Šta je novo?

Ko brishe threadove o CM-u?

I mene to zanima:confused:
E jedno pitanje, ako ga neko ima. Nece uopste da ga pokrene, tj. kaze "Unable to open fullscreen mode". Sta da radim:(

Pozdrav

Ocigledno neko od modernatora mrzi CM i sve koji ga vole :rocket:

Black RIder je napisao(la):
E jedno pitanje, ako ga neko ima. Nece uopste da ga pokrene, tj. kaze "Unable to open fullscreen mode". Sta da radim:(

Pozdrav

Kazu da ce se vec nocas pojaviti zvanicni pach koji ispravlja bagove. Pogledaj na http://www.sigames.com/

Black RIder je napisao(la):

Pozdrav

Gde mogu sutra u toku dana da kupim igru? Večeras pretražih grad, ali je sve bilo zatvoreno, a ovi iz exit-a mi rekoše da dođem u ponedeljak, a to mi je mnogo da čekam. Dakle, ako neko ima pouzdanu informaciju gde mogu da uzmem igru sutra ili eventualno da mi nareže sutra u toku dana, neka mi se javi na PM ili na 064/1270882
Kriziram....

poz' i hvala:wave;

ej stvarno, odose svi...

sto se tice full screena, izgleda da malo "cudno" prikazuju sliku. moracu da vidim kad nabavim managera

Sto se tice brisanja ili "brisanja", mozda je isti slucaj kao i ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=25828

Sto se tice nabavke CM4, ima ga naravno u Izlazu :mig: - iako ne rade subotom, ja sam im jednom ipak onako banuo na vrata u subotu i bio je neki decko unutra sa kojim sam uspesno obavio transakciju ! :)

Sto se tice ostalih "tehnickih" pitanja, nemam pojma - ne "rabim" tu vrstu igara :) :p ...

Yoda je napisao(la):
Ocigledno neko od modernatora mrzi CM i sve koji ga vole :rocket:
Poznajem većinu moderatora i prvo što mogu da kažem da su to dobri ljudi koji ne mrze. E sad, možda ih ne poznajem dovoljno, ali znam da ti ljudi neće brisati thread ako mrze CM ili ako mrze ono što pišete ili ako mrze one ljude iz threada o CM. Niko sa kruške nije pao na mesto moderatora, tako da to nije neki čopor ljudi koji idu okolo i klikću na delete thread. Znam da bi mnogi hteli da budu moderatori i istina je, meni laska da sam moderator, ali ovaj forum traži jednu posvećenost njemu, tako da posao moderatora ne zahvteva samo nošenje čina nego i određene poslove na ovom forumu. Mnogi ljudi u moderatore gledaju kao u online enemy no1 i uopšte mi niste jasni. Tu smo da pomognemo i da učinimo, zar salužujemo da nas gađate rocket luncherima? Vi kao pokušavate da diskutujete, ali mi smo uvek tu da vas ograničavamo i torturiramo? Ne verujem da ste tako sujetni, to je bolest...

Bane® je napisao(la):
Poznajem većinu moderatora i prvo što mogu da kažem da su to dobri ljudi koji ne mrze. E sad, možda ih ne poznajem dovoljno, ali znam da ti ljudi neće brisati thread ako mrze CM ili ako mrze ono što pišete ili ako mrze one ljude iz threada o CM. Niko sa kruške nije pao na mesto moderatora, tako da to nije neki čopor ljudi koji idu okolo i klikću na delete thread. Znam da bi mnogi hteli da budu moderatori i istina je, meni laska da sam moderator, ali ovaj forum traži jednu posvećenost njemu, tako da posao moderatora ne zahvteva samo nošenje čina nego i određene poslove na ovom forumu. Mnogi ljudi u moderatore gledaju kao u online enemy no1 i uopšte mi niste jasni. Tu smo da pomognemo i da učinimo, zar salužujemo da nas gađate rocket luncherima? Vi kao pokušavate da diskutujete, ali mi smo uvek tu da vas ograničavamo i torturiramo? Ne verujem da ste tako sujetni, to je bolest...

Ma salim se ja malo, ali mi stvarno nije jasno sto pobrisa sve sa CM-om?

Yoda je napisao(la):
Ma salim se ja malo, ali mi stvarno nije jasno sto pobrisa sve sa CM-om?
Ništa nije obrisano dejstvoj ljudskog faktora, problem je tehničke prirode...

leba ti bane, kako se problemi tehnicke prirode dogadjaju samo ovde?

"Ovde" je verovatno skracenica od "thread o manageru",Ali nema veze,Kolega Miroslav,ja i ostali ljubitelji,i kolege manageri smo neunishtivi.Ko na nas krene,iz mesta je na**bo :)

Jaka Faca je napisao(la):
"Ovde" je verovatno skracenica od "thread o manageru",Ali nema veze,Kolega Miroslav,ja i ostali ljubitelji,i kolege manageri smo neunishtivi.Ko na nas krene,iz mesta je na**bo :)
ja sam sa vama, ja sam sa vama...,)

Bane® je napisao(la):
Ništa nije obrisano dejstvoj ljudskog faktora, problem je tehničke prirode...

Baneru ocigledno je da dobro ne poznajes moderatore... sto mi je cudno jer chetujes sa njim(a).

Hondovac jel ovo nesto na tvoj racun???:D :D

ja se iskljucujem iz treda sa dve poruke:

1. Izasao je CM4 Enhancment pack, tezak oko 4.5 mega, ispravlja gomilu bagova. Vest mozete videti na oficijelnoj www.sigames.com strani

2. Pozivam jaku facu da se javi na telefon i pozajmi mi managera na sat vremena :D

drapin je napisao(la):
Sto se tice brisanja ili "brisanja", mozda je isti slucaj kao i ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=25828

Sto se tice nabavke CM4, ima ga naravno u Izlazu :mig: - iako ne rade subotom, ja sam im jednom ipak onako banuo na vrata u subotu i bio je neki decko unutra sa kojim sam uspesno obavio transakciju ! :)

Sto se tice ostalih "tehnickih" pitanja, nemam pojma - ne "rabim" tu vrstu igara :) :p ...

Drapine aj molim te pogledaj i reci mi tacnu verziju CM4.

Amon_Ra je napisao(la):
Drapine aj molim te pogledaj i reci mi tacnu verziju CM4.
:D Kao sto rekoh:
Sto se tice ostalih "tehnickih" pitanja, nemam pojma - ne "rabim" tu vrstu igara ...
Sorry, nikad nijedan CM nisam imao ni u rukama ni na ekranu...:(

E da je samo vama obrisan tred o CM-u... Otisao je i Morrowind tred, kao i Freelancer, a i moja diskusija u maticnim plocama... vec sam pokrenuo istragu... :)

Da li je moguće da mi, nesrećnici sa 14" monitorima, nismo u mogućnosti da igramo igru? Zar je moguće da je igra ograničena na 1024*768 rezoluciju?:rocket: :boom:

Najgore je to što moj monitor podržava tu rezoluciju, ali isključivo sa orginalnim drajverima, koje naravno nigde ne mogu da nađem.

Ako neko može da mi pomogne, bio bih mu do groba zahvalan...

P.S. monitor ima oznaku PGA model SO1435 ili S01435

Hvala i poz':wave;

Ljudi, saslušajte me, niko vam ne briše postove, nemojte da ste tako psihotični...

Bane® je napisao(la):
Ljudi, saslušajte me, niko vam ne briše postove, nemojte da ste tako psihotični...

Ma opušteno, bre, sad se ti nerviraš nepotrebno. Ima nas ovde sa većim problemima od nestalog thread-a. Nestao, pa nestao, napravićemo novi i gotovo!

igra je OCAJNO spora.

sto bi Aca rekao "odziv na klik" je katastrofalan, mora da je do nforce-a :D

I meni dodje da placem koliko je igra spora, pa ono je :rocket: !!!
Maltene mi doje da se vratim na stari CM, a tom sprorosti je znacajno smanjena i igrivost nazalost. Nego, ne mogu da verujem da moram da vratim rezoluciju sa 1152 na 1024 svaki put da bi mogao da pokrenem igru u full screen-u:boom:

Iskreno se nadam da ce izaci neki patch koji ce znacajno povecati "brzinu" igre. Poludecu, ovo je jednostavno ako se ukljuci oko 15 divizija PREVISE sporo:cuss: .
:(

Zorro je napisao(la):
4.0.0.0 build 0022
ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom cosku

inace izasao je patch ali ne radi (nema kreka pa trazi cd koji opet ne moze dobro da registruje)

Miroslav je napisao(la):
ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom cosku

inace izasao je patch ali ne radi (nema kreka pa trazi cd koji opet ne moze dobro da registruje)

Mislis da uopste nema svrhu patch? Instalira se, ali posle mora da se opet stavi onaj crack:( , pa ga igrica onda izgleda ni ne registruje.
Kako to moze da se sredi, jel ima neko ideju. Mozda pocne da radi brze posle patch-a?!

E hvala vam na tim brojevima. Bas cu da uporedim sa ljudima koji furaju original, nesto mi tu smrdi...
Nego igra ce biti brza, ako vodite jedan tim, ako ne stavite max bazu, ako vam ostale lige nisu aktivne...
A jel bas toliko sporija u odnosu na CM3?
Kako bre ne radi taj patch?! Shaz ti to Miroslave radio?! :)

Nazad
Vrh Dno