Šta je novo?

Klondike Coin, Join the Goldrush

izgleda samo ti :D ja sam nakopao nesto malo, a sve zaboravim da prebacim masine na njega kad na kdc poraste diff

Kopao sam ja DGB malo, par noci, pa sam onda resio da kupim sa profitom od KDCa. Ne moze da se stigne sve nikako :)

Probajte i Coino dok je diff jos 3-4. Posle sat vremena kod mene je gruba racunica ~2.5x vise u odnosu na LTC, a mreza ima prostora da raste, a sa njom i kurs. Jedino ako se nisam nesto preracunao, desavalo se :D

Poslednja izmena:
koji je to koin daj neki info

Teras me na offtopic :)

Pojavio se na coinmarket.io , pa sam nasao temu na bitcointalk-u
https://bitcointalk.org/index.php?topic=419873.0

Probao na sat vremena i ide OK. Nema random faktora, konstanto kaplje.
http://www.coino.info/index.php

Definivno nam treba tema za ove sveze altove, uglavnom za one koji nisu na Coinwarz i Criptsy. Tesko je da se pohvata sve, uvek nesto promakne.

da li je neko pokusao nesto da proda ili kupi na www.coinmarket.io, izgleda da ne rade

Pre sat vremena je radilo sve.

Poslednja izmena:
da li je neko pokusao nesto da proda ili kupi na www.coinmarket.io, izgleda da ne rade

Ja jos u prvom postu, dobrovoljno se javio kao zamorac :D
Sve proslo bez problema, i jos jednom dvaput valjda.. sad samo kopam i cekam skok...
rade bre sto se mene tice odlicno, mnoogo je brza menjacnica.. evo ti ih na bitcoin talk tamo ti je i vlasnik i komunicira normalno https://bitcointalk.org/index.php?topic=422153.1040

@Mitarus
aj i taj coin da probamo :)

Kurs je bio oko 0.000165 kad sam pisao to gore, a oko 2h je skocio na 0.000220. Ne znam gde ce se ustaliti, problem je i ovaj coinmarket.io koji je stalno nedostupan. Inace, ne deluje mi toliko ozbiljno kao KDC i DGB, ali izgled nekad i vara. Verovatno cu prodavati na prvi pump.

Kurs je bio oko 0.000165 kad sam pisao to gore, a oko 2h je skocio na 0.000220. Ne znam gde ce se ustaliti, problem je i ovaj coinmarket.io koji je stalno nedostupan. Inace, ne deluje mi toliko ozbiljno kao KDC i DGB, ali izgled nekad i vara. Verovatno cu prodavati na prvi pump.

auu ja tek sad videh da ga ima na coinmarketu.. ma slaba mu je cena, ovako slican je KDC_u s tim da daje 2,1x manje po bloku a cena ista,da ne kazem manja..
E*bo to,odoh nazad na kdc/dgb :D

ljudi da li je neko skoro probao da proda ili kupi kdc na coinmarket.io, jer meni od nocas nece ni da proda ni da kupi (a na stanju imam nekoliko hiljada koliko i treba da bude, , ali ne mogu nista sa njima)
ispisuje mi
Terms of service not accepted

Poslednja izmena:
Jutros oko pola osam sam normalno razmenjivao.

Juce sam prihvatio uslove na sajtu, klikni na "Terms of Service" i odradi to. U principu te upozoravaju da je menjacnica u beta fazi, da jos rade na njoj itd. Sve sto se znalo i do sad...

Poslednja izmena:
ljudi da li je neko skoro probao da proda ili kupi kdc na coinmarket.io, jer meni od nocas nece ni da proda ni da kupi (a na stanju imam nekoliko hiljada koliko i treba da bude, , ali ne mogu nista sa njima)
ispisuje mi
Terms of service not accepted
pa lepo ti pise ako znas engleski..moras da prihvatis terms of service iliti uslove koriscenja prvo

ma da totalno sam prevideo, jer mi je sve to radilo najnormalnije :S:, cak sam dosadjivao i supportu, sada sve radi *** ipak je to nekoliko hiljada kdc u pitanju

ovo je sad i dalje offtopic, al na ovom coino pool pise "Overview COINO/USD: 20.04000000" jel ovo USD pricaju o $ ili nesto drugo....
kako god da okrenem nema mi logike...

Koriste default podešavanja poola koja vuku cenu za ltc

Nestabilnost Coinmarketa je unistila KDC... :( steta,a moglo je lepo da se zaradi na njemu...

ja ga cekam da izadje na shitsy i ako mu skoci cena 10x u odnosu na sad ja zadovoljan :d

Malo pratim desavanja...vidim da stagnira i lagano mu opada vrednost, a pojavljuju se nove valute u koje ljudi ulazu...videcemo, sve je moguce...

Da li vam radi sinhronizacija wallet-a? Zadnja dva dana neće da odradi nikako.

Skini noviju verziju, tada bi trebalo da ti proradi.

Ma je sve to trenutno, kao i sve alt valute, samo budi stripljiv i kad se bude pojavlo ne boljoj menjačnici i budeš zadovoljan cenom prodaj, do tada kopaj i uživaj, ili predji na drugu valutu, ali nemoj da prodaješ to što imaš, osim ako nije baš neka velika frka

Necu da prodajem sigurno, samo me nervira jer sam pola steka iskopao, a pola sam kupio po ceni koja mi je tada delovala kao super dil. Da sam samo kopao kao sto obicno radim, uopste ne bih obracao paznju.

Vrh Dno