Miroslav je napisao(la):ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom cosku
inace izasao je patch ali ne radi (nema kreka pa trazi cd koji opet ne moze dobro da registruje)
olfrud je napisao(la):Da li vec igra neko igru sa instaliranim patchem? Kakvi su utisci. Navodno usporenja su ispravljenja kao i mnoooogo bagova.
kako si instalirao patch? meni ne polazi za rukom, tj. uvek trazi cdmarty je napisao(la):Instalirao sam 4.0.3 (enhancement pack 1), za bagove cemo jos videti ali je odziv na kliktanje misem i dalje jako los.
Miroslav je napisao(la):kako si instalirao patch? meni ne polazi za rukom, tj. uvek trazi cd
Black RIder je napisao(la):Jel ti kad udjes u igru pise da imas 4.0.1 verziju ili 4.0.3? Mislim da pise negde u donjem levom uglu.
Miroslav je napisao(la):ne znam koji ti cd imas ali meni nece da ga prepozna nakon instalacije patcha
da, vidim, ja sam trazio nocas i nije ga bilo?!skidam ovajmarty je napisao(la):Xm, pa kao sto rekoh, nakon instalacije patcha treba ti 'popravljen' cm4.exe za verziju 4.0.3. Naci ces ga na http://move.to/gamecopyworld
Pupke3 je napisao(la):Ovo je kriminal:rocket: !Ma nema sanse da igram ovaj CM4 dok ne nabavim neku straobalnu mashinu!Stvarno nisu normalni:boom:
Azda' je napisao(la):evo ovako
da se ja tu ne bih folirao sledece po instalaciji originala verzija je 4.0.1 posle skidanja ovih 5mb igra je odma proradila sa cd-om unutra...
naravno nije mi trebao nikakav crack... po startovanju dole levo pise 4.0.3
e sto se tice igre reza je optimizovana za 1024... sama igra nije zahtevna ukoliko se naprave neke promene tipa minimum database i ne preterivanje sa ligama...ja imam 3 glavne i radi fino. iako imam kopermajna na 933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari