Black RIder je napisao(la):I mene to zanima![]()
E jedno pitanje, ako ga neko ima. Nece uopste da ga pokrene, tj. kaze "Unable to open fullscreen mode". Sta da radim![]()
Pozdrav
Black RIder je napisao(la):I mene to zanima![]()
E jedno pitanje, ako ga neko ima. Nece uopste da ga pokrene, tj. kaze "Unable to open fullscreen mode". Sta da radim![]()
Pozdrav
Poznajem većinu moderatora i prvo što mogu da kažem da su to dobri ljudi koji ne mrze. E sad, možda ih ne poznajem dovoljno, ali znam da ti ljudi neće brisati thread ako mrze CM ili ako mrze ono što pišete ili ako mrze one ljude iz threada o CM. Niko sa kruške nije pao na mesto moderatora, tako da to nije neki čopor ljudi koji idu okolo i klikću na delete thread. Znam da bi mnogi hteli da budu moderatori i istina je, meni laska da sam moderator, ali ovaj forum traži jednu posvećenost njemu, tako da posao moderatora ne zahvteva samo nošenje čina nego i određene poslove na ovom forumu. Mnogi ljudi u moderatore gledaju kao u online enemy no1 i uopšte mi niste jasni. Tu smo da pomognemo i da učinimo, zar salužujemo da nas gađate rocket luncherima? Vi kao pokušavate da diskutujete, ali mi smo uvek tu da vas ograničavamo i torturiramo? Ne verujem da ste tako sujetni, to je bolest...Yoda je napisao(la):Ocigledno neko od modernatora mrzi CM i sve koji ga vole :rocket:
Bane® je napisao(la):Poznajem većinu moderatora i prvo što mogu da kažem da su to dobri ljudi koji ne mrze. E sad, možda ih ne poznajem dovoljno, ali znam da ti ljudi neće brisati thread ako mrze CM ili ako mrze ono što pišete ili ako mrze one ljude iz threada o CM. Niko sa kruške nije pao na mesto moderatora, tako da to nije neki čopor ljudi koji idu okolo i klikću na delete thread. Znam da bi mnogi hteli da budu moderatori i istina je, meni laska da sam moderator, ali ovaj forum traži jednu posvećenost njemu, tako da posao moderatora ne zahvteva samo nošenje čina nego i određene poslove na ovom forumu. Mnogi ljudi u moderatore gledaju kao u online enemy no1 i uopšte mi niste jasni. Tu smo da pomognemo i da učinimo, zar salužujemo da nas gađate rocket luncherima? Vi kao pokušavate da diskutujete, ali mi smo uvek tu da vas ograničavamo i torturiramo? Ne verujem da ste tako sujetni, to je bolest...
Ništa nije obrisano dejstvoj ljudskog faktora, problem je tehničke prirode...Yoda je napisao(la):Ma salim se ja malo, ali mi stvarno nije jasno sto pobrisa sve sa CM-om?
Na šta misliš pod ‚‚ovde‚‚ ?Miroslav je napisao(la):leba ti bane, kako se problemi tehnicke prirode dogadjaju samo ovde?
ja sam sa vama, ja sam sa vama...,)Jaka Faca je napisao(la):"Ovde" je verovatno skracenica od "thread o manageru",Ali nema veze,Kolega Miroslav,ja i ostali ljubitelji,i kolege manageri smo neunishtivi.Ko na nas krene,iz mesta je na**bo![]()
Bane® je napisao(la):Ništa nije obrisano dejstvoj ljudskog faktora, problem je tehničke prirode...
drapin je napisao(la):Sto se tice brisanja ili "brisanja", mozda je isti slucaj kao i ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=25828
Sto se tice nabavke CM4, ima ga naravno u Izlazu :mig: - iako ne rade subotom, ja sam im jednom ipak onako banuo na vrata u subotu i bio je neki decko unutra sa kojim sam uspesno obavio transakciju !![]()
Sto se tice ostalih "tehnickih" pitanja, nemam pojma - ne "rabim" tu vrstu igara![]()
...
Amon_Ra je napisao(la):Drapine aj molim te pogledaj i reci mi tacnu verziju CM4.
Sorry, nikad nijedan CM nisam imao ni u rukama ni na ekranu...Sto se tice ostalih "tehnickih" pitanja, nemam pojma - ne "rabim" tu vrstu igara ...
Bane® je napisao(la):Ljudi, saslušajte me, niko vam ne briše postove, nemojte da ste tako psihotični...
Amon_Ra je napisao(la):Drapine aj molim te pogledaj i reci mi tacnu verziju CM4.
ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom coskuZorro je napisao(la):4.0.0.0 build 0022
Miroslav je napisao(la):ja imam neku pise samo 4.0.1 dole u levom cosku
inace izasao je patch ali ne radi (nema kreka pa trazi cd koji opet ne moze dobro da registruje)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari