom sl. bolje nego s onim skinom. On je katastrofa!

Pozdrav,
Ratko

samo se bre zalite i kukate...
igrica je i dalje super...
izgled je po meni sjajan, da ne kazem predivan sa bilo kojim od 3 skina, lepo je sve uskladjeno i podeljeno po sekcijama...
ima vise detalja i *******cija, i 2d prikaz je super fora...
ocene igraca u nekim slucajevima mogu da budu diskutabilne, ali generalno to je to, pa vidite samo koja je to kolicina podataka...

i stvarno ne znam sta toliko imate problema sa instalacijom i patchom i na kraju no-cd crackom, sve ide kao po loju...

i da ne bude da sve hvalim, odziv misa jeste sporiji i recimo refresh ekrana, kao i samo racunanje utakmica, ali se da izdrzati, a i cekamo novi patch koji ce to valjda nesto ubrzati (i pre se to desavalo)...

dakle i pored nekih nedostataka, igra je i lepsa i bolja nego pre...

Re: A jel' ima neki skin da se skine na netu?

stromen je napisao(la):

Ako koristiš XP WIN, onda patch rešava problem, a za WIN 98, samo prebaci grafiku na 16 bita i vrh kažiprsta kursora će biti "tačno centriranje", a za sitna slova, pa samo stavi traditional skin.

BTW igra je fenomenalna. Jest malo sporija, ali ja promenih monitor da bih mogao da igram, pa vi vidite....type; :boom:

Mislio sam da li ima neki skin da se skine sa neta, jer je i traditional sitan, a da li je neko citao readme.txt jer tamo pise da moze da se pokrene iz manje rezolucije(neznam koja je po defaultu) 800x600, probao sam iz dosa, ali nisam uspeo, u toj rez. bi trebalo i da su krupnija slova i da je refresh rate veci od 60Hz.

Igra je verovatno koncipirana i dizajnirana da joj izgled, meniji i sve ostalo izgleda OK u 1024x768, koji je danas neki standard, i ne znam zasto bi neko zeleo da igra igru u manjoj rezoluciji?!?
Ako vec ne poseduje monitor koji to moze da izgura, sumnjam da ce imati masinu koja ce igru normalno da vozi...
Takodje nemam pojma o kojim sitnim slovima pricate, mozda naocare pomazu?
I samo mi jos nije jasno kakve veze ima refresh rate sa igrom?
I BTW vrh kursora nije na sredini sake nego tamo gde treba da bude... bar kod mene...

Igra nije losa sam ne razumem neke stvari:
zasto su zidanu "balance" sa 5 skinuli na 4
zasto je Henry-u finishing 12
zasto je Ruben Baraja tako dobar...
i tako u nedogled. Ne znam zasto je zvuk pri utakmici toliko nekvalitetan, naime ja volim derbi utakmice da gledam sporije, i da uzivam u zvuku navijaca i sl.
Generalno gledano ok, ali mogli su malo da porade na nekim sitnicama.

PS: Postoji li negde editor da se peglaju vrednosti?

Idi na CMov forum, pa ih tamo cimaj, ja sam im lepo rekao da je totalno neozbiljno da posle samo par dana od izlaska izdaju patch od 5MB koji ispravlja milijarde grasaka, pa su me gadjali trulim paradajzom.

dEXE je napisao(la):
Igra je verovatno koncipirana i dizajnirana da joj izgled, meniji i sve ostalo izgleda OK u 1024x768, koji je danas neki standard, i ne znam zasto bi neko zeleo da igra igru u manjoj rezoluciji?!?
Ako vec ne poseduje monitor koji to moze da izgura, sumnjam da ce imati masinu koja ce igru normalno da vozi...
Takodje nemam pojma o kojim sitnim slovima pricate, mozda naocare pomazu?
I samo mi jos nije jasno kakve veze ima refresh rate sa igrom?
I BTW vrh kursora nije na sredini sake nego tamo gde treba da bude... bar kod mene...

Ima ljudi koji imaju mašinu za igranje (ploča procesorč ustvari kućište i sve u njemu skoro upgrade-ovano), ali možda neko (kao ja, npr.) nije menjao monitor (14") od davnina (1995 g.):beat: !

BTW, kod same igre, nervira me ne postojanje opcije "intrested" kod pretrage igrača...:boom:

Svaka ti cast kad koristis 14-to incni monitor...
Samo mi jos reci da je hercules :)

ja jos uvek sljakam ovaj stari,jer nisam nabavio novi.mada ako je tacno ono sto mo drug prica onda je igrica stvarno ******.naime igrao ti sa zvezdom derbi i pobedi tako sto je pjanovic dao gol u 90 m. nakon utakmice izlazi poruka povredio se planovic ,polomio nogu i tako nsto slicno i za jos cetiri igraca i tako je nakon svake utakmice

Gavri je napisao(la):
ja jos uvek sljakam ovaj stari,jer nisam nabavio novi.mada ako je tacno ono sto mo drug prica onda je igrica stvarno ******.naime igrao ti sa zvezdom derbi i pobedi tako sto je pjanovic dao gol u 90 m. nakon utakmice izlazi poruka povredio se planovic ,polomio nogu i tako nsto slicno i za jos cetiri igraca i tako je nakon svake utakmice
nije mi se dogodilo da polomi nogu i da nastavi utamicu. dogadja se naravno nagnjecenje ramena ili zgloba i tako te stvari.

dEXE je napisao(la):
Svaka ti cast kad koristis 14-to incni monitor...
Samo mi jos reci da je hercules :)

Ne nije hercules i ne koristim ga više. Kupih novu 17" pre par dana!;) type; (D)

Gavri je napisao(la):

Ha, kako jadno! Budjavi SI Games, toliko su bili u frci da nisu posteno ni igru finalizovali - jadnici!
Nego jel si instalirao patch, kazu to se ispravlja?

Pazite ovo. Juce pocnem novu sezonu s Milanom, i igram u grupi za Ligu sampiona utakmicu sa Spartakom iz Moskve. Prvo poluvreme oni vode 1:0(na key highlights mi nije ni prikazao njihov gol tako da sam tek kasnije saznao da vode:) ). Pocinje drugo poluvreme, ja pogledam tabelu i vidim da mi je utakmica upisana kao da vodim ja, tj. da pobedjujem. U neverici, ja jos par puta kliknem na tabelu i onda odjednom se rezultat promeni na 4:0 za menecheers . Ispalo je da je moj tim dao tri gola u prvom poluvremenu:beat: . Na kraju pobedim sa 5:0,) .
Zar ovo nije sjajno:hump: !

Pozdrav

P.S. Igrica je jednostavno previse nedovrsena:cuss: . Da napomenem samo da imam 4.0.3 patch.

Black RIder je napisao(la):
Pazite ovo. Juce pocnem novu sezonu s Milanom, i igram u grupi za Ligu sampiona utakmicu sa Spartakom iz Moskve. Prvo poluvreme oni vode 1:0(na key highlights mi nije ni prikazao njihov gol tako da sam tek kasnije saznao da vode:) ). Pocinje drugo poluvreme, ja pogledam tabelu i vidim da mi je utakmica upisana kao da vodim ja, tj. da pobedjujem. U neverici, ja jos par puta kliknem na tabelu i onda odjednom se rezultat promeni na 4:0 za menecheers . Ispalo je da je moj tim dao tri gola u prvom poluvremenu:beat: . Na kraju pobedim sa 5:0,) .
Zar ovo nije sjajno:hump: !

Pozdrav

P.S. Igrica je jednostavno previse nedovrsena:cuss: . Da napomenem samo da imam 4.0.3 patch.

meni su oduzimali golove, ti si dobro prosao.
Meni je refresh rate sa najnovijim detonatorima 60hz. Nedopustiv bag iako ne koristim ono smece od XP-a.

petkods je napisao(la):
meni su oduzimali golove, ti si dobro prosao.
Meni je refresh rate sa najnovijim detonatorima 60hz. Nedopustiv bag iako ne koristim ono smece od XP-a.
cisto da kazem da su se i meni desavale takve stvari:(

To samo dokazuje da su je 'navrat nanos' pravili, bas su jadni!
Sledeci manager bi morao doneti mnogo vecu igrivost tj. brzinu same igre, ispravku nebrojanih bagova, sada imaju dovoljno vremena?!

Amon_Ra je napisao(la):
To samo dokazuje da su je 'navrat nanos' pravili, bas su jadni!
Sledeci manager bi morao doneti mnogo vecu igrivost tj. brzinu same igre, ispravku nebrojanih bagova, sada imaju dovoljno vremena?!
IMALI SU ONI VREMENA I OD OVOG DA NAPRAVE CUDO,A STA SU URADILI,ALI TO NE MORA DA ZNACI DA CEMO MORATI CEKATI NOVI MANAGER,SREDICE I OVAJ VALJDA PATCHEVIMA

manchester, nemoj da vices, svi te dobro vidimo i malim slovima kada pises...

moram da napomenem da su se i meni dogadjale takve situacije... ali jedna mi je vrlo zanimljiva...

igraju italija spanija. 1-0 zavrsena utakmica. ja onako bez veze da kliknem da vidim kako je to montela dao gol (pise svuda montela, caj je proglasen i za igraca utakmice) kad ono akcija ide do inzagija, sutira i daje gol?!

pet puta sam ponavljao da vidim prividja li mi se ali ne...

jel moguce da uopste ne gleda sta se dogadja u 2d prikazu nego samo lupi?! :beat:

moram priznati, jednog od velikih fanova ovog serijala su posle 10 godina uspeli razocarati :(

Nisi jedini koji je razocaran.:( Tako smo svi cekali igru, kad ono bezbroj propusta. Ne znam sta da kazem. Ili ce da poprave bagove sa raznoraznim patchevima, ili vise nece biti najboljeg menadzera:confused:

manchester je napisao(la):
IMALI SU ONI VREMENA I OD OVOG DA NAPRAVE CUDO,A STA SU URADILI,ALI TO NE MORA DA ZNACI DA CEMO MORATI CEKATI NOVI MANAGER,SREDICE I OVAJ VALJDA PATCHEVIMA

Uh, ti ne kapiras... nema ama bas nikakve sanse da se to stanje sredi patchevima, ocigledno da vremena nisu imali jer u suprotnom ne bi bilo ovoliko bagova, i ne bi izdavali patch samo par dana od izlaska igre na trziste.

olfrud je napisao(la):
Nisi jedini koji je razocaran.:( Tako smo svi cekali igru, kad ono bezbroj propusta. Ne znam sta da kazem. Ili ce da poprave bagove sa raznoraznim patchevima, ili vise nece biti najboljeg menadzera:confused:

Seti se da je bila ista situacija kada je izasao CM3.. Pa su svi podivljali posle prvog enhancement packa :)

Ovaj sto je sada izasao je samo neki quick fix....

Iz tvojih usta u bozje usi. Nego jel ima nekuh nagovestaja kada izlaze neki novi updateovi, i da li postoji neki editor???

Editor ce valjda ici na posebnom disku i valjda ga nece biti u piratskoj verziji:cuss: , a sto se tice patch-a, mislim da ce izaci mesec dana od izlaska prvog, ali uopste za ovo drugo nisam siguran. Cini mi se da sam ovu informaciju procito ili na oficijelnom forumu ili na sajtu CM-a, ali je isto tako moguce i da sam sanjao:beat: .

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno