Šta je novo?

Ko brishe threadove o CM-u?

Koju zastitu koristi igra? Ako je safedisc za patch mozete iskoristiti univerzalni loader koji stoji kao sticky na forumu.

Miroslav je napisao(la):
ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom cosku

inace izasao je patch ali ne radi (nema kreka pa trazi cd koji opet ne moze dobro da registruje)

Vidi, ja jos nisam stig`o da instaliram igru, samo sam je pokupio. Ovo o verziji je iz cm4.exe fajla.

Sto se tice originalne zastite, u .nfo fajlu koji ide uz znate vec sta pise "Securom+Custom".

Da li vec igra neko igru sa instaliranim patchem? Kakvi su utisci. Navodno usporenja su ispravljenja kao i mnoooogo bagova.

Ja sam instalirao patch, ali mi ne radi. Na CM forumu na oficijelnom sajtu kazu da nema maltene nikakve razlike i oni se bas zestoko zale na gameplay(igrivost) igre, tj. brzinu. Baza mi je inace namestena na najmanju, imam oko 15 divizija(bez toliko stvarno ne mogu) i igra je :cuss: spora! Inace, imam Athlon XP1700+(oc na 2080MHz), 512 DDR, ATI 9700 non-pro i ... tako da smatram da igra NE TREBA da radi ovako.

Pozdrav,
Ratko

Iz CM Technical FAQ:
---
Q11. Can the resolution be changed to 800 by 600?
A11. .Yes, but the game is not designed to look like that. The minimum resolution is 1024 by 768. If you have to you need to, you can try this mode by using the following -

“c:\program files\cm4\cm4.exe" -small_screen

You can either create a shortcut to that or copy into the run box (Right click on the desktop > New > Shortcut > Enter it as the path). It goes without saying that if that is not where you have it installed change the path appropriately!
---

olfrud je napisao(la):
Da li vec igra neko igru sa instaliranim patchem? Kakvi su utisci. Navodno usporenja su ispravljenja kao i mnoooogo bagova.

Instalirao sam 4.0.3 (enhancement pack 1), za bagove cemo jos videti ali je odziv na kliktanje misem i dalje jako los.

Jel ti kad udjes u igru pise da imas 4.0.1 verziju ili 4.0.3? Mislim da pise negde u donjem levom uglu.

marty je napisao(la):
Instalirao sam 4.0.3 (enhancement pack 1), za bagove cemo jos videti ali je odziv na kliktanje misem i dalje jako los.
kako si instalirao patch? meni ne polazi za rukom, tj. uvek trazi cd

Miroslav je napisao(la):
kako si instalirao patch? meni ne polazi za rukom, tj. uvek trazi cd

Kada ti trazi CD ?

Ako uopste ne mozes da instaliras patch, tj. update ti javlja da cm4 nije instaliran na tvom racunaru onda imas RIP (bez quickstartova) i treba da ubacis sledece u registry:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Sports Interactive Ltd\Installs]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Sports Interactive Ltd\Installs\Championship Manager 4]
"Path"="d:\\CM4"
"Version"="4.0.0"

Path promeni da pokazuje gde je instaliran, verziju promeni na odgovarajucu (4.0.0 ili 4.0.1).

Nakon sto instaliras patch treba ti 'ono za ono' :) koje potrazi preko P2P programa ili na gamecopyworld-u ako su ga okacili.

Black RIder je napisao(la):
Jel ti kad udjes u igru pise da imas 4.0.1 verziju ili 4.0.3? Mislim da pise negde u donjem levom uglu.

Posle instalacije patch-a pise 4.0.3.

ne znam koji ti cd imas ali meni nece da ga prepozna nakon instalacije patcha

Miroslav je napisao(la):
ne znam koji ti cd imas ali meni nece da ga prepozna nakon instalacije patcha

Xm, pa kao sto rekoh, nakon instalacije patcha treba ti 'popravljen' cm4.exe za verziju 4.0.3. Naci ces ga na http://move.to/gamecopyworld

Kako, zar ti nije posle instalacije patch-a opet trazio da mu stavis onu .exe fajlu(crack) ili ti imas mozda neku drugu? Ako imas podeli je sa nama nekako:)

Pozdrav

Nisam video prethodni post. Sorrycheers . Idem upravo da trazim prepravljeni .exe.

Ovo je kriminal:rocket: !Ma nema sanse da igram ovaj CM4 dok ne nabavim neku straobalnu mashinu!Stvarno nisu normalni:boom:

Secam se ja vremena kad' smo kolega Miroslav i ja igrali onog CM Italy(verzija keca sa italijanskom ligom).Stavimo da pravi poziciju,odemo po picu,procaskamo sa prodavachicom,i sa po nekom prolaznicom,neshto popijemo,i kad se vratimo,do zavrshetka pozicije je ostalo josh "samo" 10-ak posto na skali:)
Tako da mi igranje chetvorke dodje kao neki retro fazon:)Jeste da sada poziciju pravi brzhe,ali je igra do zla boga spora...

Pupke3 je napisao(la):
Ovo je kriminal:rocket: !Ma nema sanse da igram ovaj CM4 dok ne nabavim neku straobalnu mashinu!Stvarno nisu normalni:boom:

Nestade moj prethodni post...
Pupke probaj da smanjis broj aktovnih liga, bazu igraca, ima jos nekih stvari koje mogu da se umanje, kazu ljudi iz SI Gamesa da su ubrzanja do 40% - probaj!

evo ovako :)

da se ja tu ne bih folirao sledece po instalaciji originala verzija je 4.0.1 posle skidanja ovih 5mb igra je odma proradila sa cd-om unutra...
naravno nije mi trebao nikakav crack... po startovanju dole levo pise 4.0.3

e sto se tice igre reza je optimizovana za 1024... sama igra nije zahtevna ukoliko se naprave neke promene tipa minimum database i ne preterivanje sa ligama...ja imam 3 glavne i radi fino. iako imam kopermajna na 933

danas treba i ja da uzmem cd pa me zanima da li su josh uvek neki igrachi tipa Klajvert, Ronaldinjo, Aghahowa i Bakirchioglu nerealno dobri? ovo se posebno odnosi na prvu dvojicu jer je npr Klajvert imao sezone u Primeri sa 35 i vishe golova a u stvarnosti jedva prebaci 20.

Nekim igrachima su drasticno "srezane" ocene a i sam kvalitet igre. Neki od njih su: Aimar, Shevchenko, Inzaghi, Ballack(koji ranije i nije bio neshto - sad je jos gori :) ), Nikiforenko, Radoslaw Kaluzny, Olivier Dacourt..
A nekima su ipak performanse znacajno poboljsane: Nedved, Henry, Puyol, Zambrotta, Coloccini...
Na zalost nasi igrachi su ostali kao i uvek... Srednje zalosni (cast malobrojnim izuzecima).
Interfejs mi je malo ruzan, gde da nadjem skin iz CM3 - nemogu da ga nadjem po defaultu :)

poz & Long Live CM:wave;

kod mene je balak bio igrac godine

za sada su ocene ok, argentinska liga nema vise "super heroje", brazilci su cini mi se za nijansu bolji

Ocene se "normalnije" nego pre ,definitivno.Mogucnost gledanja utakmice je stvarno ql stvar,a i kontrola treninga je bolja,i ima vishe mogucnosti za razvijanje igracha.QL,QL,QLcheers

Azda' je napisao(la):
evo ovako :)

da se ja tu ne bih folirao sledece po instalaciji originala verzija je 4.0.1 posle skidanja ovih 5mb igra je odma proradila sa cd-om unutra...
naravno nije mi trebao nikakav crack... po startovanju dole levo pise 4.0.3

e sto se tice igre reza je optimizovana za 1024... sama igra nije zahtevna ukoliko se naprave neke promene tipa minimum database i ne preterivanje sa ligama...ja imam 3 glavne i radi fino. iako imam kopermajna na 933

Ajoj meni smor sa minimal database, nekako nema osecaj da je to ono pravo... :)
Uzeo sam juce igru, mnogo je stondirana... svidja mi se sto nemam zelju da je igram!

Koja ti je masina?

P!!!@933, 512RAMa, sve ostalo je manje bitno.
Cinjenica je da ce i na najboljoj mogucoj masini ovaj manager raditi osetno sporije u odnosu na prosli.

Ma ako se ukljuci oko 15 divizija(oko 9 liga) mozete se oprostiti sa igrivoscu sem ako nemate P4 na preko 3GHz i sl. i to na minimalnoj bazi.
Insatlirao sam juce 4.0.3 i cini mi se da je odziv na klik(na pr. kliknem na tactics...) dosta bolji. E da, ovo sam procitao na CM oficijelnom forumu:
Fora za XP i 2K da kad se ukljuci igra pritisne se ctrl+alt+del i stavi se prority na pr. very high(ne znam dal ovo pise) ili na nesto jos vise. Cini mi se da je malo braza igra.

Pozdrav,
Ratko

pa naravno kada je od prethodne verzije proslo vise od godinu ipo dana sto je mnogo u danasnjem napretku

enivej

probajte da ne ukljucujete full detail na ligama koje ne igrate jer cenim da to daje samo mogucnost da se gledaju npr. utakmice iz italije u 2d iako ste vi npr. vodja brajtona

Pa i nije bas normalno da sa Athlon-om XP1700+(oc na 2080MHz) i 512 DDR igrica nije igriva i to pogotovo ovakva igractp; .

Smor. Ocaj. Deinstalirao.

Nazad
Vrh Dno