E i ja isto imam taj problem sa titlom preko filma, ranije sam uvek koristio "Draw to Overlay Surface" za titlove taman da se iskoristi crna pruga ispod slike

međutim kako sam prešao na win 7 i stavio KMPlayer 3.0.0.1442 dešava se isto kao i kod stolex-a i baš me nervira. Iako je izabrana opcija prikaza titlova na overleju kada pokušam da pomerim titl dole (Ctrl+[) titl ode iza crne štrafte tj. ne vidi se umesto da bude na overleju...
Osim toga slika je nekako lošija, kockastija na istim filmovima koji su ranije (XP+KMP neki stariji, ne znam koja verzija ali znam da nije radila sa Win7 pa sam morao da stavljam novu), sada mi jedino HD filmovi izgledaju dobro i kao što su nekad DVDripovi izgledali!!!
Sledeći problem nastaje kada prevučem plejer sa jednog monitora na drugi u toku reprodukcije (a ponekad i kada je pauziran) znači kada film u toku prevučem sa jednom monitora na drugi kompletan komp se smrzne na nekih 30-40 sekundi (nisam tačno merio) mogu samo da čekam!!!
Reprodukcija .mp4 i .wmv je isto problem, mp4 nekad radi nekad ne a wmv krešira program uvek!!!
To se valjda zove "Tehnološki napredak": win 7 i nova verzija KMP...
Poz
Izgleda da je vreme da se nađe neki drugi plejer!!!!!